Európai kézilabda

El kell fogadni: a Veszprémet nem lehet legyőzni

El kell fogadni: a Veszprémet nem lehet legyőzni
A Veszprém hazai pályán öt góllal nyert idei utolsó mérkőzésén a Vojvodina ellen, így 12 forduló után is százszázalékos a férfi kézilabda SEHA Ligában.

Meglepő és sima vereséget szenvedett a Veszprém

Meglepő és sima vereséget szenvedett a Veszprém Először szenvedett vereséget tétmérkőzésen ebben a szezonban az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata: Carlos Ortega együttese szombaton a Bajnokok Ligájában a Rhein-Neckar Löwen otthonában kapott ki.

BL-csoportgyőzelemre hajt a Veszprém és a Szeged is

BL-csoportgyőzelemre hajt a Veszprém és a Szeged is A csoportelsőség a tét a Veszprémnek és a Szegednek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójának szombati játéknapján. Az előbbi Mannheimben, míg az utóbbi hazai pályán a Kielce ellen harcolhatja ki a csoportelsőséget.

Szerencsés sorsolást kapott a Balatonfüred

Szerencsés sorsolást kapott a Balatonfüred A magyar csapat a német Melsungen, a svéd Eskilstuna, valamint a horvát RK Nexe gárdájával került össze a D csoportban.

Kézilabda: szenzációs Szeged - nyolcaddöntőben a Pick a BL-ben!

Kézilabda: szenzációs Szeged - nyolcaddöntőben a Pick a BL-ben! A MOL-Pick Szeged 29-25-re nyert az ukrán Motor Zaporizzsja ideiglenes otthonában, Kijevben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hetedik fordulójában.

Megszégyenítik Győrben a világ legjobb kapusát?

Megszégyenítik Győrben a világ legjobb kapusát? Norvég sajtóértesülések szerint pénzvita miatt távozhat a Győri Audi ETO KC-től Katrine Lunde.

Sorsoltak a KEK-ben és az EHF Kupában: nehéz ellenfeleket kaptunk

Sorsoltak a KEK-ben és az EHF Kupában: nehéz ellenfeleket kaptunk Nehéz ellenfeleket kaptak a magyar csapatok a női kézilabda KEK és EHF Kupa nyolcaddöntőinek keddi, bécsi sorsolásán.

Hibátlan maradt a Győr a kézi BL-ben

Hibátlan maradt a Győr a kézi BL-ben Az utóbbi két kiírásban győztes Győr utolsó csoportmérkőzésén, a svéd Sävehof ellen is százszázalékos maradt a női kézilabda Bajnokok Ligájában, és így a maximális nyolc ponttal kezdi meg a középdöntőt februárban.

Megható fotó: Mocsainak üzentek a veszprémi ultrák

Megható fotó: Mocsainak üzentek a veszprémi ultrák Az autóbalesetet szenvedett korábbi válogatott kézilabdázó, Mocsai Tamás számára a legnagyobb veszélyt a fertőzések jelentették, de úgy tűnik, a kritikus időszakot már letudta. Az egykori Veszprém-játékosnak transzparenssel üzent a B-közép

Harmadszor is legyőzte a Vardart a Veszprém!

Harmadszor is legyőzte a Vardart a Veszprém! Közel került az MKB-MVM Veszprém ahhoz, hogy megnyerje csoportját a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a hatodik fordulóban, szombaton nyert a vendég macedón Vardar Szkopje ellen, és továbbra is százszázalékos.

Férfi kézilabda BL: fontos győzelmet aratott a Szeged

Férfi kézilabda BL: fontos győzelmet aratott a Szeged A Mol-Pick Szeged helyenként remek, összeszedett játékkal 25-24-re nyert a francia Dunkerque otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában, ezzel hatalmas lépést tett afelé, hogy csoportjának első vagy második helyén végezzen.

Kézilabda: Nagy László visszatér, a csoportelsőségért játszik a Veszprém - előzetes

Kézilabda: Nagy László visszatér, a csoportelsőségért játszik a Veszprém - előzetes A Veszprém csoportelsőségért, a Szeged a továbbjutásért, a Győr pedig a maximális középdöntős pontszámért lép pályára a kézilabda Bajnokok Ligájában a hétvégén.

Öngyilkos BL meccsen nyert a magyar csapat

Öngyilkos BL meccsen nyert a magyar csapat Drámai csatában egy góllal nyert a Veszprém a Vardar Szkopje csarnokában, ezzel óriási lépést tett a csoportelsőség felé a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A rovat további friss hírei