Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 06. 25. 14:33

Megmondta a tutit a brit!

 

Lewis Hamilton nem akart túl nagy feneket keríteni Sebastian Vettel Valtteri Bottas elleni hibájának a Francia Nagydíj után, de azért így is sikerült be-beszólogatnia legnagyobb ellenfelének…

 

Miután a futamot követően a Sky Sports szakértői jelezték, szerintük egyértelműen Vettel volt a hibás, Anthony Davidson pedig még azt is megjegyezte, hogy ő is kevesellte az 5 másodperces büntetést, Hamilton már jóval bátrabban kritizálta Vettelt, mint a nemzetközi terepen, sok újságíró előtt. „Egész hétvégén a versenyre készülsz, erre az első kanyarban kivesznek a csatából. Ráadásként pedig még a másik előtted is ér célba. Ez olyan, mintha gyorshajtáson érnének, megállítana a rendőrség, és bár vétettél a szabályok ellen, mégis hagy továbbmenni” – mondta egyszerre nevetve és értetlenkedve.
 
Rámutatott: „Ez igen sokba került a csapatbajnokságban, sok pontot buktunk ma. A Ferrarinak nem szabadott volna ma több pontot szereznie, mint nekünk.”
 
Az eset kapcsán aztán megismételte a sajtótájékoztatón mondottakat, miszerint mindenki a határokat feszegeti, és így könnyű hibázni, ugyanakkor elejtette: „Ez nem méltó egy négyszeres világbajnokhoz.”

Legfrissebb híreink


Élő eredmények