magyar-férfi-kézilabda-válogatott címkével ellátott sporthírek

Találatok: 22

Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa

 Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa A család kérésére további közlésig kérjük a szurkolók, illetve a nyilvánosság megértését és türelmét.

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját A magyar NB I valaha volt egyik legjobb külföldi kézilabdázója hangsúlyozta, boldogan emlékszik vissza arra a 2000 és 2002 közötti periódusra, amelyet a Fotex Veszprém csapatában töltött.

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként jól játszott, de vereséget szenvedett az Európa-bajnoki címvédő németektől.

Férfi kézi-vb: szakmai okokból maradt otthon Iváncsik és Gulyás

Férfi kézi-vb: szakmai okokból maradt otthon Iváncsik és Gulyás Szakmai okok miatt maradt ki a magyar férfi kézilabda-válogatott 16 fős keretéből Iváncsik Gergő és Gulyás Péter a franciaországi világbajnokságon – mondta pénteken Debre Viktor edző.

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n Javier Sabaté szövetségi kapitány és a magyar szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Bodó Richárd ott lesz a világbajnokságon

Bodó Richárd ott lesz a világbajnokságon Bodó Richárd, aki térdfájdalmak miatt nem lépett pályára vasárnap, az egyiptomiak elleni felkészülési mérkőzésen, ott lehet a szerdán kezdődő férfi kézilabda-világbajnokságon.

Íme a férfi kézilabda válogatott 18 fős vb-kerete

Íme a férfi kézilabda válogatott 18 fős vb-kerete Kihirdette 18 fős, utazó keretét Xavi Sabaté, a magyar férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Tornagyőzelemmel hangolt a vb-re a kéziválogatott!

Tornagyőzelemmel hangolt a vb-re a kéziválogatott! Xavier Sabaté csapata kiválóan teljesített a Provident Karácsony Kupán.

Kiváló kezdés férfi kéziseinktől a Provident-kupán

Kiváló kezdés férfi kéziseinktől a Provident-kupán A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként sziporkázó játékkal győzte le Szlovákiát, ezzel tornadöntős Érden.

Sztáredző érkezhet Veszprémbe a nyáron

Sztáredző érkezhet Veszprémbe a nyáron A világ egyik legjobb edzőjének tartott korábbi irányító a válogatottat is átveheti.

Nem utazik a vb-re a magyar kéziválogatott átlövője

Nem utazik a vb-re a magyar kéziválogatott átlövője Gyermeke születése miatt nem tud ott lenni Franciaországban Nagy Kornél!

Velük készül Sabaté a kézi-vb-re - névsor!

Velük készül Sabaté a kézi-vb-re - névsor! Xavi Sabaté szövetségi kapitány kihirdette bő, 28 fős keretét a januári, franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságra.

Mi van a férfi kézilabdával? - a váratlan eredmények okai

Mi van a férfi kézilabdával? - a váratlan eredmények okai A megannyi váratlan hétvégi eredmény nyomába eredtünk, megnéztük, mik lehetnek az okai a különös eseményeknek.

Fazekas mentette meg a kézilabda válogatott becsületét

Fazekas mentette meg a kézilabda válogatott becsületét Mínusz hatról fordított a magyar férfi kézilabda válogatott Hollandiában!

Mocsai szerint a sport informatikai forradalom előtt áll

Mocsai szerint a sport informatikai forradalom előtt áll Mocsai Lajos szerint az idei olimpia megmutatta, hogy a saját gyakorlatukra támaszkodó edzők korszaka bizonyos fokig lezárult, ehelyett ma már a csapatmunkára kell építeni, s az eredmények eléréséhez megfelelő analitikára épülő háttértámogatásra is szükség van.

Sabaté: Otthon érzem magam

Sabaté: Otthon érzem magam Az összes találkozónkat meg akarjuk nyerni, mert a miénk egy olyan klub, amely a létező összes sorozat trófeájáért hajt – jelentette ki Xavier Sabaté, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője.

Sabatét megjutalmazták, ő viszi a vb-re a válogatottat

Sabatét megjutalmazták, ő viszi a vb-re a válogatottat Javier Sabaté, a Veszprém vezetőedzője marad a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a franciaországi világbajnokság végéig, 2017. január 31-ig.

Nagy László nem utazott el Franciaországba

Nagy László nem utazott el Franciaországba Nagy László kisebb sérülés miatt kihagyja az olimpiai és világbajnok francia kézilabda-válogatott elleni felkészülési mérkőzést.

Xavi Sabaté lett a férfi kéziválogatott kapitánya

Xavi Sabaté lett a férfi kéziválogatott kapitánya Xavi Sabatét, a Veszprém spanyol vezetőedzőjét nevezte ki a férfiválogatott szövetségi kapitányának a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ).

Duyshebaev hisz a magyar kézilabda felvirágzásában

Duyshebaev hisz a magyar kézilabda felvirágzásában A lengyelországi Európa-bajnokság után már sok mindent másként lát Talant Duyshebaev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki az M4 Sportnak adott interjút csütörtökön. Duyshebaev elfogadja a kritikát, de arra kér mindenkit, bízzon a játékosokban.

Magyar-svéd, Barca-Bilbao, Juve-Inter, City-Everton - napi program

Magyar-svéd, Barca-Bilbao, Juve-Inter, City-Everton - napi program Magyar-svéd, Barca-Bilbao, Juve-Inter, Man. City-Everton - napi program.

Magyar-német, magyar-holland, Hamburg-Bayern - napi program

Magyar-német, magyar-holland, Hamburg-Bayern - napi program Magyar-német, magyar-holland, Hamburg-Bayern - napi program.
Találatok: 22