férfi-kézilabda-válogatott címkével ellátott sporthírek

Találatok: 6

Nehéz Eb-csoportba került a férfi kéziválogatott

Nehéz Eb-csoportba került a férfi kéziválogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok Dániával, a legutóbbi Eb-n ezüstérmes Spanyolországgal, valamint Csehországgal került egy csoportba a januári Európa-bajnokságon.

Eb-selejtező: győzelemmel búcsúztak a kézi válogatott legendái

Eb-selejtező: győzelemmel búcsúztak a kézi válogatott legendái A magyar férfi kézilabda-válogatott - Javier Sabaté szövetségi kapitány utolsó mérkőzésén - 35-30-ra legyőzte Hollandiát az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó, vasárnapi játéknapján.

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció Mikler Roland szerint szenzációsan játszott a magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok Dánia ellen 25-25-ös eredménnyel zárult csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen!

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen! A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-25-ös döntetlent játszott az olimpiai bajnok Dánia csapatával a Papp László Budapest Sportarénában rendezett csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Visegrádi országokkal közösen rendezne kézi-Eb-t Magyarország

Visegrádi országokkal közösen rendezne kézi-Eb-t Magyarország Magyarország, Csehország és Szlovákia közösen pályázza meg a 2022-es és a 2024-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezését.

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is Sok változást ígér a játékban Ljubomir Vranjes, aki a következő szezontól a Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat is irányítani fogja.
Találatok: 6