úszás címkével ellátott sporthírek

Találatok: 232 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›

Cseh Laci belefáradt a folyamatos botrányokba

Cseh Laci belefáradt a folyamatos botrányokba Az elnökség összetételével kapcsolatban Cseh László úgy véli, abban mindenképpen helye van az aktív úszóknak, mivel ők vannak a legközelebb a problémákhoz.

Botrány: ismét óriási balhé az úszószövetségnél - videó!

Botrány: ismét óriási balhé az úszószövetségnél - videó! A felvétel, amely minden elmond a jelenlegi káoszhelyzetről.

Visszahívták posztjáról a Magyar Úszó Szövetség elnökét

Visszahívták posztjáról a Magyar Úszó Szövetség elnökét A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) pénteki rendkívüli tisztújító közgyűlésén a tagok visszahívták posztjáról Bienerth Gusztáv elnököt.

Atyaég! Magyar világcsúcs és két arany a junior úszó-vb-n!

Atyaég! Magyar világcsúcs és két arany a junior úszó-vb-n! Zseniálisan szerepeltek fiataljaink szombaton Indianapolisban.

Nagy megtiszteltetés érte Hosszú Katinkát és férjét

Nagy megtiszteltetés érte Hosszú Katinkát és férjét A magyar úszóklasszis új szerepkörben tűnik fel.

Zseniális! Ismét történelmet írtak Milák Kristófék!

Zseniális! Ismét történelmet írtak Milák Kristófék! Fantasztikusan indult a junior úszó-világbajnokság Indianapolisban.

Látni kell: hihetetlen ódát költöttek Hosszú Katinkáról - videó

Látni kell: hihetetlen ódát költöttek Hosszú Katinkáról - videó A magyar világklasszis csodálatos teljesítménye három fiatalembert ihletett meg.

Nagyon aranyos Kapás Bogi Facebookos borítóképe - kép

Nagyon aranyos Kapás Bogi Facebookos borítóképe - kép Kedbes, bűbájos fényképet osztott meg a közösségi oldalán Kapás Boglárka.

Így sikerült Szepesi Niki visszatérése

Így sikerült Szepesi Niki visszatérése A botrányhős úszónő a masters-vb-n csobbant újra medencébe, és elég jó eredményt ért el kezdésként.

Döbbenet: komoly pofont kapott Hosszú Katinka

Döbbenet: komoly pofont kapott Hosszú Katinka Nem gyakran él át olyan pillanatokat a magyar klasszis, amilyenben szombaton része volt.

Varázslatos: Hosszú Katinka újabb világrekordot repesztett

Varázslatos: Hosszú Katinka újabb világrekordot repesztett Az Iron Lady teljesítményére lassan elfogynak a jelzők.

Szepesi Nikolett visszatért és egy nagy titkot is elárult - videó

Szepesi Nikolett visszatért és egy nagy titkot is elárult - videó Visszavonulása óta először indul úszóversenyen Szepesi Nikolett, aki pályafutása után nagy vihart kavart könyvet írt "Én, a szexmániás" címmel.

Hosszú Katinka újabb aranyat szállított

 Hosszú Katinka újabb aranyat szállított Hosszú Katinka a szerdai két első és egy második hely után aranyéremmel zárta szereplését Moszkvában, a rövid pályás úszó világkupa-sorozat idei nyitóállomásán.

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó!

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó! Szántó Dávid, a vizes vb versenyigazgatója még a 27 méteres óriástoronyra is felmerészkedett a DIGI Sportnak készített videoblogjai során, az esemény végeztével pedig két érdekes történetet is elmesélt.

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó Felemás világbajnokságon vannak túl a Gyurta testvérek. Míg Gergely hatodik lett Balatonfüreden a 25 kilométeres távon, addig bátyja, Dániel egyetlen egyéni számban sem jutott döntőbe.

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó!

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó! Kozma Dominik a magyar újságírók, egyúttal a szurkolók kedvence volt a vizes világbajnokságon. Ha ő közeledett a mikrofonok felé, biztos volt, hogy valamilyen váratlan poénnal rukkol elő. Íme, a best of Kozma!

Bámulatos felvételt osztott meg a csodaszép úszónő - videó!

Bámulatos felvételt osztott meg a csodaszép úszónő - videó! Yuliya Efimova a budapesti világbajnokság egyik legnagyobb sztárja volt. A csinos orosz hölgy az eseményt követően még maradt Magyarországon, majd repülőre szállt - innen közölt Instagramján bámulatos videót.

Hihetetlen: Hosszú Katinka meg sem pihent, már versenyzik

Hihetetlen: Hosszú Katinka meg sem pihent, már versenyzik A budapesti vizes világbajnokságon két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szerző Hosszú Katinka nem pihen, sőt, még csak most jön a java versenyzés terén.

Döbbenet: újabb botrány rázhatja meg a magyar úszósportot

Döbbenet: újabb botrány rázhatja meg a magyar úszósportot Hiába az eredményes szereplés a hazai világbajnokságon, nem nyugszanak a kedélyek.

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes Az ezüstéremmel végződő budapesti világbajnokságot követően fontos bejelentést tett karrierje jövőjével kapcsolatban a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya.

