labdarúgás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 1387 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›

Hoppá: az MU klasszisa hamarosan Aranylabdát nyer?

Hoppá: az MU klasszisa hamarosan Aranylabdát nyer? A manchesteriek játékosa törhetné meg Cristiano Ronaldo és Messi hegemóniáját?

Bajban a Juventus: távozna az egyik húzóember

Bajban a Juventus: távozna az egyik húzóember A torinói alakulat labdarúgójánál a kevés játéklehetőség miatt telt be a pohár.

Juve: ez a játékos pótolhatja a Milanhoz távozó klasszist

Juve: ez a játékos pótolhatja a Milanhoz távozó klasszist Ezzel az átigazolással stabilabbá válhat az olasz bajnok hátsó alakzata.

Hoppá: Coutinho helyett ez a világklasszis érkezik a Barcához?

Hoppá: Coutinho helyett ez a világklasszis érkezik a Barcához? A gránátvörös-kékek az átigazolási szezon lezárultáig szeretnék még acélosabbá tenni a keretet.

Kiderült, ebben a csapatban folytatja a pályafutását Ibrahimovic

Kiderült, ebben a csapatban folytatja a pályafutását Ibrahimovic Úgy tűnik, hamarosan pont kerül a svéd legenda ügyének a végére.

Hihetetlen: újabb világsztárral erősít a PSG?

Hihetetlen: újabb világsztárral erősít a PSG? Úgy tűnik, Neymar után ismét remek játékossal bővülhet a francia elitklub kerete.

Őrületes: ezt a félpályás csodagólt érdemes megnézni - videó

Őrületes: ezt a félpályás csodagólt érdemes megnézni - videó A hétvégén bebizonyosodott, hogy a francia bajnokság nem csupán a PSG-ről és Neymarról szól.

A Manchester City sztárjának megoldásán röhög a világ - videó

A Manchester City sztárjának megoldásán röhög a világ - videó Valószínűleg ezt a mozdulatot nem így tervezte az angol együttes labdarúgója.

Meglepő helyről érkezhet a Barcelona új szerzeménye

Meglepő helyről érkezhet a Barcelona új szerzeménye A katalánok hajlandóak kifizetni a labdarúgó szerződésében szereplő kivásárlási árat.

Hihetetlen: a klasszis csatár hamarosan klubot vált?

Hihetetlen: a klasszis csatár hamarosan klubot vált? Fura nyilatkozatot tett a remek képességű labdarúgó, így megindult a találgatás.

Komoly elismerésben részesült Szalai Ádám

Komoly elismerésben részesült Szalai Ádám A magyar válogatott játékosának a teljesítményét honorálták a német bajnokságban.

Őrület Milánóban: ezúttal PSG-játékos érkezhet a Milanhoz

Őrület Milánóban: ezúttal PSG-játékos érkezhet a Milanhoz Nagyon komoly átalakuláson megy keresztül a piros-fekete alakulat ezen a nyáron.

Hoppá: a Real Madrid klasszisa így kritizálta a spanyol bírókat

Hoppá: a Real Madrid klasszisa így kritizálta a spanyol bírókat Az első fordulóban a kiállítás sorsára jutott a királyi együttes egyik meghatározó tagja.

Wayne Rooney így keserítette el a manchesterieket - videó

Wayne Rooney így keserítette el a manchesterieket - videó Az angol bajnokság második játéknapja rangadóval zárult.

Meglepő átigazolás: itt folytatja a City egykori sztárja

Meglepő átigazolás: itt folytatja a City egykori sztárja Erre a forgatókönyvre valószínűleg kevesen számítottak.

A PSG-klasszis angol sztárcsapathoz igazol?

A PSG-klasszis angol sztárcsapathoz igazol? Úgy tűnik, a francia elitklub egyik játékosa hamarosan búcsút int az alakulatnak.

Elképesztő bevásárlásra készülnek a Chelsea-nél

Elképesztő bevásárlásra készülnek a Chelsea-nél Az angol bajnok kerete jelentősen átalakulhat az átigazolási szezon hajrájában.

Hoppá: újabb világklasszis hagyja el a Barcát?

Hoppá: újabb világklasszis hagyja el a Barcát? Neymar távozását követően újabb fontos láncszemét veszítheti el a katalán gépezet.

