Szerkesztő: Simon Zoltán | MTI
2018. 06. 20. 07:47

Az olimpiai bajnok férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltó legidősebb tagja egyéves pihenőt tart.

„Az a megoldás született még az idény végén, hogy tartsak egy hosszabb pihenőt, egy szezonnyit, és utána döntsünk a továbbiakról. Meglátjuk, hogy tetszik majd nekem a kori nélküli élet, van-e még bennem motiváció, erő, hogy újabb három évet ráhúzzak egy olimpiai ciklusra” – mondta a magyar szövetség (MOKSZ) honlapján a 28 éves versenyző, Knoch Viktor.

A négy olimpián szerepelt sportoló kifejtette, lengyel születésű felesége, Marta visszatér a versenysportba, illetve most már a magyar olimpiai csapat tagja. „Meglátjuk hogyan működik az első éve a versenysportban, mert biztosan nem lesz egyszerű visszaállnia. Szezon végén pedig levonjuk a konzekvenciákat, közös döntést hozunk, hogyan tovább” – mondta Knoch, aki szerint azt belátták egy ideje, hogy ketten együtt nem tudnak korcsolyázni, mert kétéves kisfiukkal valamelyiküknek lennie kell.
 
A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Knoch Viktor összeállítású négyes a februári, phjongcshangi játékokon megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények