Szerkesztő: Kuti György
2018. 09. 24. 08:42

Nem volt szomorú a francia csapat magyar játékosa.

Mint jeleztük: fantasztikus mérkőzésen 11-12-es első félidő után 30-28-ra legyőzte a Szeged a VELUX EHF Bajnokok Ligája második fordulójában a francia Nantes-ot.
 
NYILATKOZATOK
 
Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: - Gratulálok a PICK-családnak ehhez a sikerhez. A mérkőzés alakulása pontosan olyan, ahogy Thierry Anti mondta, csak fordítva a szemszögünkből. A Nantes kiváló csapat, nagyon jól játszik, ha vezet. Az első félidőben rengeteg labdát eladtunk, ezért előnyben játszhatott a Nantes. A 35. perctől kezdtünk el csapatként kézilabdázni. Védekezésben szenvedtünk, de odatették magukat a fiúk. Észrevettük, hogy elkezdődött a Bajnokok Ligája. Egyetértek az ellenfél trénerével, ki lehet kapni, de nem úgy, hogy mi adjuk oda a két pontot, hanem mi nyerjük meg azt. Előreléptünk az eszéki meccs után, de rengeteget kell dolgoznunk még. Szeptember elején vagyunk, de előre kell lépni, mert minden meccs nagyon nehéz a BL-ben. Gratulálok a szegedi közönségnek, óriásit szurkoltak, valamint, hogy elhitték, hogy győzhetünk ma. Fontos hinnünk magunkban, különben elképesztően nehéz dolgunk lesz. Élvezzük ki ezt a két pontot, holnap viszont már dolgozunk tovább.
 
Bodó Richárd, a MOL-PICK Szeged játékosa: - Hajnal ötig biztosan nem alszok. Gratulálok a Nantes-nak, jól játszottak. Szívvel nyertünk, megéreztük a vérszagot, és ledolgoztuk a hátrányunkat. Szerencsére két félidőből áll egy kézilabda-mérkőzés, így a másodikban nyertünk.
 
Thierry Anti, a Nantes vezetőedzője: - Gratulálok a Szegednek. Csalódott vagyok, mert ötven percig jól játszottunk, de elengedtük a győzelmet. Sok gólt kaptunk, Bodó szétlőtt minket és Maqueda is érzékeny pont volt számunkra, valamint Sego is fontos pillanatokban védett a Szegednek. Gratulálok a hazaiaknak, sajnos a végén rosszul játszottunk.
 

Faluvégi Rudolf, a Nantes játékosa: - Nem vagyok szomorú, sokáig jól kontrolláltuk a meccset. Emlékezetes volt, amikor Bodó Ricsi megtalálta az ágyúját. Volt egy ziccerünk a végén, kihagytuk, így elúszott a meccs. Rengeteg munka vár még ránk, mert még a szezon elején járunk. Jó érzés belépni az újszegedi sportcsarnokba, a PICK-család kifejezést ma hallottam először, de ezt még ellenfélként is lehetett érezni, csak így tovább. 

Cimkék: pick-szeged , kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények