Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 07. 20. 09:39

Megszületett a döntés!

 

Egy nappal Lewis Hamilton után Valtteri Bottas is bebiztosította helyét a Mercedesnél. A finn 2019-ben harmadik szezonját kezdi meg a csapattal.

 

„Remélem, hamarosan rólam is lesznek hírek” – mondta Valtteri Bottas csütörtökön Hockenheimben, elárulva, hogy már ő is javában tárgyal a Mercedesszel a szerződése meghosszabbításáról. Hogy marad a csapatnál, az jó ideje nyílt titok, hogy még a Német Nagydíj hétvégéjén sor kerül a bejelentésre, az pedig erősen valószínű volt. A Mercedes pénteken nem is várt sokáig: hivatalossá tette, hogy másik versenyzője is új szerződést kapott 2019-re.

Mindezt egy Bottasal készített videó formájában jelentették be, melyen a finn előbb autóversenyzőként aratott első győzelméről mesélt, melynek helyszínéül éppen Hockenheim szolgált, majd a szép emlékeket idéző pálya szélén ücsörögve közölte: „Boldogan jelentem be, hogy a csapattal maradok 2019-ben. És opciós lehetőség van a 2020-as hosszabbításra is. Nagyon elégedett vagyok. Nagyon szeretek ezzel a csapattal dolgozni, szeretem a csapaton belüli hangulatot, mindenki keményen dolgozik a sikerekért. Egy biztos: én továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek majd a jó közös eredményekért, száz százalékot fogok nyújtani, mint mindig. Nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok a csapatnál, és köszönöm a szurkolóknak is a támogatást!”
Cimkék: mercedes , f1

Legfrissebb híreink


Élő eredmények