dárdai-pál címkével ellátott sporthírek

Találatok: 75 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | Következő oldal » | »›

Dárdai véleménye a fiáról: „börtönben köt ki, vagy nagy futballista lesz”

Dárdai véleménye a fiáról: „börtönben köt ki, vagy nagy futballista lesz” Dárdai Pál, a Bundesliga 5. helyén álló Hertha BSC trénere a Világgazdaságnak adott terjedelmes interjút. A 41 éves szakember elmondta, hogy jelen pillanatban miért kidobott pénz az utánpótlásba fektetni.

Bundesliga: elmaradt a kis Dárdai bemutatkozása - videó

Bundesliga: elmaradt a kis Dárdai bemutatkozása - videó Bénes László volt a Hertha veszte. Gulácsiék viszonylag könnyedén nyertek, érik a BL.

Dárdai Pált kifaggatta a Kicker

Dárdai Pált kifaggatta a Kicker Hosszú interjút közölt a Hertha BSC edzőjével a német lap, ebben többek között arról beszélt a magyar , hogy mennyire jól érzi magát Berlinben.

Dárdai elveszítette a legjobbját

Dárdai elveszítette a legjobbját Hosszú hetekre lesz kénytelen nélkülözni a légiósát.

Dárdai és Gulácsi fekete szombatja a Bundesligában - videó!

Dárdai és Gulácsi fekete szombatja a Bundesligában - videó! Egyedül Szalai Ádámnak volt oka örülni a 24. fordulóban.

Így köszöntötte a Hertha a szülinapos Dárdai Pált

Így köszöntötte a Hertha a szülinapos Dárdai Pált Szinte senki nem tett olyan sokat a klubért a közelmúltban, mint Dárdai Pál - áll a Hertha BSC-nek csütörtökön, a magyar edző 41. születésnapján közzétett köszöntőjében.

A Dortmund ellen térhet magához a Hertha

A Dortmund ellen térhet magához a Hertha A szakértők a vendégeket tartják esélyesebbnek, de Dárdai ezt biztosan nem hagyja annyiban.

Dárdai az öltözőben és a munkában is topcsapatnak tartja a Herthát

Dárdai az öltözőben és a munkában is topcsapatnak tartja a Herthát Berlin – A fővárosiak a legjobb hazai mérleggel rendelkeznek.

Dárdaiék tapadnak az élbolyra

Dárdaiék tapadnak az élbolyra Ismét remek taktikát alkalmazott a magyar tréner.

Elismerően nyilatkozott a leköpött Bayern-edző Dárdaiékról

Elismerően nyilatkozott a leköpött Bayern-edző Dárdaiékról A Bundesliga 21. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott a bajnoki címvédő Bayern Münchennel.

Dárdai bosszús volt, a Bayern-edzőt leköpték

Dárdai bosszús volt, a Bayern-edzőt leköpték Hazánk jelenlegi legsikeresebb edzőjének mondható Dárdai Pál kissé kiakadt a szombaton lejátszott Herthe BSC-Bayern München mérkőzés után.

Illusztris vendégek látogatták meg Berlinben Dárdait - fotó

Illusztris vendégek látogatták meg Berlinben Dárdait - fotó A Bayern München előtti rangadó előtt talán a győztes taktikát ecsetelgették?

Magyar Aranylabda: Dárdai és Storck csatázott az első helyért

Magyar Aranylabda: Dárdai és Storck csatázott az első helyért Az nb1.hu hagyományos szavazásának keretein belül idén is átadásra kerül a Magyar Aranylabda.

Dárdaiék betliztek a büntetőpárbajban

Dárdaiék betliztek a büntetőpárbajban Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC tizenegyesek után esett ki a Borussia Dortmund otthonában a labdarúgó Német Kupából.

Dárdai trollkodva lopta el a show-t a sajtótájékoztatón

Dárdai trollkodva lopta el a show-t a sajtótájékoztatón Dárdai Pál és csapata a Hertha BSC a Borussia Dortmund ellen készül minden eszközzel.

A Bundesliga hivatalos honlapja szerint Dárdai a legjobb edző

A Bundesliga hivatalos honlapja szerint Dárdai a legjobb edző A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hivatalos weboldalán január 31-ig szavazhattak arról a szurkolók, hogy szerintük kik voltak az ősz legjobbjai.

Dárdaiék vereséggel kezdtek, így elmaradt a klubrekord

 Dárdaiék vereséggel kezdtek, így elmaradt a klubrekord A harmadikról az ötödik helyre csúszó berliniek győzelem esetén 33 pontjukkal klubrekordot döntöttek volna.

