alpesi-sí címkével ellátott sporthírek

Találatok: 16

Kékesi Márton szenzációsan síelt az alpesi sí világbajnokságon

Kékesi Márton szenzációsan síelt az alpesi sí világbajnokságon Kékesi Márton a kiváló 45. helyen végzett az alpesi sí világbajnokság záró számában, a férfi műlesiklásban.

Fantasztikus sikerek Miklós Edit „utódaitól”

Fantasztikus sikerek Miklós Edit „utódaitól” Öt aranyat, három ezüstöt és egy bronzérmet szerzett a magyar alpesi serdülő válogatott a korosztály egyik legrangosabb nemzetközi versenyén, a Trofeu Borrufán, Andorrában.

Így gyógyul Miklós Edit

Így gyógyul Miklós Edit Másfél héttel súlyos balesete után szülővárosában, Csíkszeredában gyógyul Miklós Edit alpesi síző.

Elhagyta a kórházat Miklós Edit, kiderült, mikor állhat lécre megint

Elhagyta a kórházat Miklós Edit, kiderült, mikor állhat lécre megint Alig több mint egy héttel súlyos balesete után kiengedték Miklós Edit alpesi sízőt a kórházból.

Így indult el a gyógyulás útján olimpia aranyra törő klasszisunk

Így indult el a gyógyulás útján olimpia aranyra törő klasszisunk Elképesztő akaraterőről tesz tanúbizonyságot hazánk legkiválóbb alpesi sízője, Miklós Edit. Múlt hétvégi, Altenmarkt Zauchensee-i bukását követően mindkét térdét megműtötték - két nappal később már talpra állt.

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek Vasárnap éjjel mindkét térdét megoperálták Miklós Editnek, aki a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen bukott hatalmasat, és szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye A norvég szupersztár most tért vissza, de úgy tűnik, karrierjében újabb pihenés következik.

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt A csütörtöki után a pénteki női lesiklóedzést is törölték a szervezők Altenmarkt-Zauchenseeben, így veszélybe került a szombati világkupafutam megrendezése, amelyen Miklós Edit is indulna.

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn Két hónappal kartörése után már most hétvégén visszatér a versenypályára Lindsey Vonn amerikai alpesi síző.

14 hónap után tért vissza az osztrák síelő szépség

14 hónap után tért vissza az osztrák síelő szépség Amerikai és norvég győzelmek születtek a keddi alpesi sí világkupa futamokon.

Miklós Edit versenyen melegített be Val d'Isere-ben

Miklós Edit versenyen melegített be Val d'Isere-ben A magyar versenyző a 19. legjobb idővel teljesítette a kombináció lesiklás részét pénteken az alpesi sí világkupa-sorozat Val d'Isere-i állomásán. Később egyik vetélytársát kizárták, így hivatalosan a 18. helyen végzett.

Álomszerű magyar szenzáció alpesi síben - videó!

Álomszerű magyar szenzáció alpesi síben - videó! Az alpesi sízők világkupájának szombat esti, Lake Louise-i lesiklása után Miklós Edit élete második dobogós eredményét konstatálhatta.

Jól kezdett Miklós Edit lesiklásban

Jól kezdett Miklós Edit lesiklásban Miklós Edit kifejezetten jól, tizedik hellyel rajtolt a női alpesi síelők 2016/17-es világkupaidényének első lesikló futamán, amelyet nagy meglepetésre a szlovén Ilka Stuhec nyert meg a kanadai Lake Louise-ban.

Ismét pórul járt a síkirálynő

Ismét pórul járt a síkirálynő Eltörte jobb karját edzés közben Lindsey Vonn, az amerikaiak sztár alpesi sízője, akit pénteken már meg is műtöttek.

Miklós Edit célja a történelmi olimpiai arany

Miklós Edit célja a történelmi olimpiai arany Az első téli olimpiai aranyérmünkért utazik a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokra Miklós Edit alpesi síző.

Visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok szépség, akinek a gulyásleves adott erőt

Visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok szépség, akinek a gulyásleves adott erőt Tina Maze, a szlovénok kétszeres olimpiai bajnok, világkupa-győztes alpesi sízője csütörtökön bejelentette, hogy jövőre visszavonul a versenyzéstől.
Találatok: 16