cselgáncs címkével ellátott sporthírek

Találatok: 17

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban Négy érmet - egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot - nyertek a magyar cselgáncsozók a jekatyerinburgi Grand Slam-viadalon.

Szomorú: két magyar cselgáncsozó is doppinggyanúba keveredett

Szomorú: két magyar cselgáncsozó is doppinggyanúba keveredett A KSI és a PVSK sportolója került szorult helyzetbe.

Szépen zárult a cselgáncs Eb

Szépen zárult a cselgáncs Eb A magyar férfi válogatott bronzérmet nyert a varsói cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi csapatversenyében.

Ungvári Miklós elődöntős a varsói cselgáncs Eb-m

Ungvári Miklós elődöntős a varsói cselgáncs Eb-m Ungvári Miklós harmadik győzelmével bejutott az elődöntőbe a varsói cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon.

Újabb cselgáncsozónk szerzett érmet

Újabb cselgáncsozónk szerzett érmet A 73 kilogrammos Ungvári Miklós bronzérmet nyert pénteken a cselgáncsozók világkupa-sorozatába tartozó bakui Grand Slam-viadalon.

Szép magyar siker cselgáncsban

Szép magyar siker cselgáncsban Az 52 kilogrammos Pupp Réka ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó bakui Grand Slam-viadalon.

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

Kifakadt a magyar cselgáncsozó, „otthon senkinek nem felel meg semmi."

Kifakadt a magyar cselgáncsozó, „otthon senkinek nem felel meg semmi." Tóth Krisztián szerint „agyonnyomja az olimpia" a magyar sportolókat. A riói játékokon a nyolcaddöntőben kiesett cselgáncsozó úgy véli, „otthon senkinek nem felel meg semmi."

Tóth Krisztián negyeddöntőért dzsúdózik

Tóth Krisztián negyeddöntőért dzsúdózik A 90 kg-os Tóth Krisztián megnyerte első mérkőzését, ezzel bejutott a nyocladdöntőbe a riói olimpia cselgáncstornáján.

Tóth Krisztián: Hiszek az álmaimban

Tóth Krisztián: Hiszek az álmaimban Éremesélyként lép tatamira Tóth Krisztián szerdán a riói játékok dzsúdóversenyének 90 kg-os kategóriájában. A fiatal versenyző dobogós helyezést vár magától.

Ötödik helyen végzett Ungvári Miklós

Ötödik helyen végzett Ungvári Miklós Ungvári Miklós a cselgáncsozók 73 kilogrammos mezőnyében a vigaszágon egészen a bronzmeccsig menetelt, de ott kikapott a belga Dirk van Tichelttől.

Ungvári Miklós is a nyolc között

Ungvári Miklós is a nyolc között A 73 kg-os Ungvári Miklós megnyerte második mérkőzését, ezzel - az a női 57 kilós Karakas Hedvighez hasonlóan - bejutott a negyeddöntőbe hétfőn a riói olimpia cselgáncstornáján.

Karakas Hedvig máris a nyolc között

Karakas Hedvig máris a nyolc között Az 57 kg-os Karakas Hedvig megnyerte második mérkőzését is, ezzel bejutott a negyeddöntőbe hétfőn a riói olimpia cselgáncstornáján.

Koszovó megszerezte első érmét, rögtön egy aranyat

Koszovó megszerezte első érmét, rögtön egy aranyat A nők 52 kilogrammos súlycsoportjában indult cselgáncsozó, Majlinda Kelmendi révén vasárnap a Rio de Janeiró-i olimpián megszületett Koszovó első ötkarikás bajnoki címe.

Csernoviczki nem adja fel!

Csernoviczki nem adja fel! Combsérülése ellenére megpróbálja folytatni a versenyzést Csernoviczki Éva a riói olimpia cselgáncstornáján, de csak a bemelegítésnél dől el, hogy tatamira léphet-e a vigaszágon.

Felemás sorsolást kaptak a cselgáncsozók

Felemás sorsolást kaptak a cselgáncsozók Kisorsolták csütörtökön a riói olimpia szombaton kezdődő cselgáncstornájának párosításait, köztük a nyolc magyar versenyző ellenfeleit is.
Találatok: 17