kosárlabda-eb címkével ellátott sporthírek

Találatok: 15

Sajnálom a kihagyott ziccereket - Hanga Ádám

Sajnálom a kihagyott ziccereket - Hanga Ádám Kosár Eb - Ivkovics főként a csapatmunkát és a 22 pontos Perl Zoltánt dicsérte.

Kosár Eb: szoros vereség Szerbiától

Kosár Eb: szoros vereség Szerbiától Isztambul - Kiválóan helytállt, de búcsúzott az Európa-bajnokságtól a magyar válogatott.

Kosár Eb: ezt várja a kapitány a szerbek ellen

Kosár Eb: ezt várja a kapitány a szerbek ellen Állítja, hogy nincs a játékosainkon nincsen semmilyen nyomás.

Kosár Eb: megvan, melyik válogatottal játszanánk a negyeddöntőben

Kosár Eb: megvan, melyik válogatottal játszanánk a negyeddöntőben A magyarok vasárnap 14.15 órakor csapnak össze a szerbekkel a Sinan Erdem Csarnokban

Hangán kívül egy magyar nevét sem tudja a spanyolok ásza - videó

Hangán kívül egy magyar nevét sem tudja a spanyolok ásza - videó A magyar kosárválogatott a románok elleni 80-71-es sikerrel már biztos, hogy bejutott a legjobb 16 közé az Európa-bajnokságon.

Így juthatunk tovább a csoportból a kosár Eb-n

Így juthatunk tovább a csoportból a kosár Eb-n A románokkal játszunk, de nem elég csak nekünk sikeresnek lenni.

Kosár Eb: ezt várja a Barca klasszisa a Románia elleni meccsünktől

Kosár Eb: ezt várja a Barca klasszisa a Románia elleni meccsünktől Hanga Ádám értékelte a történelmi sikert, majd kitért a mai sorsdöntő rangadóra is.

Kosár Eb: mintha gyereke született volna a kapitánynak

Kosár Eb: mintha gyereke született volna a kapitánynak Nem ellenségnek, ellenfélnek tekinti Romániát a szövetségi kapitány.

Hihetetlen: 48 év után nyertünk újra a kosár Eb-n meccset!

Hihetetlen: 48 év után nyertünk újra a kosár Eb-n meccset! Holnap, a Románia elleni rangadón dőlhet el a továbbjutásunk.

Kosár Eb: vezetünk, hatalmas siker előtt a magyar válogatott

Kosár Eb: vezetünk, hatalmas siker előtt a magyar válogatott A jelek szerint a románok elleni meccsen dől el a sorsunk.

Újabb jegyek a románok elleni kosárcsatára

Újabb jegyek a románok elleni kosárcsatára További jegyek kaphatók a magyar férfi kosárlabda-válogatott kolozsvári Európa-bajnoki csoportmérkőzéseire.

"Ízekre fogjuk szedni a cseheket" - háborúba küldik kosarasainkat

"Ízekre fogjuk szedni a cseheket" - háborúba küldik kosarasainkat A magyar férfi kosárlabda-válogatottnak három éve 17 ponttal kellett volna legyőznie Csehországot ahhoz, hogy kijusson az Európa-bajnokságra, végül 15 ponttal sikerült csak nyernie. A DIGI Sport híradójának Kolozsváron nyilatkozó magyar csapattagok szerint ez a kudarc is motiválja a mostani válogatottat, hogy hétfőn "ízekre szedje" Eb-csoportellenfelét Kolozsváron - kezdés 14 órától.

Brutális kivégzéssel zárult a magyarok második Eb-meccse

Brutális kivégzéssel zárult a magyarok második Eb-meccse A válogatottnak sajnos nem sikerült összekapnia magát a horvátok elleni zakó után.

Férfi kosár Eb - büszkék lehetünk az NBA-sztárok elleni meccsre

Férfi kosár Eb - büszkék lehetünk az NBA-sztárok elleni meccsre A magyar férfi kosárlabda-válogatott lejátszotta első Eb-meccsét.

Hanga: Az NBA-sztárokkal játszó ellenfelet is verhetjük - videó

Hanga: Az NBA-sztárokkal játszó ellenfelet is verhetjük - videó Hanga Ádám szerint az NBA-játékosokkal teletűzdelt horvát válogatott is legyőzhető a kosárlabda Európa-bajnokság kolozsvári csoportkörében.
Találatok: 15