alpesi-sí címkével ellátott sporthírek

Találatok: 18

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek Vasárnap éjjel mindkét térdét megoperálták Miklós Editnek, aki a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen bukott hatalmasat, és szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye A norvég szupersztár most tért vissza, de úgy tűnik, karrierjében újabb pihenés következik.

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt A csütörtöki után a pénteki női lesiklóedzést is törölték a szervezők Altenmarkt-Zauchenseeben, így veszélybe került a szombati világkupafutam megrendezése, amelyen Miklós Edit is indulna.

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn Két hónappal kartörése után már most hétvégén visszatér a versenypályára Lindsey Vonn amerikai alpesi síző.

14 hónap után tért vissza az osztrák síelő szépség

14 hónap után tért vissza az osztrák síelő szépség Amerikai és norvég győzelmek születtek a keddi alpesi sí világkupa futamokon.

Miklós Edit versenyen melegített be Val d'Isere-ben

Miklós Edit versenyen melegített be Val d'Isere-ben A magyar versenyző a 19. legjobb idővel teljesítette a kombináció lesiklás részét pénteken az alpesi sí világkupa-sorozat Val d'Isere-i állomásán. Később egyik vetélytársát kizárták, így hivatalosan a 18. helyen végzett.

Álomszerű magyar szenzáció alpesi síben - videó!

Álomszerű magyar szenzáció alpesi síben - videó! Az alpesi sízők világkupájának szombat esti, Lake Louise-i lesiklása után Miklós Edit élete második dobogós eredményét konstatálhatta.

Jól kezdett Miklós Edit lesiklásban

Jól kezdett Miklós Edit lesiklásban Miklós Edit kifejezetten jól, tizedik hellyel rajtolt a női alpesi síelők 2016/17-es világkupaidényének első lesikló futamán, amelyet nagy meglepetésre a szlovén Ilka Stuhec nyert meg a kanadai Lake Louise-ban.

Ismét pórul járt a síkirálynő

Ismét pórul járt a síkirálynő Eltörte jobb karját edzés közben Lindsey Vonn, az amerikaiak sztár alpesi sízője, akit pénteken már meg is műtöttek.

Miklós Edit célja a történelmi olimpiai arany

Miklós Edit célja a történelmi olimpiai arany Az első téli olimpiai aranyérmünkért utazik a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokra Miklós Edit alpesi síző.

Visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok szépség, akinek a gulyásleves adott erőt

Visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok szépség, akinek a gulyásleves adott erőt Tina Maze, a szlovénok kétszeres olimpiai bajnok, világkupa-győztes alpesi sízője csütörtökön bejelentette, hogy jövőre visszavonul a versenyzéstől.

Kihagyja az idénynyitót az amerikai síelő szépség

Kihagyja az idénynyitót az amerikai síelő szépség Nem áll rajthoz a söldeni nyitányon a négyszeres összetett világkupa győztes amerikai!

Lindsey Vonnt is edzette Miklós Edit új trénere

Lindsey Vonnt is edzette Miklós Edit új trénere A svájci Stefan Abplanalp lett a lesiklásban olimpiai hetedik Miklós Edit alpesi síző új edzője.

Miklós Edit tízbe került La Thuilében

Miklós Edit tízbe került La Thuilében Miklós Edit a nyolcadik helyen végzett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati lesiklóversenyében, az olaszországi La Thuilében. A másodikként záró Lindsey Vonn - pályafutása során nyolcadszor - megnyerte a szakági vk-t, ezzel övé a győztesnek járó kristálygömb.

Miklós Edit újra pontszerző helyen végzett

Miklós Edit újra pontszerző helyen végzett A svájci Lara Gut nyert, míg Miklós Edit a pontszerző 29. helyen zárt a nők szuper-óriásműlesikló világkupa-versenyén a németországi Garmisch-Partenkirchenben.

Garmischban újra a legjobb tízbe került Mikós Edit

Garmischban újra a legjobb tízbe került Mikós Edit Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombaton rendezett lesiklóversenyét Garmisch-Partenkirchenben, ahol Miklós Edit hetedikként zárt.

Miklós Edit pontot szerzett szuper-G-ben is

Miklós Edit pontot szerzett szuper-G-ben is Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett vasárnapi szuper-óriásműlesikló versenyét, amelyen Miklós Edit 27. lett, így négy pontot szerzett.

Miklós Edit remekelt Cortina d'Ampezzóban

Miklós Edit remekelt Cortina d'Ampezzóban Miklós Edit az idénybeli legjobb eredményét érte el a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett szombati lesiklóversenyén, amelyet az amerikai Lindsey Vonn nyert meg, s ezzel rekordot döntött.
Találatok: 18