EXTRÉM SPORT

Frontális ütközés miatt elhunyt a 2011-es Giro d’Italia győztese

Frontális ütközés miatt elhunyt a 2011-es Giro d’Italia győztese
Közúti balesetben szombat reggel elhunyt Michele Scarponi. A 2011-es Giro d’Italiát „megnyerő” olasz kerékpáros szeptemberben töltötte volna be a 38. életévét.

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon.

Ijesztően közel van a Tour de Hongrie rajtja

Ijesztően közel van a Tour de Hongrie rajtja Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője szerint „ijesztően” közel van már a magyar kerékpáros körverseny rajtja, amelyre június végén, Szombathelyen kerül sor.

Így kell a győzelem után a dobogón izomból besörözni– videó

Így kell a győzelem után a dobogón izomból besörözni– videó Ha valaki, akkor Philippe Gilbert mindenképpen megérdemli, hogy ünnepeljen.

Giro d’Italia: nem indulhat az egyik legnagyobb esélyes

Giro d’Italia: nem indulhat az egyik legnagyobb esélyes Az olasz Fabio Aru sérülés miatt nem indul az év első háromhetes országúti kerékpáros körversenyén, a Giro d’Italián.

Inkább az Észak pokla, mint a vasárnapi ebéd

Inkább az Észak pokla, mint a vasárnapi ebéd Az olimpiai bajnok bebizonyította, hogy erősebb az ördögnél is.

Elérte a Mount Everest alaptáborát a magyar expedíció

Elérte a Mount Everest alaptáborát a magyar expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd elkezdi az akklimatizációs folyamatot, májusban csúcstámadás.

Superman az országúti kerékpáron varázsolt – elképesztő videó

Superman az országúti kerékpáron varázsolt – elképesztő videó Az, hogy nem tőri össze magát, tényleg maga a csoda. És a motoros a végén?

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna Pályabővítés, új háromüléses felvonó és egy két hegy közötti nyári átcsúszópálya is szerepel az eplényi síaréna fejlesztési tervei között.

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet Az átlaghőmérséklet mínusz 36 Celsius-fok, de akár mínusz 60-ig is süllyedhet, a csúcson október végétől február végéig átlagosan minden négyből három napon hurrikánerejű szél tombol.

Távrepülés: hihetetlen magyar csúcsdöntés Brazíliában

Távrepülés: hihetetlen magyar csúcsdöntés Brazíliában A korábbi, szintén fenomenális rekordot 342 kilométerrel Tasi Péter tartotta.

Új csúcs: 74 nap 3 óra 35 perc 46 másodperc a földkerülés a vízen

 Új csúcs: 74 nap 3 óra 35 perc 46 másodperc a földkerülés a vízen Armel Le Cléach új csúccsal győzött a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen, az eddig király szintén francia volt.

Két magyar oxigénpalack nélkül mászná meg a Mount Everestet

 Két magyar oxigénpalack nélkül mászná meg a Mount Everestet Sikerük esetén ők lesznek az első magyarok, aki így jutnak fel a 8848 méter magas Mount Everestre.

A rovat további friss hírei