dárdai-pál címkével ellátott sporthírek

Találatok: 69 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | Következő oldal » | »›

Dárdai győzelemmel jubilált

Dárdai győzelemmel jubilált Egy hónap után nyert ismét Bundesliga-mérkőzést a Hertha.

Dárdaiék pontot loptak Hoffenheimből - videó

Dárdaiék pontot loptak Hoffenheimből - videó A Hertha négy forduló után a tabella tizenegyedik helyén áll.

Dárdaiék nem bírtak a mumussal

Dárdaiék nem bírtak a mumussal Berlin - A Werder elvitt egy pontot, a meccsen női játékvezető fújt.

Gulácsiék zakóztak Szalai és Dárdai örülhetett

Gulácsiék zakóztak Szalai és Dárdai örülhetett Az előző szezonban sokáig, egészen a 13. fordulóig őrizték veretlenségüket a lipcseiek, idén már az első fordulóban kikaptak.

Bundesliga: Szalai Ádám és Dárdai Pál is örülhet

Bundesliga: Szalai Ádám és Dárdai Pál is örülhet A magyar válogatot támadója oroszlánrészt vállalt magára csapata sikeréből.

Szurkolói balhé miatt szakadt félbe Dárdai Pálék kupameccse

Szurkolói balhé miatt szakadt félbe Dárdai Pálék kupameccse Mindkét berlini gárda fanatikusaival voltak gondok az első forduló tegnapi meccsein.

Így verték Dárdaiék a Galatasarayt - videó

 Így verték Dárdaiék a Galatasarayt - videó A Dárdai Pál vezette Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott a török Galatasaray felett.

Dárdai véleménye a fiáról: „börtönben köt ki, vagy nagy futballista lesz”

Dárdai véleménye a fiáról: „börtönben köt ki, vagy nagy futballista lesz” Dárdai Pál, a Bundesliga 5. helyén álló Hertha BSC trénere a Világgazdaságnak adott terjedelmes interjút. A 41 éves szakember elmondta, hogy jelen pillanatban miért kidobott pénz az utánpótlásba fektetni.

Bundesliga: elmaradt a kis Dárdai bemutatkozása - videó

Bundesliga: elmaradt a kis Dárdai bemutatkozása - videó Bénes László volt a Hertha veszte. Gulácsiék viszonylag könnyedén nyertek, érik a BL.

Dárdai Pált kifaggatta a Kicker

Dárdai Pált kifaggatta a Kicker Hosszú interjút közölt a Hertha BSC edzőjével a német lap, ebben többek között arról beszélt a magyar , hogy mennyire jól érzi magát Berlinben.

Dárdai elveszítette a legjobbját

Dárdai elveszítette a legjobbját Hosszú hetekre lesz kénytelen nélkülözni a légiósát.

Dárdai és Gulácsi fekete szombatja a Bundesligában - videó!

Dárdai és Gulácsi fekete szombatja a Bundesligában - videó! Egyedül Szalai Ádámnak volt oka örülni a 24. fordulóban.

Így köszöntötte a Hertha a szülinapos Dárdai Pált

Így köszöntötte a Hertha a szülinapos Dárdai Pált Szinte senki nem tett olyan sokat a klubért a közelmúltban, mint Dárdai Pál - áll a Hertha BSC-nek csütörtökön, a magyar edző 41. születésnapján közzétett köszöntőjében.

A Dortmund ellen térhet magához a Hertha

A Dortmund ellen térhet magához a Hertha A szakértők a vendégeket tartják esélyesebbnek, de Dárdai ezt biztosan nem hagyja annyiban.

Dárdai az öltözőben és a munkában is topcsapatnak tartja a Herthát

Dárdai az öltözőben és a munkában is topcsapatnak tartja a Herthát Berlin – A fővárosiak a legjobb hazai mérleggel rendelkeznek.

Dárdaiék tapadnak az élbolyra

Dárdaiék tapadnak az élbolyra Ismét remek taktikát alkalmazott a magyar tréner.

Elismerően nyilatkozott a leköpött Bayern-edző Dárdaiékról

Elismerően nyilatkozott a leköpött Bayern-edző Dárdaiékról A Bundesliga 21. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott a bajnoki címvédő Bayern Münchennel.

Dárdai bosszús volt, a Bayern-edzőt leköpték

Dárdai bosszús volt, a Bayern-edzőt leköpték Hazánk jelenlegi legsikeresebb edzőjének mondható Dárdai Pál kissé kiakadt a szombaton lejátszott Herthe BSC-Bayern München mérkőzés után.

