Friss hírek

Horrorisztikus baleset a brit autóversenyen - videó

Horrorisztikus baleset a brit autóversenyen - videó
A híres Donington Parkban történt az eset.

Michelisz Norbi megmutatta az első kupát, amit idén nyert - fotó

Michelisz Norbi megmutatta az első kupát, amit idén nyert - fotó Mint jeleztük, remek eredményekkel kezdett a magyar versenyző.

Michelisz remekelt az vb első napján

 Michelisz remekelt az vb első napján Michelisz Norbert előbb az ötödik, majd a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei első versenyén, a vasárnapi Marokkói Nagydíjon.

A kilencszeres világbajnok marad eddigi csapatánál

A kilencszeres világbajnok marad eddigi csapatánál 2017-ben se kell lemondaniuk a nézőknek a rali legendáról.

Korábbi F1-es pilóta fia igazolt a Zengő Motorsporthoz

Korábbi F1-es pilóta fia igazolt a Zengő Motorsporthoz A Zengő Motorsport bejelentette, hogy 2017-ben a volt Forma-1-es versenyző, Olivier Panis fia, Aurélien Panis csatlakozik a csapathoz.

Michelisz marad a gyári Hondánál, így fest a csapata

Michelisz marad a gyári Hondánál, így fest a csapata Michelisz Norbert a 2017-es idényben is gyári Hondával versenyez a túraautó-világbajnokságon (WTCC).

Vettel hamar kiesett, Montoya lett a bajnokok bajnoka

 Vettel hamar kiesett, Montoya lett a bajnokok bajnoka A 2015-ös Indianapolis 500-győztes először vett részt az immáron hagyományosnak számító eseményen.

Loeb átvette a vezetést a Dakar-ralin

 Loeb átvette a vezetést a Dakar-ralin A francia Sebastien Loeb nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali második szakaszát.

2017 októberében kezdődhet a Hungaroring felújítása

2017 októberében kezdődhet a Hungaroring felújítása Ha minden a terv szerint alakul, akkor 2017. október 1-től már a munkagépeké és a bontásé lesz a főszerep a magyar pályán.

Forma-1-be igyekvő bajnokokat avattak Abu-Dzabiban

Forma-1-be igyekvő bajnokokat avattak Abu-Dzabiban A Forma-1 zárófutama előtt befejezéséhez érkezett a 2016-os GP3-as és GP2-es sorozat is: a jövő lehetséges nagy bajnokai megmutatták tudásukat az anyabajnokság képviselőinek.

Egy kör kellett volna Michelisznek a vb-3. helyhez

Egy kör kellett volna Michelisznek a vb-3. helyhez Michelisz Norbert negyedik helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) utolsó versenyének második futamán, így z összetettben a 4. helyen zárta az évet.

Magyar adócsalás a WTCC-ben?

Magyar adócsalás a WTCC-ben? Az autósportban „dolgozó” adócsalókat leplezett le a NAV.

A rovat további friss hírei