EZT LÁTOD ÉLŐBEN

Folytatódik számunkra a kézi-vb, pályán a Milan – mai program

Folytatódik számunkra a kézi-vb, pályán a Milan – mai program
Chile ellen lép ma este pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott, pályára lép a Milan, a tv ugyan nem adja, de folytatódik az Afrika Kupa is.

MU-Pool, Sevilla-Real, téli sportok - mai program

MU-Pool, Sevilla-Real, téli sportok - mai program Számtalan remek focimeccs, kézi vb, rövidpályás gyorskori-Eb. Lesz mit nézni ma is.

Kiemelt focibajnokságok rangadói és a kézi vb - ezt látod élőben

Kiemelt focibajnokságok rangadói és a kézi vb - ezt látod élőben Nagyjából semmi, de semmi értelme felállni a tévé elől, és nem csak a zord időjárás miatt...

Ezt látod ma: férfi kézi-vb, Euroliga, sydneyi tenisztorna

Ezt látod ma: férfi kézi-vb, Euroliga, sydneyi tenisztorna Németország ellen kezdi meg vb-szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott. Négy Euroliga-mérkőzés élőben a képernyőn, továbbá jégkorong, téli sportok és az Australian Open színesítik a pénteki sportműsort.

Év sportolója gála, pályán a Real és a Milan is – mai program

Év sportolója gála, pályán a Real és a Milan is – mai program A spanyol Király-kupában ma a Real Madrid küzd meg a Sevilla csapatával, kiderül, kik lettek 2016 legjobb magyar sportolói.

Pályán a Barca, a Juve és a Liverpool is - mai program

Pályán a Barca, a Juve és a Liverpool is - mai program Szerda este megkezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság is, több európai topcsapat is kupameccsen érdekelt szerda este.

Pályán az MU, az Atlético és a Napol – mai program

Pályán az MU, az Atlético és a Napol – mai program Kedden este az angol Ligakupa elődöntőjében a bombaformában futballozó Manchester United a Hull Cityt fogadja.

Ezt látod ma: FIFA-gála, FA-kupa, sydneyi tenisztorna

Ezt látod ma: FIFA-gála, FA-kupa, sydneyi tenisztorna A France Football Aranylabdája után Cristiano Ronaldót a FIFA-nál is megválaszthatják az Év játékosának. A zürichi gálán gazdára talál a Puskás-díj is.

Pályán a Liverpool, a Tottenham és a Barcelona – mai program

Pályán a Liverpool, a Tottenham és a Barcelona – mai program Vasárnap délután folytatódnak az FA Kupa küzdelmei Angliában, míg Spanyolországban rangadó vár a Barcelonára.

A nagyokkal dübörög az FA-kupa, pályán a Real is – mai program

A nagyokkal dübörög az FA-kupa, pályán a Real is – mai program A spanyol bajnokságban pályára lép ma mindkét madridi óriás, a Real és az Atlético is, az FA-kupában pedig az Arsenal és a címvédő Manchester United is.

Rangadón a City, befejeződik a Négysáncverseny - ezt látod élőben

Rangadón a City, befejeződik a Négysáncverseny - ezt látod élőben Izland ellen bizonyíthatnak a kéziseink, kosárban a Real parkettre lép.

Hatalmas szenvedés várhat ma a Barcelonára - ezt látod élőben

Hatalmas szenvedés várhat ma a Barcelonára - ezt látod élőben Kézi, hoki, kosár, tenisz, rali, és a felülmúlhatatlan Négysáncverseny is lesz a tévében.

Ezt látod ma: Spurs–Chelsea, Real–Sevilla

Ezt látod ma: Spurs–Chelsea, Real–Sevilla Bőséges a szerdai sportkínálat: a focin kívül kosárlabda és tenisz is lesz nagy mennyiségben.

A rovat további friss hírei