Európai kézilabda

Gigászi csatában, hetesekkel bukta el a BL-döntőt a Győr

Gigászi csatában, hetesekkel bukta el a BL-döntőt a Győr
Bajnokok Ligája-ezüstérmes a Győri ETO KC női kézilabdacsapata, miután a vasárnap esti, budapesti döntőben öldöklő csatában (rendes játékidőben 22-22, hosszabbítás után 25-25) hétméteresekkel maradt alul 4-1-re a CSM Bukarest együttese ellen. Az ETO ötödször játszott BL-finálét és harmadszor veszített. 52 után nyert román csapat BL-t.

Győr-Bukarest párbaj jön a budapesti BL-döntőben

Győr-Bukarest párbaj jön a budapesti BL-döntőben A Győri ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 21-20-ra legyőzte a címvédő montenegrói Buducnost Podgoricát a budapesti négyesdöntő szombati első elődöntőjében. Vasárnap a CSM Bukarest ellen hódíthatja vissza a 2013-ban és 2014-ben is megnyert trófeát az ETO.

Magyar kézibravúr: EHF-kupa-győztes a Dunaújváros!

Magyar kézibravúr: EHF-kupa-győztes a Dunaújváros! A Dunaújvárosi Kohász KA 29-21-re legyőzte a német Tus Metzingen csapatát a női kézilabda EHF Kupa döntőjének visszavágóján, így 55-49-es összesítéssel elhódította a trófeát.

A Veszprém tavalyi párosítása ismétlődik meg az elődöntőben

A Veszprém tavalyi párosítása ismétlődik meg az elődöntőben A német Kiel lesz a Veszprém ellenfele a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Tavaly a veszprémi csapat sikerrel vette ezt az akadályt.

Fellökte a játékvezetőt, évekre eltiltják a veszprémi drukkert

Fellökte a játékvezetőt, évekre eltiltják a veszprémi drukkert Hiába jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Final Fourba az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, egy renitens szurkoló miatt nem csak a hőstettről beszélnek a sajtóban.

Teljes a Final Four mezőnye, kedden kap ellenfelet a Veszprém

Teljes a Final Four mezőnye, kedden kap ellenfelet a Veszprém A francia PSG 60-52-es összesítéssel jutott túl a Zágrábon a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így bekerült a május 28-29-i kölni négyes döntőbe.

Hátrányból várja a Dunaújváros a döntő visszavágóját

Hátrányból várja a Dunaújváros a döntő visszavágóját A Dunaújváros két góllal kikapott a német Tus Metzingen vendégeként a női kézilabda EHF Kupa döntőjének első felvonásán.

Nagy csatában BL-elődöntőbe jutott a Veszprém, kiesett a Barca!

Nagy csatában BL-elődöntőbe jutott a Veszprém, kiesett a Barca! A Veszprém sorozatban harmadszor tagja a Final Four mezőnyének a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután 30-30-ra végzett otthon a macedón Vardar Szkopjéval, és összesítésben 59-56-tal bejutott a legjobb négy közé.

A Veszprémnek áll a zászló a BL-negyeddöntőben

A Veszprémnek áll a zászló a BL-negyeddöntőben A Veszprém idegenben három góllal legyőzte riválisát, a macedón Vardar Szkopjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első fordulójában. A sorozat történetében eddig ötször találkoztak a felek, amelyeken kivétel nélkül a magyar csapat diadalmaskodott.

Újra a Final Four a tét a Veszprémnek

Újra a Final Four a tét a Veszprémnek Nehéz párharcra számít az MVM-Veszprém, amely a macedón Vardar Szkopje ellen vív negyeddöntőt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szombaton idegenben és jövő szombaton hazai pályán. A tét a május végi kölni Final Fourba jutás.

A Győr kifogta a Podgoricát a BL-sorsoláson!

A Győr kifogta a Podgoricát a BL-sorsoláson! A címvédő montenegrói Buducsnoszt Podgorica lesz a Győri ETO KC elődöntős ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében május 7-én.

A Veszprém siethet a dunaújvárosiak segítségére

A Veszprém siethet a dunaújvárosiak segítségére A Dunaújvárosi Kohász KA csarnoka nem felel meg az elvárásoknak, ezért nem fogadhatja hazai pályán a német TuS Metzingen együttesét a női kézilabda EHF Kupa döntőjében. Ezek után Veszprémből érkezett a segítség.

Nem szerepelhet otthon az EHF Kupa döntőjében

Nem szerepelhet otthon az EHF Kupa döntőjében A Dunaújvárosi Kohász KA csarnoka nem felel meg az elvárásoknak, ezért nem fogadhatja hazai pályán a német TuS Metzingen együttesét a női kézilabda EHF Kupa döntőjében.

A rovat további friss hírei