cselgáncs címkével ellátott sporthírek

Találatok: 8

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban Négy érmet - egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot - nyertek a magyar cselgáncsozók a jekatyerinburgi Grand Slam-viadalon.

Szomorú: két magyar cselgáncsozó is doppinggyanúba keveredett

Szomorú: két magyar cselgáncsozó is doppinggyanúba keveredett A KSI és a PVSK sportolója került szorult helyzetbe.

Szépen zárult a cselgáncs Eb

Szépen zárult a cselgáncs Eb A magyar férfi válogatott bronzérmet nyert a varsói cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi csapatversenyében.

Ungvári Miklós elődöntős a varsói cselgáncs Eb-m

Ungvári Miklós elődöntős a varsói cselgáncs Eb-m Ungvári Miklós harmadik győzelmével bejutott az elődöntőbe a varsói cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon.

Újabb cselgáncsozónk szerzett érmet

Újabb cselgáncsozónk szerzett érmet A 73 kilogrammos Ungvári Miklós bronzérmet nyert pénteken a cselgáncsozók világkupa-sorozatába tartozó bakui Grand Slam-viadalon.

Szép magyar siker cselgáncsban

Szép magyar siker cselgáncsban Az 52 kilogrammos Pupp Réka ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó bakui Grand Slam-viadalon.

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.
Találatok: 8