kézilabda-vb-2017 címkével ellátott sporthírek

Találatok: 21

Férfi kézilabda-vb – Mikler Király Gáborként ijeszt rá a norvégokra?

Férfi kézilabda-vb – Mikler Király Gáborként ijeszt rá a norvégokra? Mikler Roland a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa Király Gábor tiszteletére szürke mackóalsóban riogathatja a norvégokat a kedd esti negyeddöntőben.

Kézi-vb: landoltak a fiúk az új szálláshelyen - képek

Kézi-vb: landoltak a fiúk az új szálláshelyen - képek Megérkezett a magyar kézilabda-válogatott az új táborhelyre, ahol a holnapi, dánok elleni csatára készülnek.

Kézi-vb: a legjobb góllövőnk 14., de van, amiben magyar vezet – statisztika

Kézi-vb: a legjobb góllövőnk 14., de van, amiben magyar vezet – statisztika A Veszprém korábbi, a Barcelona jelenlegi játékosa, a macedón Kiril Lazarov lett a franciaországi világbajnokság csoportkörének gólkirálya, de lássuk, kik végeztek az élen a többi mutatóban és hogy állnak a magyarok.

Kézi-vb: ez vár ránk a nyolcaddöntőkben

Kézi-vb: ez vár ránk a nyolcaddöntőkben Mint ismert, a magyar válogatott csoportja negyedik helyén végzett, így a nyolcaddöntőben az olimpiai bajnok dán csapat lesz az ellenfél vasárnap.

Kézi-vb: küzdés és szenvedés - a fehérorosz-magyar legjobb képei

Kézi-vb: küzdés és szenvedés - a fehérorosz-magyar legjobb képei Alaposan megszenvedtünk a fehéroroszok elleni világbajnoki csoportmeccsen.

Sabaté szerint kéziseinknek az olimpiai bajnok ellen is van esélye

Sabaté szerint kéziseinknek az olimpiai bajnok ellen is van esélye A franciaországi kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott az olimpiai bajnok dán válogatottal találkozik majd.

Férfi kézi-vb: a csoport harmadik helye a cél

Férfi kézi-vb: a csoport harmadik helye a cél Pénteken 20:45-től Fehéroroszország ellen vívja utolsó csoportmérkőzését a franciaországi világbajnokságon a magyar férfi válogatott.

Elképesztő védést mutatott be a spanyol kapus - videó!

Elképesztő védést mutatott be a spanyol kapus - videó! Noha a franciaországi kézilabda-vb csoportkörének első fordulójában csapott össze Spanyolország és Izland (27-22), a hispánok kapusa, Gonzalo Pérez de Vargas vélhetően a viadal legnagyobb védését mutatta be. Video

Kézi-vb: veretlenül zárták a csoportot a házigazdák

Kézi-vb: veretlenül zárták a csoportot a házigazdák A házigazda francia válogatott egy góllal győzött a már kiesett Lengyelország ellen a férfi kézilabda-világbajnokságon, így százszázalékos mérleggel nyerte az A csoportot.

Illusztris vendége volt a kéziseknek a győzelem után

Illusztris vendége volt a kéziseknek a győzelem után A Szaúd-Arábia elleni világbajnoki sikert követően illusztris vendége volt a magyar férfi kézilabda-válogatottnak.

Férfi kézi-vb: magabiztosan győztük le a szaúdiakat

Férfi kézi-vb: magabiztosan győztük le a szaúdiakat Egy percig sem volt kétséges a magyar férfi kézilabda-válogatott diadala.

Meglepően nagy az érdeklődés a kézi-vb iránt

Meglepően nagy az érdeklődés a kézi-vb iránt Hat nap alatt 200 ezer néző látta a helyszínen a Franciaországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság mérkőzéseit.

Szokatlan időpontban folytatjuk a vb-t, de Bodó szerint nem lehet gond

Szokatlan időpontban folytatjuk a vb-t, de Bodó szerint nem lehet gond Bodó Richárd, a magyar férfi kézilabda-válogatott balátlövője szerint görcsösen játszottak, ezért nem tudták fölényesen legyőzni Chile csapatát hétfőn a franciaországi világbajnokságon.

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk Gulyás Péter szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjainak felszabadultabban kellene örülniük Chile legyőzésének a franciaországi világbajnokságon.

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak A magyar férfi kézilabda-válogatott megszerezte első győzelmét a franciaországi világbajnokságon.

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán!

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán! A magyar csapat az első percekben összekovácsolt háromgólos előnyét görgette maga előtt szinte az egész meccsen, a magabiztosabb különbség az utolsó percekben alakult ki.

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből A Chile elleni mérkőzés előtt kihasználta első cserelehetőségét a magyar válogatott: a bokarándulást szenvedő Nagy László helyett a Franciaországban eddig is a csapattal együtt tréningező Gulyás Péter kap lehetőséget.

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon

Biztató játék, de vereség a vb-nyitányon A magyar férfi kézilabda-válogatott helyenként jól játszott, de vereséget szenvedett az Európa-bajnoki címvédő németektől.

Veszprémi szélsőket hagy ki Sabaté a vb-ről

Veszprémi szélsőket hagy ki Sabaté a vb-ről A Veszprém két játékosa, Iváncsik Gergő és Gulyás Péter maradt ki a magyar férfi kézilabda-válogatott keretéből a Franciaországban zajló világbajnokságon.

Kézi-vb: magabiztosan kezdett a címvédő-házigazda

Kézi-vb: magabiztosan kezdett a címvédő-házigazda A brazilok elleni fölényes győzelemmel kezdte szereplését a hazai válogatott a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n

Pénteken kezdünk, a továbbjutás a minimális cél a kézilabda vb-n Javier Sabaté szövetségi kapitány és a magyar szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
Találatok: 21