Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 03. 14:30

Nagy Lászlóék a SEHA Ligában védenék meg a címüket.

Iváncsik Gergő a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a Telekom Veszprém következő BL-ellenfeléről a Montpellier csapatáról.

A szélső szerint meglepetésnek nevezhető a franciák továbbjutása, de bizonyították, hogy ott a helyük a legjobban között. Hozzátette, egy rendkívül gyors és agresszív csapat vár rájuk, amelynek nagyon kemény a védekezése.

A gallok egyébként a Kielcét ütötték ki a Bajnokok Ligájában. Ezzel kapcsolatban Iváncsik elárulta, szerettek volna visszavágni a lengyel klubnak a tavalyi elbukott BL-döntőért.
 

Hihetetlen kézilabdás öngól Németországból - videó " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A Bundesligában a Wetzlar a Minden együttesét győzte le 26-22-re. A PPD Zagreb nem volt ellenfele a magyar bajnoknak. A Wetzlar sikeret annak ellenére nem forgott veszélyben, hogy a gárda egyik játékosa saját kapujába dobta a labdát. Kézilabdában ritka az öngól, ezért is érdemes megtekinteni a videót.

A veszprémiekre a hétvégén a SEHA Ligában négyes döntő vár. Xavi Sabaté együttese az elődöntőben a házigazda Breszttel mérkőzik meg pénteken.
 
Iváncsik a meccsel kapcsolatban megjegyezte, nem lesz könnyű dolguk, mivel az ellenfelük évről évre fejlődik. A bakonyiak ennek ellenére meg akarják védeni a címüket a regionális ligában.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények