Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 04. 17. 12:12

Nincs megelégedve a szövetség és a korábbi elnök forrásteremtésével és strukturális változásokat eszközölne Miklós Edit, aki a Sport7fő vendégeként beszélt terveiről a síszövetség elnökeként.

„Tudom, hogy mindent megtettem, hogy legyen olimpiai aranyérmem, de valamiért a sors nem akarta, hogy meglegyen” – nyilatkozta az M4 Sport7fő című műsorában a vasárnap a Magyar Sí Szövetség elnökének megválasztott  Miklós Edit, aki tudja, hosszúra nyúlhat még az ügy.

 
„Én úgy gondolom, hogy én vagyok. Ugyanis tegnap a tagok engem választottak meg elnöknek. Ők azt mondják, hogy ez nem jogerős, és hogy bíróságra mennek. Nekem lesz egy közjegyzői papírom, hogy engem elnöknek választottak, neki van egy bírósági papírja.”
 
Az olimpiai hetedik alpesi síző hozzátette, az eddigi elnök, Bajai András egyetlen szponzort sem nyert meg a szövetségnek, míg ő visszavonulása bejelentésekor személyesen kereste meg szponzorait, hogy támogassák a szervezetet. Miklós szerint viszont a forrásteremtésnek nem használ, hogy megkérdőjelezik elnöksége legitimitását.
 
„Az lenne a legfontosabb – és ehhez nem kell se papír, se semmi –, hogy leülök a klubokkal – együtt, és nem külön-külön –, és egy olyan struktúrát állítunk össze, amelynek köszönhetően örömmel jönnek a válogatottba az ifjúsági korú gyerekek” – így Miklós Edit, aki úgy gondolja, reményt adott a magyar fiataloknak, hogy az ő példáját követve ők is odaérhetnek a világ elitjébe.
Cimkék: miklós-edit

Legfrissebb híreink


Élő eredmények