zlatan-ibrahimovic címkével ellátott sporthírek

Találatok: 27

Ilyen gólt rúgott a magyar Ibráéknak, nyertek is - videó

Ilyen gólt rúgott a magyar Ibráéknak, nyertek is - videó Hatodik bajnokiján a negyedik sikerét aratta a Sallói Dániellel felálló

Ibra mesél a csódagóljáról, amit megmutatunk másik szögből

 Ibra mesél a csódagóljáról, amit megmutatunk másik szögből Ibrának egyelőre szoknia kell az új környezetet, leginkább a hőséggel gyűlik meg a baja.

BRÉKING! Ibrahimovic elárulta: távozik az MU-tól, ide igazol

BRÉKING! Ibrahimovic elárulta: távozik az MU-tól, ide igazol A svéd klasszis a közösségi médián közölte az információt.

Ibrahimovic kitálalt Guardioláról

Ibrahimovic kitálalt Guardioláról A Barcelonában ezért nem jöttek ki egymással.

Nem várt fordulat Ibrahimovic-ügyben, itt folytathatja!

Nem várt fordulat Ibrahimovic-ügyben, itt folytathatja! A svéd klasszis átigazolása megoldódni látszik, bombaerős csapatban folytathatja.

Hoppá: ügynöke ajánlására itt köthet ki Ibrahimovic!

Hoppá: ügynöke ajánlására itt köthet ki Ibrahimovic! A svéd támadó sorsa még mindig kérdéses, ám a legújabb információk szerint óriási átigazolás készülődik a háttérben.

Hihetetlen formában van Zlatan Ibrahimovic - fotó!

Hihetetlen formában van Zlatan Ibrahimovic - fotó! Még mindig kétséges, hol folytatja pályafutását Zlatan Ibrahimovic. A legutóbb a Manchester United színeiben futballozó svéd ikon újabbnál újabb Instagram-posztokkal sokkolja a világot - a legutóbbi se semmi.

Mourinho lehet, meggondolja magát Ibrahimovic sorsáról

Mourinho lehet, meggondolja magát Ibrahimovic sorsáról Áprilisi sérülése után José Mourinho, a Manchester United menedzsere bejelentette, hogy nem tart igényt a svéd szolgálataira.

Ibra kínaiaknál járt Mino Raiolával. Döntött a jövőjéről?

Ibra kínaiaknál járt Mino Raiolával. Döntött a jövőjéről? A liga legjobban kereső játékosa is lehet, de az sem kizárt, hogy marad Manchesterben.

Nem hiszed el, melyik csapatához térhet vissza Zlatan Ibrahimovic

Nem hiszed el, melyik csapatához térhet vissza Zlatan Ibrahimovic A csatár és ügynöke nemrég a klub három vezetőjével ebédelt Olaszországban.

Ibrahimovic hat szóban búcsúzott el a Manchester Unitedtől - fotó

Ibrahimovic hat szóban búcsúzott el a Manchester Unitedtől - fotó Július elsejétől szabadon igazolható a svéd csatár.

Zlatan, az őrült lassan a világ ura lesz - videó!

Zlatan, az őrült lassan a világ ura lesz  - videó! Egészen elképesztő videót posztolt Instagramjára Zlatan Ibrahimovic. A svéd klasszisról szobor készül. Mindezt a támadó ezzel a mondattal nyugtázta: "Svédország szimbóluma majdnem kész van." Zseniális!

Megvan Ibrahimovic új klubja, Morata 70 millióért megy a helyére

Megvan Ibrahimovic új klubja, Morata 70 millióért megy a helyére Beindult az edzőkeringő Európában, Mourinho Zidane leghatékonyabb csatárát viszi. De hogy kerül a képbe Dárdai?

Újabb elképesztő felvétel érkezett Ibrahimovicról - videó!

Újabb elképesztő felvétel érkezett Ibrahimovicról - videó! Gőzerővel halad Zlatan Ibrahimovic felépülése. A svéd támadó újabb kiváló videót közölt Instagram-oldalán arról, hol is tart jelenleg. "Az oroszlánok nem úgy gyógyulnak, mint az emberek" - fogalmazott.

Ibrahimovic hiánya döntő lehet a fináléban

Ibrahimovic hiánya döntő lehet a fináléban Európa-liga – Szakértők szerint esélyesebb a United

Óriási őrültségre készül Zlatan Ibrahimovic - videó!

Óriási őrültségre készül Zlatan Ibrahimovic - videó! "Kész vagyok a fináléra" - mindössze ennyit írt friss Instagram-videója mellé Zlatan Ibrahimovic. A svéd klasszis regenerációja láthatólag jól halad - na de annyira, hogy pályára léphet az EL-döntőben?
Találatok: 27