kézilabda-vb-2017 címkével ellátott sporthírek

Találatok: 8

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk Gulyás Péter szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjainak felszabadultabban kellene örülniük Chile legyőzésének a franciaországi világbajnokságon.

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak A magyar férfi kézilabda-válogatott megszerezte első győzelmét a franciaországi világbajnokságon.

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán!

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán! A magyar csapat az első percekben összekovácsolt háromgólos előnyét görgette maga előtt szinte az egész meccsen, a magabiztosabb különbség az utolsó percekben alakult ki.

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből A Chile elleni mérkőzés előtt kihasználta első cserelehetőségét a magyar válogatott: a bokarándulást szenvedő Nagy László helyett a Franciaországban eddig is a csapattal együtt tréningező Gulyás Péter kap lehetőséget.

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként jól játszott, de vereséget szenvedett az Európa-bajnoki címvédő németektől.

Veszprémi szélsőket hagy ki Sabaté a vb-ről

Veszprémi szélsőket hagy ki Sabaté a vb-ről A Veszprém két játékosa, Iváncsik Gergő és Gulyás Péter maradt ki a magyar férfi kézilabda-válogatott keretéből a Franciaországban zajló világbajnokságon.

Kézi-vb: magabiztosan kezdett a címvédő-házigazda

Kézi-vb: magabiztosan kezdett a címvédő-házigazda A brazilok elleni fölényes győzelemmel kezdte szereplését a hazai válogatott a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n Javier Sabaté szövetségi kapitány és a magyar szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
Találatok: 8