vizesvb2017 címkével ellátott sporthírek

Találatok: 91 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | Következő oldal » | »›

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó!

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó! Szántó Dávid, a vizes vb versenyigazgatója még a 27 méteres óriástoronyra is felmerészkedett a DIGI Sportnak készített videoblogjai során, az esemény végeztével pedig két érdekes történetet is elmesélt.

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó Felemás világbajnokságon vannak túl a Gyurta testvérek. Míg Gergely hatodik lett Balatonfüreden a 25 kilométeres távon, addig bátyja, Dániel egyetlen egyéni számban sem jutott döntőbe.

Jakabos Zsuzsanna feleség lett – gyönyörű fotók az esküvőről

 Jakabos Zsuzsanna feleség lett – gyönyörű fotók az esküvőről A Győri Úszó SE vezetőedzője, Petrov Iván és a több világversenyen is a legszebb sportolónak választott négyszeres olimpikon, Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna régóta egy párt alkot, szerdán pedig össze is házasodtak

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó!

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó! Kozma Dominik a magyar újságírók, egyúttal a szurkolók kedvence volt a vizes világbajnokságon. Ha ő közeledett a mikrofonok felé, biztos volt, hogy valamilyen váratlan poénnal rukkol elő. Íme, a best of Kozma!

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes Az ezüstéremmel végződő budapesti világbajnokságot követően fontos bejelentést tett karrierje jövőjével kapcsolatban a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya.

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett A budapesti vizes világbajnokságon kétszer hallhattuk a magyar himnuszt, mindkétszer Hosszú Katinka jóvoltából. A 200 és 400 méteres vegyesúszás királynője élményeiről, benyomásairól és jövőjéről is mesélt.

Vizes vb: Hosszú Katinka történelmi tettet hajtott végre

Vizes vb: Hosszú Katinka történelmi tettet hajtott végre Az Iron Lady 400 vegyessel zárta a hazai rendezésű világbajnokságot, ahol ismét megvillant.

Verrasztó Dávid fantasztikus teljesítményt nyújtott a vb-döntőben

Verrasztó Dávid fantasztikus teljesítményt nyújtott a vb-döntőben A magyar úszó 400 vegyesen állt rajthoz, ahol nagy örömet okozott a magyar drukkereknek.

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján!

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján! Utolsó napjához érkezett a budapesti vizes világbajnokság. Vasárnap a férfi óriás toronyugróknak, valamint az úszóknak osztanak érmeket - utóbbinál nyolc számban is. Ezek közül hármat nagyon-nagyon várunk.

Vizes vb: a magyarok programja a világbajnokság utolsó napján

Vizes vb: a magyarok programja a világbajnokság utolsó napján Hosszú Katinka 400 méteres vegyes úszsásban favoritnak számít, az Iron Lady újabb éremmel hálálhatja meg a Duna Aréna közönségének lelkes buzdítását.

Sokk: hiába küzdött a magyar válogatott a vb-döntőben

Sokk: hiába küzdött a magyar válogatott a vb-döntőben A magyar vízilabda-válogatott gyenge kezdés után becsülettel hajtott a világbajnokság döntőjében.

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt A fantasztikus férfi 100 méteres pillangóúszást követően a vegyes zónában a junior-világcsúccsal ezüstérmes Milák Kristóf, és az ötödik helyen célba érő Cseh László nyilatkozott. Nagy szavak, remek sportolók.

Vizes vb: Milák 17 évesen bizonyította, határ a csillagos ég

Vizes vb: Milák 17 évesen bizonyította, határ a csillagos ég A fiatal úszó a hazai világbajnokságon nagyot úszott, remélhetőleg hasonló eredményekre lesz képes a jövőben is.

Vizes vb: Hosszú Katinka elképesztő, a harmadik érmét szerezte

Vizes vb: Hosszú Katinka elképesztő, a harmadik érmét szerezte Az Iron Lady ezúttal hátúszásban bizonyította, ott van a világ közvetlen élmezőnyében.

Így várják a világbajnoki döntőt a magyar vízilabdások

Így várják a világbajnoki döntőt a magyar vízilabdások Egyértelmű célmegfogalmazás. Története egyik legfontosabb mérkőzése vár a magyar férfi vízilabda-válogatottra.

Így táncol a Despacitóra a magyar úszólány - videó!

Így táncol a Despacitóra a magyar úszólány - videó! Ha valaki, hát Molnár Flóra nem tartozik a szomorú, búskomor úszók közé. A mindig mosolygós fiatal hölgy azok után, hogy kiesett az 50 méter gyors előfutamában a hazai vb-n, a vegyes zónában táncra perdült.

Kozma Dominik ismét szárnyalt, remek eredmény 50 háton

Kozma Dominik ismét szárnyalt, remek eredmény 50 háton A vizes világbajnokság szombati napjának délelőtti úszóprogramjában is szoríthattunk magyar versenyzőkért. Felemás teljesítmények születettek.

Csalódás: a visszavonuláson gondolkozik a magyar úszó

Csalódás: a visszavonuláson gondolkozik a magyar úszó A vizes világbajnokság szombat délelőtti programjában férfi 50 méteres hátúszásban indult Balog Gábor. A magyar úszó rendkívül csalódottan értékelte a világbajnokságot.

