úszás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 261 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország!

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország! A vizes világbajnokság csütörtöki versenynapjának esti programjában először Hosszú Katinkáért és Szilágyi Liliánáért szoríthattunk a magyar versenyzők közül. Nem csalódtunk.

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e Több magyarért is szoríthattunk a vizes világbajnokság csütörtök délelőtti úszóprogramjában. Többek között az általunk talán legjobban várt 200 méteres férfi mellúszás előfutamait is megrendezték.

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását A vizes világbajnokság szerdai napjának egyetlen magyar érmét Cseh László szerezte férfi 200 méteres pillangóúszásban. A klasszis úszó részletesen beszélt jelenről, jövőről egyaránt.

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták Nagyon mélyről is lehet magasra jutni. Úszóink és vízilabdásaink megmutatták, milyen a szív diadala.

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de...

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de... Komoly magyar éremesélyekkel kezdődött a vizes világbajnokságon a szerda esti úszóprogram a Duna Arénában. Kiválóságaink közül Hosszú Katinka, Cseh László és Kenderesi Tamás is medencébe ugrott.

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást Rossz váltás miatt kizárták a Balog Gábor, Gyurta Dániel, Szilágyi Liliána, Jakabos Zsuzsanna összeállítású 4x100 méteres magyar vegyes vegyesváltót szerdán a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó!

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó! Vicces pillanatokból nincs hiány a budapesti világbajnokságon. Az úszók szerda délelőtti programjában például egy úszósapka maradt a medence közepén, amiért az úszómester "lógott" be - pazarul teljesített!

Hosszú újra nyert, Gyurta miatt kizárták a magyar váltót

Hosszú újra nyert, Gyurta miatt kizárták a magyar váltót A 17. vizes világbajnokság szerda délelőtti úszóprogramjában több magyarért is szoríthattunk - egyéni versenyzőink mellett váltó is indult.

Így szerepelt Hosszú, Cseh és Kenderesi a rekordok napján

Így szerepelt Hosszú, Cseh és Kenderesi a rekordok napján Fontos középdöntők zajlottak magyar szempontból a hazai rendezésű vizes vb kedd esti úszóprogramjában. Legjobbjainknak is jelenésük volt.

Zseniális országos csúcs a Duna Arénában, de...

Zseniális országos csúcs a Duna Arénában, de... Remekeltek gyorsúszóink a vizes világbajnokság hétfői programjában, s joggal várhattuk el, hogy valamelyikük érmet szerez.

Cseh kirobbanó formában, Kenderesi hajrája verhetetlen

Cseh kirobbanó formában, Kenderesi hajrája verhetetlen A férfi pillangóúszók 200 méteres számában nem is oly titkon reméltünk érmeket a világbajnokság előtt. Nos, úgy tűnik, a fiúk beteljesíthetik a várakozásokat.

Döbbenet: délelőtti világcsúcs, újabb Hosszú-parádé

Döbbenet: délelőtti világcsúcs, újabb Hosszú-parádé A 17. FINA vizes világbajnokság kedd délelőtti úszóprogramja is tartogatott meglepetéseket, remek eredményeket.

Küldetés: teljesítve! Hosszú Katinka, te aranyos!

Küldetés: teljesítve! Hosszú Katinka, te aranyos! Egyszerűen zseniális, amit a magyar úszónő művelt a budapesti világbajnokság 200 méteres vegyesúszásában. Persze Kozma Dominik teljesítményét is dicsérhetjük.

Élő közvetítés az úszó-vb hétfő esti programjáról

Élő közvetítés az úszó-vb hétfő esti programjáról Eredmények, rajtok, befutók, egyenesen a Duna Arénából. Hosszú Katinka döntőt, Kozma Dominik középdöntőt úszik. Helyszíni közvetítésünk folyamatosan frissül!

Kapás, Késely, Kozma: megállíthatatlan a magyar gyors!

