Szerkesztő: Kuti György | MTI
2018. 10. 06. 22:36

Őszintén nyilatkozat a bukaresti vereség után.

Klivinyi Kinga, a Ferencváros női kézilabdacsapatának átlövője úgy véli: a védekezésükön javítaniuk kell azután, hogy pénteken 36-31-re kikaptak a román CSM Bucuresti otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
 
A játékos az M1 aktuális csatornán szombaton elmondta: a magyar bajnokságból érkeztek erre a nem könnyű mérkőzésre, s a rivális - amelyet top csapatnak nevezett - más szintet képviselt, jóval gyorsabb volt, mint amihez itthon hozzá vannak szokva. 
 
A támadásuk szerinte rendben volt, a 31 lőtt gól - főleg idegenben - jónak mondható, de a 36 kapott nagyon sok, s ezen javítaniuk kell. Úgy véli: a két gárda között az a döntő különbség, hogy a románoknak minden poszton top játékosuk van, náluk inkább alacsonyabb, gyors kézilabdázók szerepelnek.
 
Klivinyi élete első BL-meccsén szerepelt Bukarestben, s elárulta, hogy nagyon várta már ezt az alkalmat, ezzel együtt izgult is, de a kezdésre megnyugodott.
 
Az FTC jövő vasárnap a norvég Vipers Kristiansand csapatát látja vendégül Érden, az átlövő szerint azon a találkozón jóval több esélyük lesz, mint a Bucuresti ellen, s egyértelműen az a céljuk, hogy továbbjussanak a csoportjukból amelyben még a német SG BBM Bietigheim szerepel.
 

 

Cimkék: kézilabda , fradi , bl

Legfrissebb híreink


Élő eredmények