Európai kézilabda

Doppinggyanú miatt függesztették fel a világbajnok kézilabdázót

Doppinggyanú miatt függesztették fel a világbajnok kézilabdázót
A Német Kézilabda Szövetség (DHB) doppingvétség miatt ideiglenesen felfüggesztette Michael Kraus világbajnok irányító játékjogát.

Kézilabda: felemás előjelek az európai kupaküzdelmekben

Kézilabda: felemás előjelek az európai kupaküzdelmekben Hat magyar csapat volt érdekelt az európai kézilabdakupák keddi bécsi sorsolásán.

Kézilabda: erős csoportba került a magyar bajnok

Kézilabda: erős csoportba került a magyar bajnok A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém nehéz ellenfeleket, míg a Szeged, valamint a női BL-ben címvédő Győr kedvező csoportbeosztást kapott a bécsi sorsoláson.

Kézilabda: nem indul az EHF Kupában a Csurgó és a Gyöngyös

Kézilabda: nem indul az EHF Kupában a Csurgó és a Gyöngyös A Csurgó és a B.Braun Gyöngyös nem vállalta az indulást a férfi kézilabda EHF Kupában, így a sorozat harmadik számú magyar indulója az Orosháza-Linamar lesz.

Kézilabda: szerb vagy holland ellenfél vár a Fradira a BL-ben

Kézilabda: szerb vagy holland ellenfél vár a Fradira a BL-ben Csütörtökön megtartják Bécsben a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőinek sorsolását, amelyen az FTC-Rail Cargo Hungária a szerb Radnicski vagy a holland Dalfsen ellen készülődhet.

Kézilabda: három magyar csapat várja a BL-főtábla sorsolását

Kézilabda: három magyar csapat várja a BL-főtábla sorsolását A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az MKB-MVM Veszprém és a Pick Szeged, a női BL-ben pedig a címvédő Győri Audi ETO KC főtáblás, ugyanakkor az FTC-Rail Cargo Hungaria női csapata selejtezőt vív majd.

Olimpiai ezüstérmest igazolt a Barcelona

Olimpiai ezüstérmest igazolt a Barcelona Elhagyja a hétvégi Bajnokok Ligája négyes döntőben második THW Kielt és a tornán bronzérmes Barcelonához igazol Gudjon Valur Sigurdsson izlandi kézilabdázó.

Kézilabda: győri edző lehet a világ legjobbja

Kézilabda: győri edző lehet a világ legjobbja A Nemzetközi Kézilabda Szövetség illetékes testülete Ambros Martint, a Győrrel két Bajnokok Ligáját nyert spanyol trénert is jelölte a 2013-as év legjobb edzője címre.

Kézilabda: újabb világsztár a Veszprémben!

Kézilabda: újabb világsztár a Veszprémben! Három évre szóló szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával az izlandi Aron Palmarsson. A magyar klub honlapja alapján a megállapodás 2015. július elsején lép életbe.

Kézilabda: egy évre eltilthatják a Veszprém ellen csaló bírókat - videó!

Kézilabda: egy évre eltilthatják a Veszprém ellen csaló bírókat - videó! Az európai kézilabda szövetség hivatalból vizsgálja a Veszprém-Barcelona meccs bíróit, akiket akár egy évre is eltilthatnak!

Férfi kézilabda BL: Jogi lépésekre készül a Veszprém

Férfi kézilabda BL: Jogi lépésekre készül a Veszprém Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője után.

Férfi kézilabda BL: A negyedik helyen végzett a Veszprém

Férfi kézilabda BL: A negyedik helyen végzett a Veszprém A negyedik lett az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a kölni négyes döntő vasárnapi helyosztóján, izgalmas végjáték után 26-25-re kikapott a spanyol Barcelonától.

Kézilabda BL: nem jött össze a veszprémi bravúr

Kézilabda BL: nem jött össze a veszprémi bravúr Nem sikerült a bravúr az MKB-MVM Veszprémnek, így nem jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjába, mert a kölni négyes döntő első elődöntőjében 29-26-ra kikapott a német THW Kiel csapatától.

A rovat további friss hírei