Sokk: ebbe a gólörömbe sérült bele a válogatott játékos - videó

Sokk: ebbe a gólörömbe sérült bele a válogatott játékos - videó Ennél pechesebb jelenetet nem igazán lehet elképzelni sem.

Brutális kivásárlási ára lesz a Real klasszisának

Brutális kivásárlási ára lesz a Real klasszisának Aki meg akarja szerezni a királyiak játékosát, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Hihetetlen: Neymar nagyon beszólt a Barcelonának

Hihetetlen: Neymar nagyon beszólt a Barcelonának A brazil klasszis Párizsban is figyelemmel követi, hogy mi zajlik egykori klubjánál.

Csodálatos: a Dunaszerdahely így verte a szlovák bajnokot - videó

Csodálatos: a Dunaszerdahely így verte a szlovák bajnokot - videó A magyar válogatott Kalmár Zsolt fontos szerepet játszott a DAC győzelmében.

Elképesztő a Milan: ez a játékos lehet a 11. érkező

Elképesztő a Milan: ez a játékos lehet a 11. érkező Az AC Milan csapatánál eddig sem teltek eseménytelenül az átigazolási időszak napjai, de a hajrában sem tétlenkednek a vezetők.

NB I: őrületes hibát követett el az újpesti kapus - videó

NB I: őrületes hibát követett el az újpesti kapus - videó Nem csupán a Puskás-Balmaz mérkőzés hozott komikus jelenetet a magyar bajnokság előző fordulójában.

Botrányos: ezért állították ki a madridiak klasszisát

Botrányos: ezért állították ki a madridiak klasszisát Az Atlético Madrid döntetlennel kezdte meg a spanyol pontvadászatot.

Bajnokhoz méltóan kezdett a Real Madrid - videó

Bajnokhoz méltóan kezdett a Real Madrid - videó Az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül sem forgott veszélyben a királyiak győzelme.

Így kezdte a bajnokságot a remekül erősítő Milan - videó

Így kezdte a bajnokságot a remekül erősítő Milan - videó A piros-fekete csapat idegenben lépett pályára a Serie A első játéknapján.

Így játszott a Barca világsztárjai nélkül - videó

Így játszott a Barca világsztárjai nélkül - videó A katalán együttes a Betis gárdáját látta vendégül a spanyol pontvadászat első játéknapján.

Hihetetlen: ennyi pénzért vihető a Chelsea szupersztárja

Hihetetlen: ennyi pénzért vihető a Chelsea szupersztárja Valószínűleg még idén nyáron búcsút int a klasszis a londoni elitcsapatnak.

Nézzük, mire ment az AS Roma Francesco Totti nélkül - videó

Nézzük, mire ment az AS Roma Francesco Totti nélkül - videó A Farkasoknak idegenbeli mérkőzéssel kezdődött az olasz bajnokság új szezonja.

Hihetetlen öngól a Chelsea rangadóján - videó

Hihetetlen öngól a Chelsea rangadóján - videó Az angol bajnokság második fordulójának rangadóján emlékezetes pillanatokat láthattak a drukkerek.

NB I: bohózatba illő góllal nyert Pintér Attila csapata - videó

NB I: bohózatba illő góllal nyert Pintér Attila csapata - videó Ezt a találatot még biztosan látni fogjuk a szilveszteri összeállításokban.

Kezdődik az olasz bajnokság: sok csapat pályázik a Juve trónjára

Kezdődik az olasz bajnokság: sok csapat pályázik a Juve trónjára A Serie A-ban egyetlen magyar játékosért szoríthatunk, Nagy Ádámék a Torinóval csapnak össze az első játéknapon.

Hoppá: ezért nem tudja leigazolni a Barca a brazil klasszist?

Hoppá: ezért nem tudja leigazolni a Barca a brazil klasszist? Komoly problémával kell szembenézniük a katalánoknak.

Fantasztikus hírt kaptak a német sztárcsapat drukkerei

Fantasztikus hírt kaptak a német sztárcsapat drukkerei Az első meccs eredményétől függetlenül már jól kezdődik a szezon a Bundesliga egyik elitklubjánál.

Döbbenet: a Barca ezért nem igazolta le a Real sztárját

Döbbenet: a Barca ezért nem igazolta le a Real sztárját Reális esély mutatkozott arra, hogy a királyiak labdarúgója a katalánokhoz kerüljön.
Találatok: 1387 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›