úszás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 245 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›

Ismét fotózáson járt Jakabos Zsuzsanna - fotó

Ismét fotózáson járt Jakabos Zsuzsanna - fotó Múlt heti vadító fotósorozata után újra fényképezőgép elé állt Jakabos Zsuzsanna. Noha egyelőre az új fotók nem jelentek meg, vélhetően ismét felrobbantja az internetet a szépséges klasszis.

Zsaruk vitték el a dühöngő olimpiai bajnokot a szülei házából

Zsaruk vitték el a dühöngő olimpiai bajnokot a szülei házából Botrányos viselkedése miatt rendőrök vitték el szüleinek házából az ausztrál Grant Hackettet, az 1500 méteres gyorsúszás háromszoros olimpiai bajnokát.

Újabb vezetők távoztak az úszószövetség elnökségéből

Újabb vezetők távoztak az úszószövetség elnökségéből Első körben Sass Katalin és a korábbi szövetségi kapitány, Kiss László távozott, majd a napokban négyen követték őket:

Hosszú Katinka súlyemelésben is a csúcsra tör

Hosszú Katinka súlyemelésben is a csúcsra tör Olyan hatást kíván elérni, mintha magaslaton edzene...

Kapás Bogi laza fürdőruciban pózolt Amerikában

Kapás Bogi laza fürdőruciban pózolt Amerikában A gyönyörű úszónő üzeni, hogy minden rendben van és probléma nélkül sikerült alkalmazkodni a helyhez és a medencéhez.

Újabb posztról távolították el Gyárfást

Újabb posztról távolították el Gyárfást Megszűnik pozíciója, így mennie kell az Magyar Úszószövetség egykori elnökének.

Visszavonul az olimpiai bajnok úszó

Visszavonul az olimpiai bajnok úszó Egy TV-műsor felvételén jelentette be, hogy felhagy a sportolással.

Güttler Károlynak is szoríthatunk Budapesten, a világcsúcs a célja

Güttler Károlynak is szoríthatunk Budapesten, a világcsúcs a célja Budapesten szeretné befejezni úszópályafutását az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, sokszoros Európa-bajnok mellúszó klasszis.

A nizzai városnézés után újra az edzőteremben Hosszú Katinka

A nizzai városnézés után újra az edzőteremben Hosszú Katinka Nizzában versenyzett hétvégén Hosszú Katinka, aki kivételesen városnézésre is szakított időt.

Hosszú lekopírozta az előző napok eredményeit

Hosszú lekopírozta az előző napok eredményeit A férfiaknál is született magyar arany.

Egy iskola medencéjében készül Kapás Bogi

Egy iskola medencéjében készül Kapás Bogi A bájos úszónő Amerikából jelentkezett be.

Hosszú Katinka a masszázságyról üzent rajongóinak

Hosszú Katinka a masszázságyról üzent rajongóinak A nizzai úszóverseny szombati napján három aranyérmet is begyűjtő Hosszú Katinka a masszázságyról posztolt rajongóinak.

Hosszú ismét tarolt, de más is szerzett érmet

Hosszú ismét tarolt, de más is szerzett érmet Hosszú Katinka a pénteki nyitónaphoz hasonlatosan szombaton is hat számban indult a nizzai úszóversenyen, s háromban nyert is.

Hosszú vitte a prímet, négy magyar arany

Hosszú vitte a prímet, négy magyar arany Hosszú Katinka hat számban indult, s háromban nyert, Verrasztó Dávid pedig egy aranyéremmel gazdagodott a nizzai nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján.

Kapás Bogi Amerika felé vette az irányt

Kapás Bogi Amerika felé vette az irányt Három hétig Floridában edzőtáborozik majd olimpiai bronzérmes úszónk.

Az úszók egyeztetettek az elnökkel, aki megoldást ígér

Az úszók egyeztetettek az elnökkel, aki megoldást ígér Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke szerdán a szervezet margitszigeti székházában találkozott a tavaly novemberben hétpontos nyilatkozatot megfogalmazó válogatott úszókkal.

Szerdán találkoznak a „renitensek” az új úszóelnökkel

Szerdán találkoznak a „renitensek” az új úszóelnökkel Szerdán jöhet létre a személyes találkozó az úszók és a szövetség újonnan megválasztott elnöke, Bienerth Gusztáv között.

Hosszú és Cseh is egy-egy számban nyert vasárnap

Hosszú és Cseh is egy-egy számban nyert vasárnap Hosszú Katinka és Cseh László is egy számban győzött vasárnap, a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny harmadik, befejező napján.

Elképesztő világcsúcsjavítás Gyurta Dániel számában

 Elképesztő világcsúcsjavítás Gyurta Dániel számában Vatanabe Ippej megdöntötte a férfi 200 méteres mellúszás világcsúcsát, elsőként törve át a 2:07 perces határt.

Hosszú és Cseh továbbra is szállítja az aranyérmeket

Hosszú és Cseh továbbra is szállítja az aranyérmeket Hosszú Katinka három, Cseh László egy aranyérmet szerzett a luxembourgi nemzetközi rövidpályás úszóverseny második napján.

