Szerkesztő: Kvanduk Bence | gyorietokc.hu
2019. 01. 27. 13:29

Értékeltek a Győr BL meccsének résztvevői.

Mint ahogy arról beszámoltunk, könnyedén nyert a címvédő Győri Audi ETO KC a nő kézilabda BL-ben a CSM Bucuresti ellen. Az érintettek a magyar klub hivatalos honlapján értékelték a mérkőzést:  

Danyi Gábor:
”Végeredmény engem egy kicsit meglepett, nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a különbség a két csapat között. Tudtuk, hogy a bukaresti csapatnak hiányzói vannak, de mi sem tudtunk teljes kerettel kiállni. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekünk sokkal több játékosunk van, akik kiélezett helyzetben is be tudják tölteni a fontos pozíciókat. Nagyon fontos, hogy helyén kezeljük ezt a győzelmet. Győztünk egy nagyon jó csapat ellen, de holnap egy új nap kezdődik és a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. Igazi csapatként működtünk. Sok sikert kívánok a Bukarestnek!”

 
Amandine Leynaud: ”Nagyon jó volt újra a Bajnokok Ligájában pályára lépni, ráadásul hazai pályán szép számú közönség előtt. Szerencsére jól kezdtük a mérkőzést, hiszen tudtuk, hogy nagyon jó az ellenfél és a remek kezdésünk megadta azt a magabiztosságot a csapatnak, amire szükségünk volt. Sokkal egyszerűbb volt számomra, hogy egy remek védekezés mögött tudtam a kapuban állni, igy könnyebb volt az én dolgom is. Nagyon büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.”
 
Dragan Djukic: ”Szeretnék gratulálni a Győrnek a győzelemhez. Az elejétől kezdve uralták a mérkőzést, jól játszottak. Sajnos mi nem úgy kezdtünk, ahogy elterveztük. Ez volt az első komolyabb mérkőzésünk, ahol a meghatározó játékosaink hiányát komolyabban megéreztük. Nincs idő keseregni, megyünk tovább. A Győr ma sokkal jobb volt nálunk, jelenleg ők a legjobbak a világon. A mi célunk, hogy majd a negyeddöntőben a lehető legjobb játékunkkal rukkoljunk elő.”
 
Jovanka Radicevic: „Gratulálok a Győrnek. Ma megmutatták, hogy jelenleg jobbak nálunk. Csalódott vagyok és egy kicsit mérges is, mert nem tudtuk megmutatni a legjobbunkat, amire készültünk. Tudtuk, hogy Neagu és Kurtovic sérülése után minden más lesz, hiszen ilyen felállásban még nem játszottunk korábban. De nem szeretnék kifogásokat keresni, ezen a meccsen egyértelműen jobbak voltak a győriek. Továbbra is hiszek a csapatban. Hiszem, hogy a mai mérkőzés hibáiból tudunk tanulni. A negyeddöntőben biztosan jobbak leszünk. Sok sikert a Győrnek a továbbiakban.”

Legfrissebb híreink


Élő eredmények