ronaldinho címkével ellátott sporthírek

Találatok: 10

Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért

 Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért Aki állítja, hogy minden követ megmozgat azért, hogy magukhoz csábítsa a brazil legendát.

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt!

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt! A 265. „el Clásico” felvezetőjének negyedik részében a két csapat párharcának tíz legendás összecsapását vesszük górcső alá.

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért"

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért" Dél-amerikai beszámolók alapján két igazi legenda, a brazil Ronaldinho és az argentin Juan Roman Riquelme is visszatérhet a pályára a Chapecoense színeiben.

Ronaldinho 11 éve kapott álló tapsvihart a Bernabéuban

Ronaldinho 11 éve kapott álló tapsvihart a Bernabéuban 2005. november 19-én a Barcelona 3-0-ra győzött a Real Madrid otthonában. A mérkőzésen Ronaldinho és Samuel Eto’o egészen elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő, mely még a hazai szurkolókat is elkápráztatta. Video

Videoton-mezzel pózolt Ronaldinho - képek

Videoton-mezzel pózolt Ronaldinho - képek A világklasszist a Videoton brazil védője lepte meg a találkozás alkalmával.

Ronaldinho minden asztalon zseniális – videó

Ronaldinho minden asztalon zseniális – videó Azért állítólag a csocsóasztalon a magyarok jobbak voltak, mint a brazil csillag…

A Barca hiába várta Ronaldinhót, aki inkább a strandon focizott!

A Barca hiába várta Ronaldinhót, aki inkább a strandon focizott! Rosszul indult Ronaldinho új kalandja a Barcelonával - írják spanyol lapok szombat este.

Ronaldinho Magyarországra érkezik - videó

Ronaldinho Magyarországra érkezik - videó A bemutatkozáson túl egy ünnepélyes, egyedi Budapest 2024-es olimpiai Teqball asztal is felavatására kerül, amellyel a cég szeretné a támogatását kifejezni Budapest olimpiai pályázatának sikere mellett.

Ronaldinhót félistenként fogadták az inkák földjén, újra varázsolt - videó!

Ronaldinhót félistenként fogadták az inkák földjén, újra varázsolt - videó! Harmincméteres passzal készített elő gólt Ronaldinho úgy, hogy a mozdulat közben trükkösen az ellenkező irányba nézett. A világbajnok, BL-győztes, aranylabdás sztár - akinek jelenleg nincs klubja - 70 percet játszott egy gálának beillő barátságos meccsen a napokban. A Ronaldinhóval felálló, másodosztályú Cienciano 3-0-ra nyert a Sporting Cristallal szemben Cuzcóban. Video

Ronaldinho két kötényt osztott ki két másodperc alatt

Ronaldinho két kötényt osztott ki két másodperc alatt A brazil legendának Manchesterben volt jelenése, ahol jótékonysági meccsen lépett pályára.
Találatok: 10