Európai kézilabda

Tökéletes kézis évzárás szegedi módra

Tökéletes kézis évzárás szegedi módra
A MOL-Pick Szeged magabiztosan verte a Celjét, BL-csoportja első három helyének valamelyikén várja 2017-et.

Az Eb-n is bizonyítanának a Győr hollandjai

Az Eb-n is bizonyítanának a Győr hollandjai Vasárnap kezdődik a 12. női kézilabda Európa-bajnokság, ennek kapcsán most a „B” csoport csapatait vettük górcső alá.

Révbe ér-e csapatával hazai pályán a világ legjobbja?

Révbe ér-e csapatával hazai pályán a világ legjobbja? Vasárnap kezdődik a 12. női kézilabda Európa-bajnokság, ennek kapcsán az „A” csoport csapatait vettük górcső alá.

Bemutatjuk minden idők tíz legjobb női kézilabdázóját!

Bemutatjuk minden idők tíz legjobb női kézilabdázóját! Vasárnap kezdődik a 12. női kézilabda Európa-bajnokság, ennek kapcsán most megnéztük, ki az egyetemes kézitörténelem tíz legjobb játékosa.

Szlovénverő Veszprém, Ilics-parádé

Szlovénverő Veszprém, Ilics-parádé A Telekom Veszprém kilenc góllal legyőzte a vendég Velenjét a férfi kézilabda SEHA Liga keddi játéknapján.

34 másodperc sok mindenre elég kézilabdában – videó

34 másodperc sok mindenre elég kézilabdában – videó Olyat láthattunk a Celje-Meshkov Breszt férfi BL-mérkőzés utolsó percében, ami egyre gyakrabban fordul elő a kézilabdapályákon. 34-35-ös állásról előbb a Celje megfordította a meccset, majd három másodperccel a vége előtt egyenlített a Breszt. Videó

Íme a kézi Eb-k történetének 10 legemlékezetesebb meccse

Íme a kézi Eb-k történetének 10 legemlékezetesebb meccse A vasárnap rajtoló 12. Női kézilabda Európa-bajnokságot felvezető sorozatunk első részeként bemutatjuk az Eb-k legemlékezetesebb momentumait!

Párizsban is kikapott a világválogatottól a Veszprém

Párizsban is kikapott a világválogatottól a Veszprém Két hosszú góltalansági széria is gátolta a Veszprémet a PSG ellen.

Hazai pályán vékonyabban, de nyert a Pick a BL-ben

Hazai pályán vékonyabban, de nyert a Pick a BL-ben A MOL-Pick Szeged egy héten belül másodszor is legyőzte a svéd Kristianstad csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, és így pillanatnyilag az előkelő második helyen áll csoportjában.

Női EHF Kupa: az Érd a harmadik, a Fehérvár a negyedik kalapban

Női EHF Kupa: az Érd a harmadik, a Fehérvár a negyedik kalapban Az Érd a harmadik, az Alba Fehérvár a negyedik kalapból várja a női kézilabda EHF Kupa 16-os csoportkörének csütörtöki, bécsi sorsolását.

A végét nem bírta a Veszprém, nyert a PSG

A végét nem bírta a Veszprém, nyert a PSG A Telekom Veszprém nagy csatában, magas színvonalú mérkőzésen egy góllal kikapott a vendég Paris Saint-Germaintől a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Oda-vissza verte orosz ellenfelét a Fradi

Oda-vissza verte orosz ellenfelét a Fradi Az FTC-Rail Cargo Hungaria ötgólos győzelmet aratott az orosz Asztrahanocska vendégeként vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében.

Magabiztos szegedi győzelem Svédországban

Magabiztos szegedi győzelem Svédországban Remek csapatteljesítménnyel győzött a Kristianstad otthonában a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

A rovat további friss hírei