Rali

A kétszeres Dakar-győztes nyerte a HunGarian Baját

A kétszeres Dakar-győztes nyerte a HunGarian Baját
Az autósoknál a legjobb magyar páros, Lónyai Pál és Horn Albert összetettben a kilencedik helyen végzett 41 perces hátránnyal.

Belga raligyőzelem Korzikán

Belga raligyőzelem Korzikán A belga Thierry Neuville nyerte vasárnap a rali-világbajnokság korzikai versenyét.

Africa Race - A 11. helyen célba értek Szalayék

Africa Race - A 11. helyen célba értek Szalayék Az Opel Dakar Team autós párosa - amint az a csapat közleményéből kiderül - kategóriájában második lett a 6500 kilométeres viadalon.

Dakar: Peterhansel 13. alkalommal győzött a viadalon

 Dakar: Peterhansel 13. alkalommal győzött a viadalon A záróetapot ugyan honfitársa, Sébastien Loeb nyerte, a másodikként beérkező Peterhansel azonban csupán 19 másodperccel bizonyult lassúbbnak,

Elütött egy motorost a Dakaron Peterhansel

Elütött egy motorost a Dakaron Peterhansel Az autósok között az összetett verseny második helyén álló francia Stephane Peterhansel elütött egy motorost a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali csütörtöki, tizedik szakaszán.

Újabb szakasz marad el a Dakaron, Loeb az élen

Újabb szakasz marad el a Dakaron, Loeb az élen A francia Sebastien Loeb nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali keddi, nyolcadik szakaszát, egyúttal az összetettben is visszavette a vezető helyet honfitársától, Stephane Peterhanseltől.

Törölték a Dakar hatodik szakaszát

Törölték a Dakar hatodik szakaszát A rossz időjárási körülmények miatt a szervezők törölték a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hatodik szakaszát.

Dakar: Loeb nyert, Sainz feladta, Peterhansel az élre állt

Dakar: Loeb nyert, Sainz feladta, Peterhansel az élre állt Az eredetileg 447 kilométeres szelektív távot tartalmazó etapot a rossz időjárás miatt lerövidítették, végül csak 219 km-t tettek meg az autósok.

Francia siker a Dakaron

Francia siker a Dakaron Cyril Despres nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali negyedik szakaszát, és az összetettben is átvette a vezetést.

Szalayék előrébb léptek az Africa Race-en

Szalayék előrébb léptek az Africa Race-en A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a kilencedik idővel teljesítette a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Africa Race nemzetközi terepraliverseny negyedik szakaszát, az összetettben pedig egyet előrelépve a 12. helyen áll.

Máris feladta a Dakart az egyik nagy esélyes

Máris feladta a Dakart az egyik nagy esélyes Nem indul el a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali negyedik szakaszán a végső győzelemre esélyesek között számon tartott Nasszer al-Attijah.

Dakar: Peterhanselé a szakasz, Loeb maradt az élen

Dakar: Peterhanselé a szakasz, Loeb maradt az élen A francia Sébastien Loeb a harmadik helyen végzett a szerdai, harmadik szakaszon, de összetettben továbbra is vezet.

Kilencedik hellyel kezdtek Szalayék az Afrika Race-en

Kilencedik hellyel kezdtek Szalayék az Afrika Race-en Kilencedik helyen zárta az első szakaszt a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi tereprali versenyen.

A rovat további friss hírei