Európai kézilabda

BRAVÓ: Párizsban szerzett előnyt a BL-negyeddöntőben a Veszprém!!

BRAVÓ: Párizsban szerzett előnyt a BL-negyeddöntőben a Veszprém!!
Az MKB-MVM Veszprém 28-26-ra nyert a francia PSG otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy története során először bejusson a Final Fourba.

A Veszprém a BL-ben, a Szeged az EHF-ben hajt a négyes döntőre

A Veszprém a BL-ben, a Szeged az EHF-ben hajt a négyes döntőre Az eddigi német és spanyol riválisok helyett most a francia kirakatcsapat, a PSG áll az MKB-MVM Veszprém útjában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

BL: nem fél a PSG-től a Veszprém edzője

BL: nem fél a PSG-től a Veszprém edzője Nem gondol a kiesésre Carlos Ortega, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjére készülő MKB-MVM Veszprém vezetőedzője.

Kézilabda: előnyt szerzett Dániában a Fehérvár!

Kézilabda: előnyt szerzett Dániában a Fehérvár! A Fehérvár KC idegenben egygólos előnyt szerzett a dán Esbjerg ellen a női kézilabda EHF Kupa elődöntőjének első, szombati mérkőzésén.

A PSG "világválogatottja" vár a Veszprémre a Bajnokok Ligájában

A PSG "világválogatottja" vár a Veszprémre a Bajnokok Ligájában Az MKB-MVM Veszprém Császár Gábor csapatával, a Paris Saint-Germainnel találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A Veszprém a PSG-t is kaphatja a Bajnokok Ligájában

A Veszprém a PSG-t is kaphatja a Bajnokok Ligájában Az MKB-MVM Veszprém a macedón Metalurg Szkopjéval, a Császár Gábort soraiban tudó francia PSG-vel, a német Flensburggal, illetve a lengyel Kielce és a német RN Löwen párharcának győztesével találkozhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Kézilabda: portugál vagy román ellenfél jöhet Szegedre

Kézilabda: portugál vagy román ellenfél jöhet Szegedre Portugál vagy román ellenfelet kaphat a negyeddöntőben a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa keddi, bécsi sorsolásán.

Össze kell kapnia magát a BL-ben a Veszprémnek

Össze kell kapnia magát a BL-ben a Veszprémnek A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az MKB-MVM Veszprémnek, az EHF Kupában pedig a Pick Szegednek és a Csurgónak a továbbjutásról határozó mérkőzés következik a hétvégén - utóbbi csapatnak egy győzelem sem feltétlenül garantálná a biztos továbbjutást.

Telt ház várható a budapesti kézi BL-döntőn

Telt ház várható a budapesti kézi BL-döntőn Szinte biztos, hogy telt ház, 10 ezer néző előtt rendezik majd a női kézilabda Bajnokok Ligája történetének első négyes döntőjét, május első hétvégéjén, a budapesti Papp László Arénában.

Férfi kézilabda BL: biztató veszprémi vereség Lengyelországban

Férfi kézilabda BL: biztató veszprémi vereség Lengyelországban A Veszprém egygólos vereséget szenvedett vasárnap a lengyel Wisla Plock vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így biztató helyzetből várhatja a jövő szombati, hazai visszavágót.

Kézilabda: két hazai győzelem és egy döntetlen a BL-ben

Kézilabda: két hazai győzelem és egy döntetlen a BL-ben A Kielce és a Velenje győzött hazai pályán, míg a Szkopje döntetlent játszott a Hamburggal szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Kézilabda: szenzációs győzelmet aratott a Csurgó az EHF Kupában

Kézilabda: szenzációs győzelmet aratott a Csurgó az EHF Kupában A Csurgó fontos, 31-27-es győzelmet aratott a vendég spanyol Ademar León ellen, így az utolsó fordulóban dől el, hogy a magyar csapat bejut-e a férfi kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjébe.

Kézilabda: a legjobb nyolc közé készülnek a magyar csapatok - előzetes

Kézilabda: a legjobb nyolc közé készülnek a magyar csapatok - előzetes Fontos hétvége előtt áll a Veszprém, a Szeged és a Csurgó a férfi kézilabda európai kupákban.

A rovat további friss hírei