eltiltás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 9

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul az FC Barcelona, mivel a Spanyol Labdarúgó Szövetség elutasította fellebbezését, azaz fenntartotta Luis Suárez eltiltását a Király Kupa döntőjére.

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára A támadónak biztos, hogy ki kell hagynia a kupadöntőt.

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér Áprilisban a stuttgarti tornán tér vissza doppingeltiltása után Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező.

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos A Newcastle United középpályása, Jonjo Shelvey még szeptemberben került összetűzésbe a Wolves marokkói játékosával Romain Saiss-szal.

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost Befejeződött a rendőrségi vizsgálat a kajakos Dombvári Bence doppingügyében, az idegenkezűség nem bizonyítható, így hosszú eltiltásra számíthat.

Pintér Attila komoly büntetést kapott az MLSZ-től

Pintér Attila komoly büntetést kapott az MLSZ-től A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a hétvégi DVTK elleni mérkőzés lefújása után intézett kirohanás a játékvezető ellen.

Mérsékelték Platini eltiltását, mégis lemondhat

Mérsékelték Platini eltiltását, mégis lemondhat A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négy évre csökkentette Michel Platininek, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének hatéves eltiltását.

Az FA fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

Az FA fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen Az angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen, aki az Everton–Chelsea FA-kupa-negyeddöntőn a kapott piros lapot, miután úgy tűnt megharapta Gareth Barryt.

Megbüntették Kleinheisler csapattársait, mert kisárgázták magukat

Megbüntették Kleinheisler csapattársait, mert kisárgázták magukat Clemens Fritz és Zlatko Junuzovic szándékosan tiltatták el magukat, hogy Bayern München elleni mérkőzésen pihenhessenek.
Találatok: 9