lindsey-vonn címkével ellátott sporthírek

Találatok: 6

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn Két hónappal kartörése után már most hétvégén visszatér a versenypályára Lindsey Vonn amerikai alpesi síző.

Ismét pórul járt a síkirálynő

Ismét pórul járt a síkirálynő Eltörte jobb karját edzés közben Lindsey Vonn, az amerikaiak sztár alpesi sízője, akit pénteken már meg is műtöttek.

Kihagyja az idénynyitót az amerikai síelő szépség

Kihagyja az idénynyitót az amerikai síelő szépség Nem áll rajthoz a söldeni nyitányon a négyszeres összetett világkupa győztes amerikai!

Meztelen képpel villantott az egyik leggyönyörűbb sportolónő

CSAJOK »
Meztelen képpel villantott az egyik leggyönyörűbb sportolónő Lindsey Vonn az alpesi sízők királynője, eredményességben és szépségben egyaránt.

Sports Illustrated – Palvin Barbara, Irina Shayk és Lindsey Vonn is vetkőzött

CSAJOK »
Sports Illustrated – Palvin Barbara, Irina Shayk és Lindsey Vonn is vetkőzött Elkészült az amerikai sporthetilap, a Sports Illustrated 2016-os, hagyományos fürdőruhás különkiadása. Az idei számban szerepel többek között a ketrecharcos, Ronda Rousey, a teniszező Caroline Wozniacki, az alpesi síző Lindsey Vonn és a modellek között megtalálhatjuk Irina Shayket és a magyar Palvin Barbarát is. Galerie

Miklós Edit remekelt Cortina d'Ampezzóban

Miklós Edit remekelt Cortina d'Ampezzóban Miklós Edit az idénybeli legjobb eredményét érte el a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett szombati lesiklóversenyén, amelyet az amerikai Lindsey Vonn nyert meg, s ezzel rekordot döntött.
Találatok: 6