Szerkesztő: Kuti György | MTI
2018. 11. 18. 13:17

BL: maximálisan tovább vihető 8 ponttal várják a középdöntő küzdelmeit.

Győri Audi ETO KC- HC Podravka Veget 37-17
 
Zlatko Sarasevic: ”Gratulálok a Győrnek. Nem tudom, hogy miért, de ma nem játszottunk jól. Az utolsó három héten nem találtuk meg az egyensúlyt. Tovább kell dolgoznunk. Ma este nem tudtuk megmutatni képességeinket. Ennél rosszabban nem hiszem, hogy játszhatunk.”
 
Dejana Milosavjevic: „Szeretnék a gratulálni a Győrnek. Egy nagyon nehéz mérkőzés volt számunkra. Megpróbáltuk a legjobbunkat nyújtani, de ez nem sikerült. Reméljük a mai csak egy rossz nap volt a csapat számára és az elkövetkező meccseken azért jobb teljesítményt tudunk felmutatni.”
 
Danyi Gábor: ”Az volt a célunk hogy nagyon motiváltak legyünk, hiszen hazai közönség előtt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne nyújtsunk 110 százalékot. Védekezésben nagyon kompaktak voltunk, bár hozzáteszem ennél a Podravka sokkal jobb csapat. Ez jól látszott az első mérkőzésen, amikor nagyon jól játszottak ellenünk. Remélem hamarosan visszatérnek a legmagasabb szintre.”
 
Afentaler Sára: ”Az elejétől kezdve nagyon jó iramot mentünk, aminek köszönhetően meg tudtunk lépni az ellenfelünktől. A feladat az volt, hogy ne az ellenféllel, hanem a saját játékunkkal foglalkozzunk és kijavítsuk az előző mérkőzéseken elkövetett hibáinkat. Nagyon boldog vagyok, hogy pályára tudtam lépni és góllal tudtam hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.”

Legfrissebb híreink


Élő eredmények