zlatan-ibrahimovic címkével ellátott sporthírek

Találatok: 23

Küldetés: Ibrahimovic mégis ott lesz a világbajnokságon

Küldetés: Ibrahimovic mégis ott lesz a világbajnokságon A svéd szövetség csütörtökön a honlapján emlékeztetett rá, hogy a Los Angeles Galaxy futballistája a 2016-os Európa-bajnokság után lemondta a válogatottságot és döntése mostanra sem változott meg.

Hivatalos bejelentés arról, ott lesz-e Ibrahimovic a vb-n

Hivatalos bejelentés arról, ott lesz-e Ibrahimovic a vb-n A svéd szövetség a saját honlapján tette közé a legújabb fejleményeket.

Ilyen gólt rúgott a magyar Ibráéknak, nyertek is - videó

Ilyen gólt rúgott a magyar Ibráéknak, nyertek is - videó Hatodik bajnokiján a negyedik sikerét aratta a Sallói Dániellel felálló

Ibra mesél a csódagóljáról, amit megmutatunk másik szögből

 Ibra mesél a csódagóljáról, amit megmutatunk másik szögből Ibrának egyelőre szoknia kell az új környezetet, leginkább a hőséggel gyűlik meg a baja.

BRÉKING! Ibrahimovic elárulta: távozik az MU-tól, ide igazol

BRÉKING! Ibrahimovic elárulta: távozik az MU-tól, ide igazol A svéd klasszis a közösségi médián közölte az információt.

Ibrahimovic kitálalt Guardioláról

Ibrahimovic kitálalt Guardioláról A Barcelonában ezért nem jöttek ki egymással.

Nem várt fordulat Ibrahimovic-ügyben, itt folytathatja!

Nem várt fordulat Ibrahimovic-ügyben, itt folytathatja! A svéd klasszis átigazolása megoldódni látszik, bombaerős csapatban folytathatja.

Hoppá: ügynöke ajánlására itt köthet ki Ibrahimovic!

Hoppá: ügynöke ajánlására itt köthet ki Ibrahimovic! A svéd támadó sorsa még mindig kérdéses, ám a legújabb információk szerint óriási átigazolás készülődik a háttérben.

Hihetetlen formában van Zlatan Ibrahimovic - fotó!

Hihetetlen formában van Zlatan Ibrahimovic - fotó! Még mindig kétséges, hol folytatja pályafutását Zlatan Ibrahimovic. A legutóbb a Manchester United színeiben futballozó svéd ikon újabbnál újabb Instagram-posztokkal sokkolja a világot - a legutóbbi se semmi.
Találatok: 23