Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 01. 14. 07:52

Állapotáról Stark Márton szövetségi kapitány szolgált friss információkkal az M1-nek.

Minden jel arra mutat, hogy lemarad a pjongcsangi téli olimpiáról Miklós Edit, aki a Bad Kleinkirchheimben szombaton rendezett világkupa-futamon súlyos sérülést szenvedett.
 
A 29 éves alpesi síző ijesztő sérülést szenvedett a célba érkezéskor, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az M1 csatorna értesülései szerint még éjszaka mindenképp megműtik, de egyelőre várnia kell. Stark Márton megerősítette, Miklós Edit térdében elszakadt a szalag. Arra a kérdésre, hogy az olimpiával kapcsolatban akkor ez a lehető legrosszabbat jelenti-e, Stark azt felelte, hogy igen, több mint valószínű, hogy Miklós Edit nem állhat rajthoz Pjongcsangban.
 
Az M1 információit a Nemzeti Sport információi is megerősítik, a sportlapnak Kaszó Klára, a sportoló menedzsere azt mondta, Miklós Edit nem  lesz ott a téli olimpián.
 
Miklós Edit szinte napra pontosan egy éve sérült meg az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben, a világkupa edzésén, ezután mindkét térdét meg kellett műteni. Küzdelmes rehabilitációs időszak következett a számára, majd augusztusban kezdte el a havas edzéseket, és december elején tért vissza, Lake Louise-ban a világkupa-sorozatba.

Kézilabda Eb: ezért elégedett a kapitány a hétgólos vereség után " KÉZILABDA › Férfi válogatott

„Azt gondolom, hogy a 38-39. percig valóban sikerült azt tennünk, amit akartunk, aztán egy idő után elvesztettük ezt, elfáradtunk, nagyon nagy volt rajtunk a nyomás. Néhány egyszerű hibát követtünk el és Dánia nagyon jó csapat, ilyenkor megbüntettek minket, minden egyes hibát nagyon megbosszultak" - kezdte értékelését Ljubomir Vranjes a 32-25-re végződő Európa-bajnoki csoportmérkőzés után.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények