swansea címkével ellátott sporthírek

Találatok: 8

Llorente duplája után sokkban az Anfield

Llorente duplája után sokkban az Anfield Ilyen még nem volt! A Premier League történetében először győzött a Liverpool otthonában a Swansea City.

Claude Makelele újra a Premier League-ben bizonyíthat

Claude Makelele újra a Premier League-ben bizonyíthat Claude Makelele, a Real Madrid és a Chelsea korábbi klasszisa visszatér a Premier League-be, de természetesen már nem játékosként.

Új segítőt kap Ancelotti, az előző a Premier League-be igazol

Új segítőt kap Ancelotti, az előző a Premier League-be igazol A Bundesliga éllovasa, a Bayern München Hermann Gerlandot nevezte ki Carlo Ancelotti új segédedzőjének.

A walesi sikerkapitányt szerződtetné a PL-klub

A walesi sikerkapitányt szerződtetné a PL-klub A Swansea megkereste a Walesi Labdarúgó-szövetséget, hogy tárgyalhasson a szövetségi kapitány Chris Colemannel.

Mourinho megviccelt egy freestyle-ost - videó!

Mourinho megviccelt egy freestyle-ost - videó! Egy Swansea-szurkoló freestyle-játékos tartott egy kis bemutatót a Manchester United elleni bajnoki (1-3) előtt: a fején egyensúlyozott a labdával a pálya közelében, amikor elmentek mellette a meccsre készülő MU-sztárok. Senki sem zavarta meg a mutatványt a játékosok közül, de aztán feltűnt a színen a menedzser José Mourinho, aki csibészes hangulatban volt... Video

Ibra jubileumi gólokat lőtt, kiütéses Pool-győzelem – videó!

Ibra jubileumi gólokat lőtt, kiütéses Pool-győzelem – videó! Átvette a vezetést a Liverpool a Premier League-ben, hosszú idő után győzött a Manchester United.

Giggs helyett az első amerikai menedzser ül le a walesi PL-csapat padjára

Giggs helyett az első amerikai menedzser ül le a walesi PL-csapat padjára Menesztették a Swansea City labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról az olasz Francesco Guidolint, akinek utódja az amerikai Bob Bradley lett.

Ollózva lőtt gólt Diego Costa, mégis csak a döntetlenre volt elég

Ollózva lőtt gólt Diego Costa, mégis csak a döntetlenre volt elég Bár Diego Costa korán vezetést szerzett a Chelsea-nek a Swansea otthonában az angol bajnokság negyedik fordulójában, a brazil-spanyol második gólja csak az egyenlítésre volt jó a walesiek ellen.
Találatok: 8