ronaldinho címkével ellátott sporthírek

Találatok: 19

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó!

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó! Szinte naponta érkeznek a hírek Ronaldinhóról, pedig a brazil zsonglőr rég túl van karrierje fénykorán. Tudása mit sem kopott, játszana továbbra is, ráadásul még mindig "jó arc": ezúttal egy szurkolón segített.

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre Sokan szeretnénk még pályán látni a 21. század egyik legnagyobb varázslóját.

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó!

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó! Még mindig lehengerlő cselekre képes Ronaldinho. A brazil futballzseni ezúttal Hondurasban szerepelt egy jótékonysági meccsen, s ha már ott volt, mutatott pár trükköt. Elnéznénk őt még ma is a pályán...

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó!

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó! A Barcelona és a Manchester United legendái csaptak össze a Nou Campban. A "Vörös Ördögök" 3-1-re nyertek, de mindenki a két brazilról beszél.

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó!

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó! Az Atlético Madrid szervezésében jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Ronaldinho. A brazil - akit egykor felállva tapsolt a Real Madrid közönsége - ismét varázsolt. Van, ami sosem változik...

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt Öt gólt láthatott a jótékonysági meccs közönsége.

Ronaldinho 37: Látogatás az NBA óriások világába – galéria

Ronaldinho 37: Látogatás az NBA óriások világába – galéria Még februárban járt a Barcelona egykori sztárja az All-Star hétvégén és Barca mezeket osztogatott.

Edzőnek állhat a Barca korábbi klasszisa

 Edzőnek állhat a Barca korábbi klasszisa Ronaldinho kínai gyerekeknek adhatja át a tudását.

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó A New Orleans-i NBA All Star gálán a kiváló brazil labdarúgó, Ronaldinho is tiszteletét teszi - s ha már ott van, elképesztő varázslatot csinál a zsákolókirály Jordan Kilganonnal együtt.

Ronaldinho visszatér Barcelonába

Ronaldinho visszatér Barcelonába Öt remek idényt töltött Barcelonában a brazil zseni, Ronaldinho, aki most új szerepkörben tér vissza.

Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért

 Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért Aki állítja, hogy minden követ megmozgat azért, hogy magukhoz csábítsa a brazil legendát.

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt!

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt! A 265. „el Clásico” felvezetőjének negyedik részében a két csapat párharcának tíz legendás összecsapását vesszük górcső alá.

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért"

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért" Dél-amerikai beszámolók alapján két igazi legenda, a brazil Ronaldinho és az argentin Juan Roman Riquelme is visszatérhet a pályára a Chapecoense színeiben.

Ronaldinho 11 éve kapott álló tapsvihart a Bernabéuban

Ronaldinho 11 éve kapott álló tapsvihart a Bernabéuban 2005. november 19-én a Barcelona 3-0-ra győzött a Real Madrid otthonában. A mérkőzésen Ronaldinho és Samuel Eto’o egészen elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő, mely még a hazai szurkolókat is elkápráztatta. Video

Videoton-mezzel pózolt Ronaldinho - képek

Videoton-mezzel pózolt Ronaldinho - képek A világklasszist a Videoton brazil védője lepte meg a találkozás alkalmával.

Ronaldinho minden asztalon zseniális – videó

Ronaldinho minden asztalon zseniális – videó Azért állítólag a csocsóasztalon a magyarok jobbak voltak, mint a brazil csillag…

A Barca hiába várta Ronaldinhót, aki inkább a strandon focizott!

A Barca hiába várta Ronaldinhót, aki inkább a strandon focizott! Rosszul indult Ronaldinho új kalandja a Barcelonával - írják spanyol lapok szombat este.

Ronaldinho Magyarországra érkezik - videó

Ronaldinho Magyarországra érkezik - videó A bemutatkozáson túl egy ünnepélyes, egyedi Budapest 2024-es olimpiai Teqball asztal is felavatására kerül, amellyel a cég szeretné a támogatását kifejezni Budapest olimpiai pályázatának sikere mellett.
Találatok: 19