EXTRÉM SPORT

Van Gerwen megint parádézott

 Van Gerwen megint parádézott
Megvannak a darts-vb döntősei.

Ifjúsági olimpiai: vissza a dobogót

Ifjúsági olimpiai: vissza a dobogót Az éremtáblázat állása a véghajrá előtt.

Póta Georgináék parádéztak az Eb-n

Póta Georgináék parádéztak az Eb-n A 33 éves Pótát és a 36 esztendős Ekholmot az első helyen emelték ki a szervezők.

HFL - Megvan a Budapest Wolves finálébeli ellenfele

HFL - Megvan a Budapest Wolves finálébeli ellenfele A döntőt július 14-én játsszák a Szusza Ferenc Stadionban.

Red Bull Air Race Budapesten: győztes a levegőben - videó

Red Bull Air Race Budapesten: győztes a levegőben - videó A nyolcfutamos vb-sorozat - amelynek a budapesti a negyedik állomása volt - augusztusban Oroszországban folytatódik.

Red Bull Air Race Budapesten - Martin Sonka győzött - videó

Red Bull Air Race Budapesten - Martin Sonka győzött  - videó A nyolcfutamos vb-sorozat - amelynek a budapesti a negyedik állomása volt - augusztusban Oroszországban folytatódik.

Végleges a szintet lépett Tour de Hongrie útvonala

Végleges a szintet lépett Tour de Hongrie útvonala Tíz megyét érint a 2018-as Tour de Hongrie kerékpáros körverseny, amelyet augusztus 14-től 19-ig rendeznek meg, és amelynek mezőnye összesen 800 kilométert teljesít.

Fitparádé Zimány Lindával és Timea Majorovával - fotók

Fitparádé Zimány Lindával és Timea Majorovával - fotók A Fitparádé kétnapos, nemzetközi multisport fesztivál, amelyet immáron 15 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MOM Sport-ban.

Dopping: átverik a bringákba rejtett motorokat kereső tabletet

Dopping: átverik a bringákba rejtett motorokat kereső tabletet Nem a legjobb megoldás az a tablet, amelyet a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) fejlesztett ki a bringákba rejtett motorok keresésére.

Világhírű extrémsportolók Budapesten - soha nem látott trükökkel

Világhírű extrémsportolók Budapesten - soha nem látott trükökkel Újabb világversenyt rendeznek a fővárosban augusztus 18-án: a FISE extrém sportok világkupáján BMX-esek, görkorisok, deszkások és szörfösök mutatnak be elképezetően látványos és hajmeresztő trükköket, amilyeneket eddig még sosem láthattunk Magyarországon.

Majd' 500 millióért nyerte meg az utolsó Major-tornát a golfozó

Majd' 500 millióért nyerte meg az utolsó Major-tornát a golfozó Az amerikai Justin Thomas diadalmaskodott vasárnap a profi golfozók idei negyedik, utolsó Major-tornáján, a Charlotte-ban rendezett PGA Championshipen.

Giro: bajban az olasz csapat a doppingesetei miatt

Giro: bajban az olasz csapat a doppingesetei miatt Mindkét doppingteszten megbukott versenyző B próbája pozitív lett, ezért Nicola Ruffoni és Stefano Pirazzi csapata, a Bardiani CSF kezdeményezte a kerékpárosok szerződésének felbontását.

Baseball: az elitbe jutás a cél a Budapest Redsnél Európában

Baseball: az elitbe jutás a cél a Budapest Redsnél Európában Az élvonalba jutás a célja a Budapest Reds baseball-csapatának, amely jelenleg a hétből a második helyen áll az Euro Interliga B csoportjában.

A rovat további friss hírei