Illusztris vendégek látogatták meg Berlinben Dárdait - fotó

Illusztris vendégek látogatták meg Berlinben Dárdait - fotó A Bayern München előtti rangadó előtt talán a győztes taktikát ecsetelgették?

Magyar Aranylabda: Dárdai és Storck csatázott az első helyért

Magyar Aranylabda: Dárdai és Storck csatázott az első helyért Az nb1.hu hagyományos szavazásának keretein belül idén is átadásra kerül a Magyar Aranylabda.

Dárdaiék betliztek a büntetőpárbajban

Dárdaiék betliztek a büntetőpárbajban Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC tizenegyesek után esett ki a Borussia Dortmund otthonában a labdarúgó Német Kupából.

Dárdai trollkodva lopta el a show-t a sajtótájékoztatón

Dárdai trollkodva lopta el a show-t a sajtótájékoztatón Dárdai Pál és csapata a Hertha BSC a Borussia Dortmund ellen készül minden eszközzel.

A Bundesliga hivatalos honlapja szerint Dárdai a legjobb edző

A Bundesliga hivatalos honlapja szerint Dárdai a legjobb edző A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hivatalos weboldalán január 31-ig szavazhattak arról a szurkolók, hogy szerintük kik voltak az ősz legjobbjai.

Dárdaiék vereséggel kezdtek, így elmaradt a klubrekord

 Dárdaiék vereséggel kezdtek, így elmaradt a klubrekord A harmadikról az ötödik helyre csúszó berliniek győzelem esetén 33 pontjukkal klubrekordot döntöttek volna.

Dárdai Pál elmondta hányadik hellyel lenne elégedett

Dárdai Pál elmondta hányadik hellyel lenne elégedett A Bundesliga hatodik helyét jelölte meg célkitűzésül Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője.

Dárdai nem ellenzi a 48 csapatos világbajnokságot

Dárdai nem ellenzi a 48 csapatos világbajnokságot Szinte mindenki ostorozza a FIFA ötletét – a Hertha magyar edzője az egyik kivétel.

Dárdai is jelölt az ősz edzője címre

Dárdai is jelölt az ősz edzője címre A Bundesliga hivatalos honlapján lehet szavazni az őszi szezon legjobbjaira. Komoly esélyesnek tartják Dárdai Pált, a berliniek trénerét.

Öt ifjú tehetséggel indult Dárdai Mallorcára

Öt ifjú tehetséggel indult Dárdai Mallorcára A rendkívül sok hiányzó miatt öt fiatal tehetség is a Hertha BSC felnőtt keretével tartott a mallorcai edzőtáborba.

Dárdai Pál ismét bebizonyította, miért szeretik annyian

 Dárdai Pál ismét bebizonyította, miért szeretik annyian Hatalmas nagy tisztelettel kell viseltetni továbbra is a Hertha trénere iránt.

Vírussal oltotta be Dárdai Pál a játékosait

Vírussal oltotta be Dárdai Pál a játékosait Alig volt labdarúgó a Hertha BSC ide első edzésén, de a tréner humoránál volt.

Dárdaiék virágot vittek a tragédia helyszínére

Dárdaiék virágot vittek a tragédia helyszínére Esti bajnoki mérkőzése előtt szerdán a hétfői berlini merénylet helyszínén emlékezett az áldozatokra a Hertha BSC labdarúgócsapata.

Gépfegyvereseket rendeltek ki a Bundesliga-meccsre

Gépfegyvereseket rendeltek ki a Bundesliga-meccsre Egy perces csenddel emlékeznek a hétfői berlini terrortámadás áldozataira a német labdarúgó-bajnokság keddi és szerdai mérkőzései előtt.

Újra élen a Leipzig, nem volt sok esélye a Herthának

Újra élen a Leipzig, nem volt sok esélye a Herthának A Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban felálló RB Leipzig hazai pályán verte a Dárdai Pál vezette Hertha ellen.

Dárdai: Kikaptunk, valamit rosszul csináltam

Dárdai: Kikaptunk, valamit rosszul csináltam Dárdai Pál szerint a Hertha BSC a legutóbbi bajnokiján nem érdemelt mást, mint vereséget. El kell gondolkodnia azon, hogyan tüzelje fel a legénységet.
Találatok: 69 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | Következő oldal » | »›