Mihamarabb felveszi a kapcsolatot Shane Tusuppal az új úszókapitány

Mihamarabb felveszi a kapcsolatot Shane Tusuppal az új úszókapitány Sós Csaba lett a magyar úszó-válogatott új szövetségi kapitánya, amire elmondása szerint harminc évet várt.

Visszahívják a szövetségi kapitányokat

Visszahívják a szövetségi kapitányokat Átalakul a szövetségi kapitányi poszt.

Halálos baleset történt a Hajós Alfréd uszoda építésénél

Halálos baleset történt a Hajós Alfréd uszoda építésénél Egy ember életét vesztette a Hajós Alfréd uszoda felújítási munkálatai közben a Margitszigeten.

Hosszú Katinka bekezdett, 2017-ben is hódít az Iron Lady

Hosszú Katinka bekezdett, 2017-ben is hódít az Iron Lady Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem tétlenkedik. Hétvégén Antwerpenben ugrott a medencébe, és ha már elkezdte, be is zsebelt pár aranyat.

Katinka és Shane az új elnökkel terepszemlézett a Dagályban

Katinka és Shane az új elnökkel terepszemlézett a Dagályban Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszónk, valamint férje és egyben edzője, Shane Tusup az úszószövetség elnökével, Dr. Bienerth Gusztávval „terepszemlézett”.

Beszámoltak a Nemzetközi Úszó Szövetségnek a budapesti vb-ről

Beszámoltak a Nemzetközi Úszó Szövetségnek a budapesti vb-ről Lausanne-ban, a Nemzetközi Úszó Szövetség székhelyén tartotta soros ülését a FINA legfőbb döntéshozó szerve, a FINA Executive.

Nyilvános lesz az úszó szövetség átvilágítása

 Nyilvános lesz az úszó szövetség átvilágítása "Szerintem nincs hatékony olimpiai és világbajnoki szponzoráció Hosszú Katinka nélkül. Dolgozom ezen, és remélhetőleg a közeljövőben hírrel is tudok erről szolgálni."

Bienerth nem engedte lemondani az úszók alelnökét

Bienerth nem engedte lemondani az úszók alelnökét Új időszámítás kezdődik a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) életében a szervezet elnökének vasárnap megválasztott Bienerth Gusztáv szerint.

Bienerth külön beszélt Gyárfásról és Hosszú Katinkáról

Bienerth külön beszélt Gyárfásról és Hosszú Katinkáról Vasárnap Bienerth Gusztáv személyében megválasztották a Magyar Úszó Szövetség új elnökét.

Orbán Viktor nagyra értékeli a leköszönő Gyárfás Tamás munkáját

Orbán Viktor nagyra értékeli a leköszönő Gyárfás Tamás munkáját Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta a Magyar Úszó Szövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökét.

Így készül az új szezonra Hosszú Katinka

Így készül az új szezonra Hosszú Katinka Első 2017-es edzéshetének végéhez érkezett Hosszú Katinka. Az Iron Aquatics háromszoros olimpiai bajnoka új edzőpartnere, Dudás Dániel társaságában az úszó-és erőnléti edzéseket követően a nem túl kellemes, ám annál hasznosabb jégfürdővel vezet le. Tél, jég, kiképzés.

Komoly az érdeklődés a vizes-vb jegyeiért

Komoly az érdeklődés a vizes-vb jegyeiért Külföldről is több ezren vettek már jegyet a 17. FINA Világbajnokságra, az érdeklődés egyre nagyobb az esemény iránt.

Szinte teljesen elkészült a Dagály - képek

Szinte teljesen elkészült a Dagály - képek Már akár ebben a hónapban meg lehetne rendezni a 2017-es vizes világbajnokságot, melynek Budapest ad majd otthon nyár közepén.

Hosszú Katinka elárulta, szerinte mi az igazi kudarc

Hosszú Katinka elárulta, szerinte mi az igazi kudarc Háromszoros olimpiai bajnokunk tudja, hogy mit nem szabad csinálni.

Hosszú: az elismerések még több erőt adnak

Hosszú: az elismerések még több erőt adnak A háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő elmondta, óriási megtiszteltetés számára, hogy a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) a világ második legjobb női sportolójának választotta 2016-ban.

Riói "díszekkel" ékesítette fáját Hosszú Katinka

Riói "díszekkel" ékesítette fáját Hosszú Katinka Ilyen fája biztosan nincs másnak! Hosszú Katinka alaposan feldíszítette karácsonyfáját, melyről Szenteste tett ki képet rajongóinak.

Így fest most a Dagály úszókomplexum - képek

Így fest most a Dagály úszókomplexum - képek A 2017-es FINA Világbajnokság legfontosabb helyszínén továbbra is remek ütemben haladnak a munkálatok.

Szép karácsonyi ajándékot kapott Kenderesi Tamás

Szép karácsonyi ajándékot kapott Kenderesi Tamás A pécsi önkormányzat nyolc évre szóló megállapodást kötött Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszóval, melynek értelmében minden segítséget megad a húszéves sportolónak.
Találatok: 245 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›