Kapás, Késely, Kozma: megállíthatatlan a magyar gyors! Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a magyar gyorsúszók a budapesti úszó-vb hétfő délelőtti programjában. Kapás Boglárka, Késely Ajna és Kozma Dominik is érdekelt volt...

Vizes vb: úszóink zöme fantasztikusan kezdte a világbajnokságot

Vizes vb: úszóink zöme fantasztikusan kezdte a világbajnokságot Hosszú Katinka remekül kezdett 200 méteres vegyes úszásban, női 400 gyorson két magyar lánynak is szurkolhatunk a döntőben.

Vizes vb: a magyar versenyzők vasárnapi programja

Vizes vb: a magyar versenyzők vasárnapi programja Immáron az úszók kerülnek a fókuszba a Duna Arénában, a magyar csapatból többek között Hosszú Katinka és Cseh László is medencébe ugrik vasárnap.

Példaértékű: így üzent bátyjának a kis Gyurta - videó!

Példaértékű: így üzent bátyjának a kis Gyurta - videó! Azok után, hogy 6. lett a 25 kilométeres nyíltvízi úszószámban, Balatonfüreden Gyurta Gergely, remek videóval üzent bátyjának és a többi úszónak. A Duna Arénában vasárnap kezdődnek a medencés számok.

Vizes vb: remek úszóeredmények a Balatonból, de...

Vizes vb: remek úszóeredmények a Balatonból, de... Végéhez értek a nyíltvízi úszás küzdelmei Balatonfüreden. A magyar úszók remekeltek a versenyszámok során, több szép eredményt is hoztak, ugyanakkor a hőn áhított érem sajnos elmaradt.

Eldőlt, mikor térhet vissza a randalírozó Ryan Lochte

Eldőlt, mikor térhet vissza a randalírozó Ryan Lochte Az olimpián randalírozó klasszis eltiltása alatt, már a visszavonulásra és az öngyilkosságra is gondolt.

Vicces: így „készül" Hosszú Katinka a vizes vb-re - kép

Vicces: így „készül" Hosszú Katinka a vizes vb-re - kép A magyar klasszisnak egy kis mókázásra is volt ideje.

Forradalom: őrületes ötlettel állt elő Hosszú Katinka!

Forradalom: őrületes ötlettel állt elő Hosszú Katinka! Újabb levél és új kezdeményezés az úszóklasszistól.

Így reagált a kritikákra az új szponzort kapó Hosszú Katinka

Így reagált a kritikákra az új szponzort kapó Hosszú Katinka Nagyvonalú felajánlás a friss szerződés első mozzanata.

Úszás: a magyar klasszis bajba jutott családnak segített

Úszás: a magyar klasszis bajba jutott családnak segített Kenderesi Tamás emberségből jelesre vizsgázott.

Boldog, nagyon boldog lenne a hazai vb-n Verrasztó Dávid

Boldog, nagyon boldog lenne a hazai vb-n Verrasztó Dávid A magyar férfi vegyesúszó apateste már a múlté.

Hosszú Katinkát lekapcsolták a zsaruk

Hosszú Katinkát lekapcsolták a zsaruk Mindössze öt percet töltöttek Magyarországon.

Úszás: ebben bízik a magyar klasszis a hazai vb-n - videó

Úszás: ebben bízik a magyar klasszis a hazai vb-n - videó Nem csak a medencében szerezhetnek érmeket a mieink.

Újabb balhé: ennyire még sosem akadt ki Hosszú Katinka!

Újabb balhé: ennyire még sosem akadt ki Hosszú Katinka! Férjével együtt panaszkodtak, a szövetség reagált.

A szövetségi kapitány sírva búcsúzott Gyurta elhunyt edzőjétől

A szövetségi kapitány sírva búcsúzott Gyurta elhunyt edzőjétől Elcsukló hangon beszélt kollégájáról és barátjáról az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba, akit hallhatóan nagyon megviselt Széles Sándor mesteredző halála.
Találatok: 261 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›