luis-suárez címkével ellátott sporthírek

Találatok: 7

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul az FC Barcelona, mivel a Spanyol Labdarúgó Szövetség elutasította fellebbezését, azaz fenntartotta Luis Suárez eltiltását a Király Kupa döntőjére.

Videoklipben tűnt fel Luis Suárez, a Barcelona sztárja

Videoklipben tűnt fel Luis Suárez, a Barcelona sztárja Színészi képességeit csillogtatta meg Luis Suárez, aki egy uruguayi zenekar klipjében tűnt fel. A banda Marama néven fut és a "Parasala Bien" (”Jól érezzük magunkat”) című szám klipjében vállalt szerepet. Suárez egy álomban szerepel 1:40-től, meglepetésre focizik a zenekar tagjaival… Video

Messi és Suárez megküzdött a drónok urával - videó!

Messi és Suárez megküzdött a drónok urával - videó! A tokiói TBS televízió egyik showműsorának készítői az FC Barcelona edzőközpontjában forgattak, ahol nem mindennapi kihívás elé állítottak két világsztárt, Lionel Messit és Luis Suárezt. Nagyjából büntetőtávolságból kellett eltalálniuk egy, a kapu előtt röpködő, 100 km/h-s sebességre is képes drónt, amelyet Takahasi Toru, a dróntávirányítás japán bajnoka irányított a háttérből. A két focista 60 másodpercet kapott arra, hogy kilője a szerkezetet. Nézd meg, sikerrel jártak-e! Video

Nagy bejelentést tett a Barca!

Nagy bejelentést tett a Barca! Az FC Barcelona labdarúgócsapata szerződést hosszabbít uruguayi csatárával, Luís Suárezzel.

Nehezen indult, végül simán nyert a Barcelona

Nehezen indult, végül simán nyert a Barcelona A Barcelona az Osasuna vendégeként lépett pályára és a gólnélküli félidőt követően Luis Suárez és Lionel Messi szállította a három pontot a katalánoknak.
Találatok: 7