eb-2016 címkével ellátott sporthírek

Találatok: 4

Nagy lökést adott a francia gazdaságnak az Eb

Nagy lökést adott a francia gazdaságnak az Eb A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság 1,22 milliárd eurós (376 milliárd forint) lökést adott a francia gazdaságnak egy kormányzat kérésére készített tanulmány szerint.

Királyé lett az év védése az UEFA-nál!

Királyé lett az év védése az UEFA-nál! Király Gábor mutatta be az elmúlt szezon legnagyobb védését az UEFA szurkolói szavazásának csütörtöki végeredménye szerint. A 40 éves kapus a magyar-belga Eb-nyolcaddöntő 36. percében (0-1-nél) ujjheggyel tolta a lécre Kevin de Bruyne szabadrúgását. Király a szavazatok közel 35 százalékát begyűjtve, toronymagasan előzte meg az egyaránt 14 százalékkal végzett Igor Akinfejevet és Gianluigi Buffont. Király:" Nagy megtiszteltetés az év védése cím az UEFA szavazásán. Köszönöm!"

Hiába érdeklődik a Videoton, inkább külföldre menne a válogatott

Hiába érdeklődik a Videoton, inkább külföldre menne a válogatott Fiola Attila egyelőre csak talonban hajlandó tartani a fehérváriak ajánlatát. A válogatott sérült jobbhátvédje elsősorban külföldre szerződne.

Ez lehet a valódi oka a franciák Eb-döntős vereségének - videó

Ez lehet a valódi oka a franciák Eb-döntős vereségének - videó Hugo Lloris jobb térde megsérülhetett nem sokkal a portugálok gólja előtt az Eb-finálé hosszabbításában, ez nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a franciáknak végük meg kellett elégedniük az ezüsttel két és fél hete a Stade de France-ban. Lloris ezért maradhatott le Éder távoli, jobb alsóba tartó lövéséről a 109. percben. Erre enged következtetni egy, pár napja az interneten keringő felvételből, amelyen a kamera végig a francia hálóőrre fókuszál.
Találatok: 4