Dárdai Pál elmondta hányadik hellyel lenne elégedett

Dárdai Pál elmondta hányadik hellyel lenne elégedett A Bundesliga hatodik helyét jelölte meg célkitűzésül Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője.

Dárdai nem ellenzi a 48 csapatos világbajnokságot

Dárdai nem ellenzi a 48 csapatos világbajnokságot Szinte mindenki ostorozza a FIFA ötletét – a Hertha magyar edzője az egyik kivétel.

Dárdai is jelölt az ősz edzője címre

Dárdai is jelölt az ősz edzője címre A Bundesliga hivatalos honlapján lehet szavazni az őszi szezon legjobbjaira. Komoly esélyesnek tartják Dárdai Pált, a berliniek trénerét.

Öt ifjú tehetséggel indult Dárdai Mallorcára

Öt ifjú tehetséggel indult Dárdai Mallorcára A rendkívül sok hiányzó miatt öt fiatal tehetség is a Hertha BSC felnőtt keretével tartott a mallorcai edzőtáborba.

Dárdai Pál ismét bebizonyította, miért szeretik annyian

 Dárdai Pál ismét bebizonyította, miért szeretik annyian Hatalmas nagy tisztelettel kell viseltetni továbbra is a Hertha trénere iránt.

Vírussal oltotta be Dárdai Pál a játékosait

Vírussal oltotta be Dárdai Pál a játékosait Alig volt labdarúgó a Hertha BSC ide első edzésén, de a tréner humoránál volt.

Dárdaiék virágot vittek a tragédia helyszínére

Dárdaiék virágot vittek a tragédia helyszínére Esti bajnoki mérkőzése előtt szerdán a hétfői berlini merénylet helyszínén emlékezett az áldozatokra a Hertha BSC labdarúgócsapata.

Gépfegyvereseket rendeltek ki a Bundesliga-meccsre

Gépfegyvereseket rendeltek ki a Bundesliga-meccsre Egy perces csenddel emlékeznek a hétfői berlini terrortámadás áldozataira a német labdarúgó-bajnokság keddi és szerdai mérkőzései előtt.

Újra élen a Leipzig, nem volt sok esélye a Herthának

Újra élen a Leipzig, nem volt sok esélye a Herthának A Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban felálló RB Leipzig hazai pályán verte a Dárdai Pál vezette Hertha ellen.

Dárdai: Kikaptunk, valamit rosszul csináltam

Dárdai: Kikaptunk, valamit rosszul csináltam Dárdai Pál szerint a Hertha BSC a legutóbbi bajnokiján nem érdemelt mást, mint vereséget. El kell gondolkodnia azon, hogyan tüzelje fel a legénységet.

Micsoda hiba, csak magát okolhatja a Hertha! - videó

Micsoda hiba, csak magát okolhatja a Hertha! - videó Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC házigazdaként 1-0-ra kikapott a Werder Brementől a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján

Dárdai: Egyelőre hallani sem akarok a BL-ről

Dárdai: Egyelőre hallani sem akarok a BL-ről Dárdai Pál szerint veszélyes mérkőzés vár a harmadik helyezett Herthára szombaton hazai pályán, a Werder ellen. A berliniek magyar trénere egyelőre nem beszél BL-kvalifikációról.

Hertha-eksztázis a hosszabbításban - videó!

Hertha-eksztázis a hosszabbításban - videó! Nem akármilyen hőstettet vitt véghez a Hertha a Bundesliga 13. fordulójának szombati játéknapján, a 2016-os BL-negyeddöntős vendégeként.

Dárdai nagymamája: "A disznók is várnak haza, Pali"

Dárdai nagymamája: "A disznók is várnak haza, Pali" Már nagyon várja haza unokáját a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Herthát irányító Dárdai Pál nagymamája, Erzsébet néni, aki a nyugdíjas éveit is igyekszik minél színesebb programokkal tölteni.

Dárdai csapatkapitánya duplázott, majd pirosat kapott – videó

Dárdai csapatkapitánya duplázott, majd pirosat kapott – videó Vedad Ibisevic volt a Hertha vasárnap délutáni mérkőzésének főszereplője a Bundesligában.

Pályán Dárdaiék, F1-finálé, Baszkföldön a Barca –mai program

Pályán Dárdaiék, F1-finálé, Baszkföldön a Barca –mai program Az Arsenal, a Manchester United és az Atlético Madrid is ma játszik, és ne feledkezzünk meg a magyar-román és PSG-Veszprém kézimeccsekről sem.

Dárdai: Száz éve itt vagyok, és itt is maradok

Dárdai: Száz éve itt vagyok, és itt is maradok Dárdai Pál, a német Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtökön közölte, hogy nem vágyik más csapatba, marad a Herthánál.
Találatok: 75 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | Következő oldal » | »›