eltiltás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 7

A sportdöntőbíróság is döntött Ronaldo eltiltásának az ügyében

A sportdöntőbíróság is döntött Ronaldo eltiltásának az ügyében A négyszeres aranylabdás csatár másfél hete a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, néhány perccel később pedig műesésért is sárga lapot kapott, majd kiállítását követően meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt.

Ennyi meccsre tiltották el Cristiano Ronaldót

 Ennyi meccsre tiltották el Cristiano Ronaldót A pénzbüntetésért 28 percet kell dolgoznia a Real Madrid portugál ikonjának.

Brutális eltiltást kaphat Cristiano Ronaldo - videó

Brutális eltiltást kaphat Cristiano Ronaldo - videó Meglehetősen eseménydúsra sikerült a találkozó, melyen a bajnok Real Madrid pazar gólokkal 3–1-re legyőzte a hazai pályán játszó kupagyőztes Barcelonát.

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt

A Barcelona a CAS-hoz fordult Suárez eltiltása miatt A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul az FC Barcelona, mivel a Spanyol Labdarúgó Szövetség elutasította fellebbezését, azaz fenntartotta Luis Suárez eltiltását a Király Kupa döntőjére.

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára

A fellebbezés után még rosszabbul járt a Barca csatára A támadónak biztos, hogy ki kell hagynia a kupadöntőt.

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér Áprilisban a stuttgarti tornán tér vissza doppingeltiltása után Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező.

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos

Rasszizmusért kapott sokmeccses eltiltást a Newcastle-játékos A Newcastle United középpályása, Jonjo Shelvey még szeptemberben került összetűzésbe a Wolves marokkói játékosával Romain Saiss-szal.
Találatok: 7