Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 03. 11:29

Mindkét csapat számára voltak pozitívumok.

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, nem bírt egymással a kézilabda Bajnokok Ligájában a két magyar csapat, a Győri Audi ETO és a Ferencváros. A mérkőzést szinte végig irányítani tudta a Fradi, mindössze kétszer tudtak vezetést szerezni a győriek.
 
Elek Gábor, a ferencvárosiak vezetőedzője nagyon elégedett is volt csapatával. "Nagy büszkeség ez az eredmény a világ legjobb csapata ellen, és ha egy pihentebb emberrel többen vagyunk, nyerhettünk is volna. Ettől függetlenül boldog vagyok, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk. Az ilyen pillanatokért és az ilyen hangulatú meccsekért dolgozunk és játszunk." - mondta a meccset követően.
 
Danyi Gábor, a győriek mestere szerint végül a maximumot kihozák a emccsből: "Elismerés illeti a Ferencvárost, jobban játszott ezen a mérkőzésen. Főleg az első félidő volt nagyon magas színvonalú és iramú. Sok helyzetet kihagytunk, de a végén így is kihoztuk a maximumot a pontszerzéssel." - értékelt Danyi.
 
Tomori Zsuzsanna az NSO TV-nek nyilatkozott a szuperrangadó után. Elmondta, nagyon jól támadott a Ferencváros, ők viszont nagyon egymásra hagyták társaikat védekezésben. Rájuk tudta erőltetni az ellenfél a saját játékát. Természetesen gratulált az ellenfélnek, akinek minden összejött. Magukat nagyon dekoncentráltnak érezte Tomori. Kiemelte az pozitívum a meccs után, hogy nagyot küzdöttek, és el tudták érni a döntetlent, sőt, azt is elismerte, hogy talán igazságosabb lett volna, ha az ellenfél nyer. Hozzátette, nagyon jó meccs volt, sok ilyen meccs lehetne még, de akkor egy gólocskával nyernének. 
 
A másik oldalról a csapatuk két kiválóan teljesítő játékosát, Háfra Noémit és Klujber Katrint faggatta a Fradi Média. Természetesen mindketten nagyon élvezték a meccset, kiemelték szenzációs eredményt értek el. Háfrában még így is maradt egy kis hiányérzet a hajrá után, de így is nagyon örül az eredménynek.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények