Európai kézilabda

Kézilabda: a Tatabánya feladta a pályaválasztói jogot az EHF Kupában

Kézilabda: a Tatabánya feladta a pályaválasztói jogot az EHF Kupában
Feladta a pályaválasztói jogot a Grundfos-Tatabánya, amely így kétszer is a luxemburgi Esch otthonában szerepel a férfi kézilabda EHF Kupában, a 32 közé jutásért sorra kerülő párharcban.

Kézilabda: durván megverték a BL-címvédőt

Kézilabda: durván megverték a BL-címvédőt A német Flensburg-Handewitt 14 góllal kikapott a dán Kolding otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.

Kézilabda BL: nehezen, de nyert a MOL-Pick Szeged

Kézilabda BL: nehezen, de nyert a MOL-Pick Szeged Az előző idényben EHF Kupa-győztes MOL-Pick Szeged az utolsó tizenkét percben négygólos hátrányt ledolgozva 27-26-ra legyőzte a vendég ukrán Motor Zaporizzsját a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.

Kézilabda: könnyedén nyerte első BL-meccsét a Veszprém

Kézilabda: könnyedén nyerte első BL-meccsét a Veszprém Remek rajtot vett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém: a magyar bajnok az orosz Csehovszkije Medvegyi otthonában győzött a sorozat szombati nyitányán, magabiztos játékkal, öt góllal.

Kézilabda: ismét elutasította az EHF a Ferencváros óvását

Kézilabda: ismét elutasította az EHF a Ferencváros óvását Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) első fokon elutasította a Ferencváros női kézilabdacsapatának óvását.

Kézilabda: sikeres rajtban bíznak BL-csapataink

Kézilabda: sikeres rajtban bíznak BL-csapataink A hétvégi jó rajtban bízik az MKB-MVM Veszprém és a MOL-Pick Szeged is a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Előbbi a Csehovszkije Medvegyi otthonában kezdi a sorozatot, míg utóbbi az ukrán Motor Zaporizzsja csapatát fogadja.

Kézilabda: még nincs vége a lipcsei Fradi-botránynak

Kézilabda: még nincs vége a lipcsei Fradi-botránynak Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) arról tájékoztatta a Ferencváros női kézilabdacsapatát, hogy első fokon tárgyalja az óvását, amelyet kedden formai okokra hivatkozva utasított el.

Visszavonult a valaha volt egyik legjobb női kézilabdakapus

Visszavonult a valaha volt egyik legjobb női kézilabdakapus Bejelentette visszavonulását a minden idők egyik legjobb női kézilabdakapusának tartott Cecilie Leganger.

A Fradi továbbviszi az ügyet, fellebbez az EHF elutasítása ellen!

A Fradi továbbviszi az ügyet, fellebbez az EHF elutasítása ellen! Fellebbezést nyújt be a Bajnokok Ligája selejtezőjében kiesett Ferencváros női kézilabdacsapata, miután az Európai Kézilabda Szövetség elutasította óvását.

Semmi meglepetés: nem indulhat a Fradi a BL-ben

Semmi meglepetés: nem indulhat a Fradi a BL-ben Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elutasította az FTC-Rail Cargo Hungaria óvását, így a csapat csak a KEK-ben folytathatja szereplését.

Kézilabda: a tavalyi három dobogós idén is főtáblás a női BL-ben

Kézilabda: a tavalyi három dobogós idén is főtáblás a női BL-ben A női kézilabda Bajnokok Ligája májusi budapesti négyes döntőjének mezőnye közül csak a negyedik helyen végzett, dán Midtjylland vérzett el az elmúlt hétvégi selejtezőben.

Botrányos körülmények között maradt le a Fradi a BL-főtábláról - óvnak a zöld-fehérek

Botrányos körülmények között maradt le a Fradi a BL-főtábláról - óvnak a zöld-fehérek A Ferencváros büntetőpárbaj után kikapott a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtáblájáért kiírt selejtező döntőjében, Lipcsében, így kiesett a BL-ből.

Kézilabda: továbbra sem talált legyőzőre a Veszprém a SEHA-Ligában

Kézilabda: továbbra sem talált legyőzőre a Veszprém a SEHA-Ligában Az éllovas MKB-MVM Veszprém 12 góllal diadalmaskodott a hétvégi meccsek előtt harmadik helyen álló macedón Metalurg Szkopje felett a férfi kézilabda SEHA-ligában.

A rovat további friss hírei