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett A budapesti vizes világbajnokságon kétszer hallhattuk a magyar himnuszt, mindkétszer Hosszú Katinka jóvoltából. A 200 és 400 méteres vegyesúszás királynője élményeiről, benyomásairól és jövőjéről is mesélt.

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján!

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján! Utolsó napjához érkezett a budapesti vizes világbajnokság. Vasárnap a férfi óriás toronyugróknak, valamint az úszóknak osztanak érmeket - utóbbinál nyolc számban is. Ezek közül hármat nagyon-nagyon várunk.

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt A fantasztikus férfi 100 méteres pillangóúszást követően a vegyes zónában a junior-világcsúccsal ezüstérmes Milák Kristóf, és az ötödik helyen célba érő Cseh László nyilatkozott. Nagy szavak, remek sportolók.

Így táncol a Despacitóra a magyar úszólány - videó!

Így táncol a Despacitóra a magyar úszólány - videó! Ha valaki, hát Molnár Flóra nem tartozik a szomorú, búskomor úszók közé. A mindig mosolygós fiatal hölgy azok után, hogy kiesett az 50 méter gyors előfutamában a hazai vb-n, a vegyes zónában táncra perdült.

Kozma Dominik ismét szárnyalt, remek eredmény 50 háton

Kozma Dominik ismét szárnyalt, remek eredmény 50 háton A vizes világbajnokság szombati napjának délelőtti úszóprogramjában is szoríthattunk magyar versenyzőkért. Felemás teljesítmények születettek.

Csalódás: a visszavonuláson gondolkozik a magyar úszó

Csalódás: a visszavonuláson gondolkozik a magyar úszó A vizes világbajnokság szombat délelőtti programjában férfi 50 méteres hátúszásban indult Balog Gábor. A magyar úszó rendkívül csalódottan értékelte a világbajnokságot.

Bődületes világcsúcs! Milák Kristóf megállíthatatlan!

Bődületes világcsúcs! Milák Kristóf megállíthatatlan! A vizes világbajnokság péntek esti úszóprogramjában több magyar versenyzőért is szoríthattunk.

Nagyon kemény kritikát kapott Gyurta Dániel a vb miatt

Nagyon kemény kritikát kapott Gyurta Dániel a vb miatt Londoni olimpiai bajnok mellúszónk nem jutott be a középdöntőbe a fő számában a hazai világbajnokságon. Komoly kritikát kapott - de nem adja fel.

Hosszú nagyon odatette magát, Kapás Bogi döntőt úszik

Hosszú nagyon odatette magát, Kapás Bogi döntőt úszik A vizes világbajnokság péntek délelőtti úszóprogramjának szenzációját ugyan Milák Kristóf junior-világcsúcsa jelentette, következtek még magyarok az ő úszását követően - nem is rossz eredményekkel.

Őrület: világcsúcsot úszott a fiatal magyar úszó!

Őrület: világcsúcsot úszott a fiatal magyar úszó! Sok-sok magyar úszóért szoríthattak a magyar drukkerek a vizes világbajnokság péntek délelőtti programjában. Nem várt siker született.

A vizes vb pénteki napjának eseményei - program

A vizes vb pénteki napjának eseményei - program Sok-sok magyar versenyzőért szoríthatunk az uszodában, az 5. helyért játszanak a női vízilabdások.

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország!

Hosszú feltámadt, újabb éremmel gyarapodott Magyarország! A vizes világbajnokság csütörtöki versenynapjának esti programjában először Hosszú Katinkáért és Szilágyi Liliánáért szoríthattunk a magyar versenyzők közül. Nem csalódtunk.

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e

Sokk: Gyurta kiesett 200 mellen, elmondta, visszavonul-e Több magyarért is szoríthattunk a vizes világbajnokság csütörtök délelőtti úszóprogramjában. Többek között az általunk talán legjobban várt 200 méteres férfi mellúszás előfutamait is megrendezték.

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását

Exkluzív: Cseh Laci elárulta, folytatja-e pályafutását A vizes világbajnokság szerdai napjának egyetlen magyar érmét Cseh László szerezte férfi 200 méteres pillangóúszásban. A klasszis úszó részletesen beszélt jelenről, jövőről egyaránt.

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták

Hosszú, Szilágyi és a vízilabdás lányok is megmutatták Nagyon mélyről is lehet magasra jutni. Úszóink és vízilabdásaink megmutatták, milyen a szív diadala.

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de...

Egyik szemünk sír, másik nevet: Cseh ezüstérmes, de... Komoly magyar éremesélyekkel kezdődött a vizes világbajnokságon a szerda esti úszóprogram a Duna Arénában. Kiválóságaink közül Hosszú Katinka, Cseh László és Kenderesi Tamás is medencébe ugrott.

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást

Döbbenet: így magyarázta Gyurta Dániel a kizárást Rossz váltás miatt kizárták a Balog Gábor, Gyurta Dániel, Szilágyi Liliána, Jakabos Zsuzsanna összeállítású 4x100 méteres magyar vegyes vegyesváltót szerdán a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó!

Hihetetlen: parádés jelenet a Duna Arénában - videó! Vicces pillanatokból nincs hiány a budapesti világbajnokságon. Az úszók szerda délelőtti programjában például egy úszósapka maradt a medence közepén, amiért az úszómester "lógott" be - pazarul teljesített!
Találatok: 232 ‹« | « Előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő oldal » | »›