Szerkesztő: Simon Zoltán
2019. 01. 23. 18:37

Minden rendszerre jó.

A napokban került megjelenésre a sportinformáció közvetlen áramlását segítő SportMap alkalmazás. Csapatok, sporttal foglalkozó személyek, sportvállalkozások jelentkezését várják a készítők, hogy minél több sportbarátnak tudjanak segítséget nyújtani.
 
Az alkalmazás a hazai sport térképe, mely magában foglal mindent, amit sport. Miért hasznos ez? Az információ gyorsan és könnyen jut el az érintettekhez, felhasználókhoz egy gombnyomással a mobiltelefonon keresztül. 
 
A felhasználó helyzetéhez képest az összes hazai sportesemény, sportlétesítmény és sportolási lehetőség könnyen, egy érintéssel megtalálható. Csak meg kell adni a keresési távolságot és az alkalmazás listázza az összes vagy csak a kiválasztott sportághoz kapcsolódó lehetőséget!
 

null

null

A csapatok, sportszervezetek eseményei elérhetőek az alkalmazásban (amennyiben a kiválasztott elérhetővé tette):
- Mérkőzések helye, ideje, képgaléria a helyszínről.
- Azonnal elérhető weboldal.
- Helyfoglalási, jegyvásárlási lehetőség.
- Kedvencnek jelölés esetén azonnali értesítés PUSH üzenetben!
 
A csapatok adatlapjai a sportolási lehetőség között is elérhetőek. Az alapvető információkon kívül tökéletesen alkalmas toborzásra, így a felhasználók az alapvető információkhoz azonnal hozzájutnak. Ezen kívül számtalan más lehetőség is adott, weboldal, értesítés a közelgő eseményekről, értesítés PUSH üzenetben.
Az alkalmazás letölthető minden operációs rendszerre. A letöltés, használat ingyenes, reklámmentes! 
 
A készítők a sporttal foglalkozó csapatok, személyek, sportvállalkozások jelentkezését várják az info@sportmap.hu emailcímen.
Cimkék: sport , alkalmazás

Legfrissebb híreink


Élő eredmények