Európai kézilabda

Ítéletet hoztak a Karabatic-féle bundaügyben

Ítéletet hoztak a Karabatic-féle bundaügyben
A világ egyik legjobb kézilabdázójának számító Nikola Karabaticot, illetve öccsét, Lukát is pénzbüntetésre ítélték, mivel évekkel ezelőtt érintettek voltak egy illegális fogadásban.

Hivatalos: extraklasszis hagyja el a Barcelonát

Hivatalos: extraklasszis hagyja el a Barcelonát Az olimpiai, világ-és Európa bajnok Nikola Karabatic távozik az FC Barcelona kézilabdacsapatától. A 31 éves francia balátlövő maga kérte szerződése felbontását a katalán klubtól.

Veszprém-Kiel, Szeged-Barca a BL-csoportkörben

Veszprém-Kiel, Szeged-Barca a BL-csoportkörben Az előző idényben döntős Veszprém többek között a német Kiellel, míg a legutóbb negyeddöntős Szeged a címvédő Barcelonával került azonos csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.

BL: szerencsés Fradi, meredek út vár a Győrre

BL: szerencsés Fradi, meredek út vár a Győrre A magyar aranyérmes FTC-Rail Cargo Hungaria kedvező csoportba került a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Második kalapban a Veszprém, ötödikben a Szeged a BL-sorsoláson

Második kalapban a Veszprém, ötödikben a Szeged a BL-sorsoláson Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém a második, a MOL-Pick Szeged pedig az ötödik kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája péntek esti sorsolása előtt.

Nem BL-főtáblás a Győri ETO KC!

Nem BL-főtáblás a Győri ETO KC! A Veszprém és a Szeged férfi, valamint az FTC női csapata alanyi jogon főtáblás a kézilabda Bajnokok Ligájában, ugyanakkor a 2013-ban és 2014-ben győztes Győr női együttese selejtezőre kényszerül a 2015/16-os kiírásban.

Nem teljesült a veszprémi álom, nyert a Barcelona!

Nem teljesült a veszprémi álom, nyert a Barcelona! A második helyen végzett az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a kölni négyes döntő vasárnapi fináléjában 28-23-ra kikapott a spanyol Barcelonától. A sorozat gólkirálya a magyar csapat szerb átlövője, Momir Ilic lett 114 találattal.

Veszprém-Barca BL-döntő előtt: "Képesek vagyunk bárkit legyőzni"

Veszprém-Barca BL-döntő előtt: "Képesek vagyunk bárkit legyőzni" Fennállása legnagyobb sikerére készül a Veszprém, amely ma este 18 órakor a Barcelona ellen lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában.

Sikerült, Bajnokok Ligája döntős a Veszprém!

Sikerült, Bajnokok Ligája döntős a Veszprém! A vége nagyon nehéz lett, de sikerült! Az MKB-MVM Veszprém visszavágott a Kielnek a tavalyi vereségért és bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a Barcelona lesz az ellenfele.

A Barcelona kézilabdában is BL-döntős

A Barcelona kézilabdában is BL-döntős Elsőként a spanyol Barcelona jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjába, miután a kölni négyes döntő elődöntőjében legyőzte a lengyel Kielcét.

A Veszprémé a BL legjobb kapusa és beállósa

A Veszprémé a BL legjobb kapusa és beállósa A hétvégi Final Fourra készülő Veszprém két sztárja, Mikler Roland és Renato Sulic is bekerült a férfi kézilabda BL 2014-2015-ös All Star-csapatába.

Csak a kupát "viselte" az öltözőben az orosz kézis

Csak a kupát "viselte" az öltözőben az orosz kézis Kissé talán elragadtatta magát csapata EHF-kupa sikere után a Füchse Berlin orosz játékosa, Konsztantyin Igropulo, aki egy szál semmiben fotóztatta magát a kupával.

Budapesten nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Podgorica

Budapesten nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Podgorica A montenegrói Buducsnoszt Podgorica nyerte a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, miután a Papp László Budapest Sportarénában rendezett vasárnapi fináléjában legyőzte a norvég Larvik csapatát.

A rovat további friss hírei