magyar-férfi-kézilabda-válogatott címkével ellátott sporthírek

Találatok: 17

Férfi kézilabda-vb: a magyarok kapitánya elismerte, hogy...

Férfi kézilabda-vb: a magyarok kapitánya elismerte, hogy... Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen a skandinávok talán az egész vb-mezőnyben a legjobban induló csapat.

Férfi kézilabda-vb: nem tudtunk másodszor is csodát tenni

Férfi kézilabda-vb: nem tudtunk másodszor is csodát tenni A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a norvég csapattól a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság keddi negyeddöntőjében, Albertville-ben.

Magyarország–Norvégia – ÉLŐ

Magyarország–Norvégia – ÉLŐ A dánok elleni nyolcaddöntőbeli szenzációt követően a norvégok ellen készül újabb bravúrra a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon. Cikkünk folyamatosan frissül!

Férfi kézilabda-vb – Mikler Király Gáborként ijeszt rá a norvégokra?

Férfi kézilabda-vb – Mikler Király Gáborként ijeszt rá a norvégokra? Mikler Roland a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa Király Gábor tiszteletére szürke mackóalsóban riogathatja a norvégokat a kedd esti negyeddöntőben.

A nehezebb ág jutott nekünk a kézilabda-vb nyolcaddöntőjében

A nehezebb ág jutott nekünk a kézilabda-vb nyolcaddöntőjében A továbbjutását már korábban bebiztosító magyar férfi kézilabda-válogatott kikapott utolsó csoportmérkőzésén Fehéroroszországtól.

Férfi kézi-vb: magabiztosan győztük le a szaúdiakat

Férfi kézi-vb: magabiztosan győztük le a szaúdiakat Egy percig sem volt kétséges a magyar férfi kézilabda-válogatott diadala.

Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa

 Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa A család kérésére további közlésig kérjük a szurkolók, illetve a nyilvánosság megértését és türelmét.

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját A magyar NB I valaha volt egyik legjobb külföldi kézilabdázója hangsúlyozta, boldogan emlékszik vissza arra a 2000 és 2002 közötti periódusra, amelyet a Fotex Veszprém csapatában töltött.

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként jól játszott, de vereséget szenvedett az Európa-bajnoki címvédő németektől.

Férfi kézi-vb: szakmai okokból maradt otthon Iváncsik és Gulyás

Férfi kézi-vb: szakmai okokból maradt otthon Iváncsik és Gulyás Szakmai okok miatt maradt ki a magyar férfi kézilabda-válogatott 16 fős keretéből Iváncsik Gergő és Gulyás Péter a franciaországi világbajnokságon – mondta pénteken Debre Viktor edző.

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n Javier Sabaté szövetségi kapitány és a magyar szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Bodó Richárd ott lesz a világbajnokságon

Bodó Richárd ott lesz a világbajnokságon Bodó Richárd, aki térdfájdalmak miatt nem lépett pályára vasárnap, az egyiptomiak elleni felkészülési mérkőzésen, ott lehet a szerdán kezdődő férfi kézilabda-világbajnokságon.

Íme a férfi kézilabda válogatott 18 fős vb-kerete

Íme a férfi kézilabda válogatott 18 fős vb-kerete Kihirdette 18 fős, utazó keretét Xavi Sabaté, a magyar férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Tornagyőzelemmel hangolt a vb-re a kéziválogatott!

Tornagyőzelemmel hangolt a vb-re a kéziválogatott! Xavier Sabaté csapata kiválóan teljesített a Provident Karácsony Kupán.

Kiváló kezdés férfi kéziseinktől a Provident-kupán

Kiváló kezdés férfi kéziseinktől a Provident-kupán A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként sziporkázó játékkal győzte le Szlovákiát, ezzel tornadöntős Érden.

Sztáredző érkezhet Veszprémbe a nyáron

Sztáredző érkezhet Veszprémbe a nyáron A világ egyik legjobb edzőjének tartott korábbi irányító a válogatottat is átveheti.

Nem utazik a vb-re a magyar kéziválogatott átlövője

Nem utazik a vb-re a magyar kéziválogatott átlövője Gyermeke születése miatt nem tud ott lenni Franciaországban Nagy Kornél!
Találatok: 17