Csapatok » FC Dabas


FC Dabas
Székhely: 2370 Dabas, Pálya utca 1.
Hivatalos oldal: http://www.fc-dabas.hu
E-mail cím:
Telefon, Fax: +36-20/439-9296
Alapítás dátuma: 1951
A csapat színei: piros-fehér
Tulajdonos: Kőszegi Zoltán
Klubbelnök: Kőszegi Zoltán
Edző: Keresztúri András

2015/2016 meccsek

Forduló Esemény Végeredmény
15 forduló Bölcskei SE - FC Dabas 1:2
14 forduló FC Dabas - TOLLE UFC Szekszárd 1:1
13 forduló Bajai LSE - FC Dabas 0:2
12 forduló FC Dabas - Videoton FC II 1:1
11 forduló FC Dabas - REAC 1:1
10 forduló Kozármisleny - FC Dabas 2:2
9 forduló FC Dabas - Szentlőrinc SE 2:3
8 forduló Vác FC - FC Dabas 2:3
7 forduló FC Dabas - ESMTK 2:0
6 forduló SZEOL SC - FC Dabas 0:1
5 forduló FC Dabas - Dunaharaszti MTK 0:1
4 forduló Orosháza FC - FC Dabas 2:1
3 forduló FC Dabas - Maglódi TC 4:0
2 forduló Monor SE - FC Dabas 3:2
1 forduló FC Dabas - Gyulai Termál FC 5:0FC Dabas hírek


NB III: a 22 meccse veretlen Csepel fogadja az első Budaörsöt – előzetes

NB III: a 22 meccse veretlen Csepel fogadja az első Budaörsöt – előzetes Az NB III-as labdarúgó bajnokság 10. fordulójában minden csapat pályára lép. Íme a forduló részletes műsora.

NB III Közép csoport: szomszédok rangadója Gyulán - előzetes

NB III Közép csoport: szomszédok rangadója Gyulán - előzetes Az NB III Közép csoportjában minden találkozót megrendeznek a hétvégén. A Szeged - Gyula dél-magyarországi mérkőzés ígérkezik a legizgalmasabbnak.

NB III: nyolcgólos meccs az Alföld-csoportban

NB III: nyolcgólos meccs az Alföld-csoportban Az NB III Alföld-csoport 15. fordulójának eredményei.

Erős, Balaskó, Pomper - NB III All Stars, 1. rész

Erős, Balaskó, Pomper - NB III All Stars, 1. rész Az NB III-as labdarúgó bajnokság mindig is híres volt arról, hogy korábbi élvonalbeli játékosok lehúznak még egy pár szezont visszavonulásuk előtt az harmadik vonalban.

Gálhidi György vette át a Csepel csapatát

Gálhidi György vette át a Csepel csapatát Gálhidi György, a klub egykori kiváló játékosa lett az Alföld csoportban szereplő Csepel FC vezetőedzője, a Szolnok II csapata ellen múlt szombaton elszenvedett 1-0-ás vereség után lemondó Nagy Zoltán helyett.

Pontokat vesztett Szarvason a Dabas

Pontokat vesztett Szarvason a Dabas Az Alföld csoport hétvégi fordulójában meglepetésre pontot rabolt az élmezőnyhöz tartozó Dabastól. A szarvasiak kétszer is vezettek a meccsen, ám a vendégek mindkétszer egyenlíteni tudtak.

Szegeden a dobogó teteje, az NB II a cél

Szegeden a dobogó teteje, az NB II a cél Merész tervet szőnek a KITE Szeged csapatánál. Az Alföld csoportban jelenleg hatodik helyen álló csapatnál a várakozáson felüli őszt követően tavasszal a dobogós helyek valamelyikének megszerzése a cél. Márpedig a dobogós helyek egyike a bajnoki címet jelentő első.

Tavaszi rajt – Alföld csoport, Mátra csoport

Tavaszi rajt – Alföld csoport, Mátra csoport Csonka fordulóval indul a tavaszi idény az Alföld- és a Mátra csoportban. Előbbiben négy, utóbbi csoportban egy bajnoki mérkőzés halasztását kérték a csapatok a pálya alkalmatlansága miatt.

Felkészülési mérkőzések - Csak a Dabas nyert magabiztosan

Felkészülési mérkőzések - Csak a Dabas nyert magabiztosan Több felkészülési mérkőzést is rendeztek az Alföld csoportban a múlt hétvégén. általában szoros eredmények születtek, csak a Dabas tudta magabiztosan legyőzni az örkényi együttest.

Soós szerint javítani kell a BKV Előre helyzetkihasználásán

Az NB III Alföld csoportjában szereplő Dabas otthonában vendégeskedett a BKV Előre SC felkészülési meccsen, és bár nyert, a vezetőedző szerint a helyzetkihasználáson még van mit javítani.

Fiatal támadót és rutinos védőt szerződtetett a Csepel FC

Fiatal támadót és rutinos védőt szerződtetett a Csepel FC Két játékos érkezéséről számol be a Csepel FC hivatalos honlapja. A védelem megerősítésére jött Tökölről Filó Tamás, míg a támadósorba Szigetszentmiklósról érkezett Mojzer György.

A csepeli szurkolók szerint kell az önkormányzat segítsége

A csepeli szurkolók szerint kell az önkormányzat segítsége Elégedettek csapatuk őszi szereplésével a Csepel FC szurkolói, de elvárják, hogy az önkormányzat is beszálljon a klub támogatásába, különben csak álom marad az NB II.

Kinek sikerül feljebb zárkózni?

Kinek sikerül feljebb zárkózni? A tizedik fordulót rendezik a labdarúgó NB III Alföld-csoportjában a hétvégén, amelyben a listavezető csepeliek szabadnaposak lesznek, így hát adott a lehetőség a feljebb zárkózásra. Kérdés, kinek sikerül?

NB III: A góllövéssel is jól áll a listavezető Csepel

NB III: A góllövéssel is jól áll a listavezető Csepel Bár legutóbb a Tisza Volán ellen csak egyszer talált be, a góllövőlistán is jól áll az Alföld-csoportban a Csepel.

Pontot rabolt a Tisza Volán Csepelről

Pontot rabolt a Tisza Volán Csepelről A Tisza Volán folytatta remek szériáját, és pontot szerzett a Csepel otthonában, amely így is veretlen, és meggyőző fölénnyel vezeti még mindig az NB III Alföld-csoportját.

Már most a Csepel tűnik a befutónak

Már most a Csepel tűnik a befutónak Az egykor az NB I-ben is meghatározó Csepel magabiztosan vezeti az NB III Alföld-csoportját, és rendületlenül halad a bajnoki cím, és ezzel együtt, az NB II felé.