Európai kézilabda

Budapest marad a női kézilabda fővárosa!

Budapest marad a női kézilabda fővárosa!
Hivatalossá vált, hogy újabb három évig, 2017-től 2019-ig Budapest adhat otthont a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének. Az európai és a magyar szövetség megállapodását Kocsis Máté, a szervezet elnöke jelentette be kedden.

A Veszprém Arénának nincs párja, Nagy László a 2. legtöbb voksot kapta - felmérés

A Veszprém Arénának nincs párja, Nagy László a 2. legtöbb voksot kapta - felmérés Az EHF honlapja 2015-höz hasonlóan idén is felmérést készített az edzők körében arról, kiket tartanak posztonként a legjobbnak, melyik kollégájuk munkáját értékelik a legtöbbre, és melyik a leghangulatosabb aréna, ahol jártak.

A szegedi kapusé az egyik legszebb védés a döntetlenekkel tarkított nyitányon

A szegedi kapusé az egyik legszebb védés a döntetlenekkel tarkított nyitányon Császár a góllövőlista élmezőnyében, emelkedő nézőszám – az 1. forduló legfontosabb történései a férfi kézilabda BL-ben.

Sego-parádéval parázs döntetlen a Szeged-Löwenen

Sego-parádéval parázs döntetlen a Szeged-Löwenen Felemás mérkőzéssel nyitotta a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2016-17-es idényét: négy gólos hátrány után nyerhetett volna a Pastor-legénység, ám végül iksz lett a vége.

Megint döntetlennel kezdett a Veszprém a BL-ben

Megint döntetlennel kezdett a Veszprém a BL-ben Hat gólos előnyt szórakozott el a második félidőben a BL-győzelemre törő magyar csapat.

All in: új koncepcióval törne BL-győzelemre a Veszprém

All in: új koncepcióval törne BL-győzelemre a Veszprém Megkezdi hadjáratát a Veszprém, méghozzá rögtön a hétvége meccsével – szezonelőzetes.

Második meccsét már megnyerte a Veszprém Szkopjéban

Második meccsét már megnyerte a Veszprém Szkopjéban A címvédő Telekom Veszprém szoros mérkőzésen 23-20-as győzelmet aratott a Metalurg Szkopje vendégeként a férfi kézilabda SEHA Ligában.

Lengyel csapatot húzott a Fehérvár, Norvégiába utazik a Csurgó

Lengyel csapatot húzott a Fehérvár, Norvégiába utazik a Csurgó A kézilabda EHF Kupa első fordulójában a férfiaknál a Csurgó a norvég Bodö HK, míg a nőknél a Fehérvár a lengyel Vistal Gydnia együttesével találkozik.

Bréking: mindkét magyar csapat főtáblás a férfi kézi BL-ben!

Bréking: mindkét magyar csapat főtáblás a férfi kézi BL-ben! Pénteken döntött az Európai Kézilabda Szövetség versenybizottsága, s ennek értelmében a MOL-Pick Szeged férficsapata a 2016-2017-es szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet.

Dán és román sztár lett a tavalyi év legjobbja kézilabdában

Dán és román sztár lett a tavalyi év legjobbja kézilabdában A dán Mikkel Hansen és a román Cristina Neagu lett 2015 legjobb kézilabdázója a nemzetközi szövetség (IHF) szavazásán.

A szurkolók nem haragszanak a veszprémi játékosokra

A szurkolók nem haragszanak a veszprémi játékosokra Több száz szurkoló köszöntötte a Veszprém Arénánál a város férfi kézilabdacsapatát, amely szombaton a Kiel legyőzésével döntőbe jutott, a vasárnapi fináléban pedig hétméteresekkel kikapott a Kielcétől Bajnok Ligájában.

Mikler: Nem rúgtunk bele a döglött oroszlánba, aztán megindult a sz.r a lejtőn

Mikler: Nem rúgtunk bele a döglött oroszlánba, aztán megindult a sz.r a lejtőn Mikler Roland, az MVM-Veszprém kapusa közösségi oldalán adott hangot csalódottságának, leírta, min mehetett el a meccs.

"Negyvenöt percig sokkal jobbak voltunk" - nyilatkozatok

"Negyvenöt percig sokkal jobbak voltunk" - nyilatkozatok Elkeseredetten nyilatkozok sora az újabb elveszített Bajnokok Ligája-döntő után. Az MVM Veszprém mestere szerint be kellett volna vinni a végső ütést, de tanulni kell a vereségből.

A rovat további friss hírei