VITORLÁZÁS

Vendée Globe: Fa Nándor túl van a verseny háromnegyedén

Vendée Globe: Fa Nándor túl van a verseny háromnegyedén
Fa Nándor pénteken túljutott az elméleti versenytáv 75 százalékán a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.

Vendée Globe: Fa Nándor megkerülte a Horn-fokot

Vendée Globe: Fa Nándor megkerülte a Horn-fokot Fa Nándor magyar idő szerint hétfő reggel megkerülte a Horn-fokot a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.

Nyolcadik helyen pezsgőzött az óceánon Fa Nándor

Nyolcadik helyen pezsgőzött az óceánon Fa Nándor Fa Nándor már a nyolcadik helyen halad magyar tervezésű és építésű hajójával, a Spirit of Hungaryvel a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.

Fa Nándor már a legjobb tízben

Fa Nándor már a legjobb tízben Fa Nándor már a top 10-ben halad a Dél-Indiai-óceánon a nyolcadik Vendeé Globe földkerülő vitorlásversenyen.

Fa Nándor túl az első napon

Fa Nándor túl az első napon Egy nappal a rajt után a 21. helyen hajózik Fa Nándor a nyolcadik Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.

A vihar megtépázta a mezőnyt, de elrajtolt a Kékszalag

A vihar megtépázta a mezőnyt, de elrajtolt a Kékszalag A rossz időjárás miatt a várt 600 helyett 485 hajó indul a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjon, a szerda esti vihar komoly károkat okozott több vitorlásban.

Berecz Zsombor bejutott az éremfutamba a finndingi Eb-n

Berecz Zsombor bejutott az éremfutamba a finndingi Eb-n A magyar vitorlázó a pénteki versenyeket követően a negyedik helyen áll, ezzel bejutott az éremfutamba a barcelonai Finndingi Európa-bajnokságon.

Helikopterrel vitték kórházba a világ egyik legjobb kormányosát

Helikopterrel vitték kórházba a világ egyik legjobb kormányosát Súlyos sérülést szenvedett Franck Cammas, a vitorlázó Amerika Kupára készülő Groupama Team France kormányosa.

10 fokos vízben született új vitorláscsúcs a Balatonon

10 fokos vízben született új vitorláscsúcs a Balatonon A Keszthely-Balatonkenese távot teljesített a Varga Lajos, Rauschenberger Miklós, Pécsváradi Ákos és Scharf Máté összeállítású csapat rekordot jelentő, 3 óra 19 perc alatt.

A magyar páros nyerte a repülőhollandi Eb-t

A magyar páros nyerte a repülőhollandi Eb-t A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős nyerte az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságot.

Majthényiék az élen a repülőhollandi Eb-n

Majthényiék az élen a repülőhollandi Eb-n Két futamgyőzelemmel átvette a vezetést a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős az umagi vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.

Szennyezett a víz az olimpia helyszínén, egy vitorlázó kórházba került

Szennyezett a víz az olimpia helyszínén, egy vitorlázó kórházba került Súlyos fertőzésekkel kórházban kezelik Erik Heil német vitorlázót, aki a jövő évi riói olimpia egyik tesztversenye után lett rosszul, vélhetőleg a szennyezett víz miatt.

Negyedszerre is sikerült, célban Fa Nándorék

Negyedszerre is sikerült, célban Fa Nándorék Befutott a célba keddre virradóra Fa Nándor és Conrad Colman a Spirit of Hungary nevű hajóval a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.

A rovat további friss hírei