eltiltás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 7

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul az FC Barcelona, mivel a Spanyol Labdarúgó Szövetség elutasította fellebbezését, azaz fenntartotta Luis Suárez eltiltását a Király Kupa döntőjére.

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára A támadónak biztos, hogy ki kell hagynia a kupadöntőt.

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér Áprilisban a stuttgarti tornán tér vissza doppingeltiltása után Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező.

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos A Newcastle United középpályása, Jonjo Shelvey még szeptemberben került összetűzésbe a Wolves marokkói játékosával Romain Saiss-szal.

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost Befejeződött a rendőrségi vizsgálat a kajakos Dombvári Bence doppingügyében, az idegenkezűség nem bizonyítható, így hosszú eltiltásra számíthat.

Pintér Attila komoly büntetést kapott az MLSZ-től

Pintér Attila komoly büntetést kapott az MLSZ-től A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a hétvégi DVTK elleni mérkőzés lefújása után intézett kirohanás a játékvezető ellen.

Mérsékelték Platini eltiltását, mégis lemondhat

Mérsékelték Platini eltiltását, mégis lemondhat A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négy évre csökkentette Michel Platininek, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének hatéves eltiltását.
Találatok: 7