ronaldinho címkével ellátott sporthírek

Találatok: 15

Ronaldinho és Figo újra a pályán varázsolhatnak

Ronaldinho és Figo újra a pályán varázsolhatnak A világ egyik valaha volt legjobb bírója dirigál majd a rengeteg világsztárnak.

Ronaldinho politikusnak állt

 Ronaldinho politikusnak állt Belépett az egyik pártba, lehet, a választásokon is indul.

Véget ér a varázslat: Ronaldinho visszavonul

 Véget ér a varázslat: Ronaldinho visszavonul Visszavonul a profi labdarúgástól Ronaldinho, a brazil futball történetének egyik legnagyobb csillaga, ezt ügynökeként tevékenykedő testvére, Roberto Assis erősítette meg egy interjúban.

Fura: Ronaldinho elmondta, hol folytatná karrierjét

Fura: Ronaldinho elmondta, hol folytatná karrierjét A brazil világklasszis a kijelentésével sokakat meglephet.

Visszavonult az egyik legnagyobb brazil spíler

Visszavonult az egyik legnagyobb brazil spíler Harminchét évesen végleg szögre akasztotta a stoplist.

Csodálatos: varázslatos trükköket mutatott be Ronaldinho - videó

Csodálatos: varázslatos trükköket mutatott be Ronaldinho - videó A Barcelona egykori legendája, Ronaldinho már 37 éves, de a tudása nem kopott meg. A brazil klasszis ezúttal a futsalpályán brillírozott. Fantasztikus, trükkök és gólok Ronaldinho módra.

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó!

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó! Szinte naponta érkeznek a hírek Ronaldinhóról, pedig a brazil zsonglőr rég túl van karrierje fénykorán. Tudása mit sem kopott, játszana továbbra is, ráadásul még mindig "jó arc": ezúttal egy szurkolón segített.

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre Sokan szeretnénk még pályán látni a 21. század egyik legnagyobb varázslóját.

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó!

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó! Még mindig lehengerlő cselekre képes Ronaldinho. A brazil futballzseni ezúttal Hondurasban szerepelt egy jótékonysági meccsen, s ha már ott volt, mutatott pár trükköt. Elnéznénk őt még ma is a pályán...

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó!

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó! A Barcelona és a Manchester United legendái csaptak össze a Nou Campban. A "Vörös Ördögök" 3-1-re nyertek, de mindenki a két brazilról beszél.

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó!

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó! Az Atlético Madrid szervezésében jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Ronaldinho. A brazil - akit egykor felállva tapsolt a Real Madrid közönsége - ismét varázsolt. Van, ami sosem változik...

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt Öt gólt láthatott a jótékonysági meccs közönsége.
Találatok: 15