Európai kézilabda

A Veszprém tavalyi párosítása ismétlődik meg az elődöntőben

A Veszprém tavalyi párosítása ismétlődik meg az elődöntőben
A német Kiel lesz a Veszprém ellenfele a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Tavaly a veszprémi csapat sikerrel vette ezt az akadályt.

Fellökte a játékvezetőt, évekre eltiltják a veszprémi drukkert

Fellökte a játékvezetőt, évekre eltiltják a veszprémi drukkert Hiába jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Final Fourba az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, egy renitens szurkoló miatt nem csak a hőstettről beszélnek a sajtóban.

Teljes a Final Four mezőnye, kedden kap ellenfelet a Veszprém

Teljes a Final Four mezőnye, kedden kap ellenfelet a Veszprém A francia PSG 60-52-es összesítéssel jutott túl a Zágrábon a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így bekerült a május 28-29-i kölni négyes döntőbe.

Hátrányból várja a Dunaújváros a döntő visszavágóját

Hátrányból várja a Dunaújváros a döntő visszavágóját A Dunaújváros két góllal kikapott a német Tus Metzingen vendégeként a női kézilabda EHF Kupa döntőjének első felvonásán.

Nagy csatában BL-elődöntőbe jutott a Veszprém, kiesett a Barca!

Nagy csatában BL-elődöntőbe jutott a Veszprém, kiesett a Barca! A Veszprém sorozatban harmadszor tagja a Final Four mezőnyének a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután 30-30-ra végzett otthon a macedón Vardar Szkopjéval, és összesítésben 59-56-tal bejutott a legjobb négy közé.

A Veszprémnek áll a zászló a BL-negyeddöntőben

A Veszprémnek áll a zászló a BL-negyeddöntőben A Veszprém idegenben három góllal legyőzte riválisát, a macedón Vardar Szkopjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első fordulójában. A sorozat történetében eddig ötször találkoztak a felek, amelyeken kivétel nélkül a magyar csapat diadalmaskodott.

Újra a Final Four a tét a Veszprémnek

Újra a Final Four a tét a Veszprémnek Nehéz párharcra számít az MVM-Veszprém, amely a macedón Vardar Szkopje ellen vív negyeddöntőt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szombaton idegenben és jövő szombaton hazai pályán. A tét a május végi kölni Final Fourba jutás.

A Győr kifogta a Podgoricát a BL-sorsoláson!

A Győr kifogta a Podgoricát a BL-sorsoláson! A címvédő montenegrói Buducsnoszt Podgorica lesz a Győri ETO KC elődöntős ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében május 7-én.

A Veszprém siethet a dunaújvárosiak segítségére

A Veszprém siethet a dunaújvárosiak segítségére A Dunaújvárosi Kohász KA csarnoka nem felel meg az elvárásoknak, ezért nem fogadhatja hazai pályán a német TuS Metzingen együttesét a női kézilabda EHF Kupa döntőjében. Ezek után Veszprémből érkezett a segítség.

Nem szerepelhet otthon az EHF Kupa döntőjében

Nem szerepelhet otthon az EHF Kupa döntőjében A Dunaújvárosi Kohász KA csarnoka nem felel meg az elvárásoknak, ezért nem fogadhatja hazai pályán a német TuS Metzingen együttesét a női kézilabda EHF Kupa döntőjében.

EHF Kupa-döntős a Dunaújváros!

EHF Kupa-döntős a Dunaújváros! A Dunaújváros idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a női kézilabda EHF Kupa döntőjébe.

A Győr harmadszor is kiütötte a Fradit, és bejutott a budapesti négyesdöntőbe

A Győr harmadszor is kiütötte a Fradit, és bejutott a budapesti négyesdöntőbe A Győr kettős győzelemmel jutott be a májusi, budapesti Final Fourba a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután szombaton hazai pályán 17 gólos különbséggel nyerte az FTC elleni negyeddöntő visszavágóját.

BL-álomcsapat: nyolc NB I-játékosra lehet szavazni

BL-álomcsapat: nyolc NB I-játékosra lehet szavazni A Győrből öt, a Ferencvárosból három játékost jelölt az EHF a női kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatába.

A rovat további friss hírei