ronaldinho címkével ellátott sporthírek

Találatok: 15

Csodálatos: varázslatos trükköket mutatott be Ronaldinho - videó

Csodálatos: varázslatos trükköket mutatott be Ronaldinho - videó A Barcelona egykori legendája, Ronaldinho már 37 éves, de a tudása nem kopott meg. A brazil klasszis ezúttal a futsalpályán brillírozott. Fantasztikus, trükkök és gólok Ronaldinho módra.

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó!

Óriási: ezért is lehet imádni Ronaldinhót - videó! Szinte naponta érkeznek a hírek Ronaldinhóról, pedig a brazil zsonglőr rég túl van karrierje fénykorán. Tudása mit sem kopott, játszana továbbra is, ráadásul még mindig "jó arc": ezúttal egy szurkolón segített.

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre

Ronaldinho csípőből válaszolt a visszavonulását firtató kérdésre Sokan szeretnénk még pályán látni a 21. század egyik legnagyobb varázslóját.

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó!

Ronaldinho újabb varázslására nincsenek szavak - videó! Még mindig lehengerlő cselekre képes Ronaldinho. A brazil futballzseni ezúttal Hondurasban szerepelt egy jótékonysági meccsen, s ha már ott volt, mutatott pár trükköt. Elnéznénk őt még ma is a pályán...

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó!

Ronaldinho és Rivaldo az év helyzetét hozták össze - videó! A Barcelona és a Manchester United legendái csaptak össze a Nou Campban. A "Vörös Ördögök" 3-1-re nyertek, de mindenki a két brazilról beszél.

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó!

Ronaldinho ismét varázsolt Madridban - videó! Az Atlético Madrid szervezésében jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Ronaldinho. A brazil - akit egykor felállva tapsolt a Real Madrid közönsége - ismét varázsolt. Van, ami sosem változik...

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt

Real Legendák-Barcelona Ikonok: Ronaldinho megint varázsolt Öt gólt láthatott a jótékonysági meccs közönsége.

Ronaldinho 37: Látogatás az NBA óriások világába – galéria

Ronaldinho 37: Látogatás az NBA óriások világába – galéria Még februárban járt a Barcelona egykori sztárja az All-Star hétvégén és Barca mezeket osztogatott.

Edzőnek állhat a Barca korábbi klasszisa

 Edzőnek állhat a Barca korábbi klasszisa Ronaldinho kínai gyerekeknek adhatja át a tudását.

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó A New Orleans-i NBA All Star gálán a kiváló brazil labdarúgó, Ronaldinho is tiszteletét teszi - s ha már ott van, elképesztő varázslatot csinál a zsákolókirály Jordan Kilganonnal együtt.

Ronaldinho visszatér Barcelonába

Ronaldinho visszatér Barcelonába Öt remek idényt töltött Barcelonában a brazil zseni, Ronaldinho, aki most új szerepkörben tér vissza.

Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért

 Az elmegyógyintézetet is vállalja az elnök Ronaldinhoért Aki állítja, hogy minden követ megmozgat azért, hogy magukhoz csábítsa a brazil legendát.

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt!

Bemutatjuk a tíz legemlékezetesebb Barca-Realt! A 265. „el Clásico” felvezetőjének negyedik részében a két csapat párharcának tíz legendás összecsapását vesszük górcső alá.

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért"

Két legenda is visszatérhet a Chapecoense „kedvéért" Dél-amerikai beszámolók alapján két igazi legenda, a brazil Ronaldinho és az argentin Juan Roman Riquelme is visszatérhet a pályára a Chapecoense színeiben.
Találatok: 15