A vizes világbajnokság szombati napjának programja

A vizes világbajnokság szombati napjának programja Világbajnoki döntőben a magyar férfi vízilabda-válogatott!

Bődületes világcsúcs! Milák Kristóf megállíthatatlan!

Bődületes világcsúcs! Milák Kristóf megállíthatatlan! A vizes világbajnokság péntek esti úszóprogramjában több magyar versenyzőért is szoríthattunk.

Így zárta a vizes vb-t a magyar női pólóválogatott

Így zárta a vizes vb-t a magyar női pólóválogatott Amit tudtak, megtettek a hölgyek, és végül nem keserű szájízzel hagyták el a Hajós Alfréd Sportuszodát. Ha az az egy vereség nincs...

Nagyon kemény kritikát kapott Gyurta Dániel a vb miatt

Nagyon kemény kritikát kapott Gyurta Dániel a vb miatt Londoni olimpiai bajnok mellúszónk nem jutott be a középdöntőbe a fő számában a hazai világbajnokságon. Komoly kritikát kapott - de nem adja fel.

Zseni: ezt a magyar vízilabdás gólt látnia kell - videó!

Zseni: ezt a magyar vízilabdás gólt látnia kell - videó! A Magyarország-Görögország férfi vízilabda-elődöntő minden szempontból pazar játékot hozott a mieink számára. Hosnyánszky Norbert klasszis megoldása a vb egyik legemlékezetesebb pillanataként marad meg.

Vizes vb: komoly döntés született a magyar pólósok döntőjéről

Vizes vb: komoly döntés született a magyar pólósok döntőjéről A magyar válogatott újra világbajnoki címmel kápráztathatja el a rajongókat.

Hosszú nagyon odatette magát, Kapás Bogi döntőt úszik

Hosszú nagyon odatette magát, Kapás Bogi döntőt úszik A vizes világbajnokság péntek délelőtti úszóprogramjának szenzációját ugyan Milák Kristóf junior-világcsúcsa jelentette, következtek még magyarok az ő úszását követően - nem is rossz eredményekkel.

Őrület: világcsúcsot úszott a fiatal magyar úszó!

Őrület: világcsúcsot úszott a fiatal magyar úszó! Sok-sok magyar úszóért szoríthattak a magyar drukkerek a vizes világbajnokság péntek délelőtti programjában. Nem várt siker született.

A vizes vb pénteki napjának eseményei - program

A vizes vb pénteki napjának eseményei - program Sok-sok magyar versenyzőért szoríthatunk az uszodában, az 5. helyért játszanak a női vízilabdások.

Csoda: minden magyar álmát valóra váltják a vízilabdások

Csoda: minden magyar álmát valóra váltják a vízilabdások Az éjjel soha nem érhet véget - ezt hirdetik a férfi pólósaink is a világbajnokságon.

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország!

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország! A vizes világbajnokság csütörtöki versenynapjának esti programjában először Hosszú Katinkáért és Szilágyi Liliánáért szoríthattunk a magyar versenyzők közül. Nem csalódtunk.

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e Több magyarért is szoríthattunk a vizes világbajnokság csütörtök délelőtti úszóprogramjában. Többek között az általunk talán legjobban várt 200 méteres férfi mellúszás előfutamait is megrendezték.

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását A vizes világbajnokság szerdai napjának egyetlen magyar érmét Cseh László szerezte férfi 200 méteres pillangóúszásban. A klasszis úszó részletesen beszélt jelenről, jövőről egyaránt.

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták Nagyon mélyről is lehet magasra jutni. Úszóink és vízilabdásaink megmutatták, milyen a szív diadala.

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de...

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de... Komoly magyar éremesélyekkel kezdődött a vizes világbajnokságon a szerda esti úszóprogram a Duna Arénában. Kiválóságaink közül Hosszú Katinka, Cseh László és Kenderesi Tamás is medencébe ugrott.

A magyarok miatt bűnhődtek a világklasszis vízilabdások

A magyarok miatt bűnhődtek a világklasszis vízilabdások Rendkívül sok néző volt kíváncsi a magyar férfi vízilabda-válogatott Oroszország elleni mérkőzésére. A hangulatot és érdeklődést jól jellemezték a körülmények.

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást Rossz váltás miatt kizárták a Balog Gábor, Gyurta Dániel, Szilágyi Liliána, Jakabos Zsuzsanna összeállítású 4x100 méteres magyar vegyes vegyesváltót szerdán a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó!

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó! Vicces pillanatokból nincs hiány a budapesti világbajnokságon. Az úszók szerda délelőtti programjában például egy úszósapka maradt a medence közepén, amiért az úszómester "lógott" be - pazarul teljesített!

Hosszú újra nyert, Gyurta miatt kizárták a magyar váltót

Hosszú újra nyert, Gyurta miatt kizárták a magyar váltót A 17. vizes világbajnokság szerda délelőtti úszóprogramjában több magyarért is szoríthattunk - egyéni versenyzőink mellett váltó is indult.

Vizes vb: a magyarok szerdai programja

Vizes vb: a magyarok szerdai programja Nyolc magyar úszónak, a 4x100-as vegyes vegyesváltónak, valamint a női vízilabda-válogatottnak szurkolhatunk a vizes vb tizenharmadik versenynapján.
Találatok: 91 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | Következő oldal » | »›