Szerkesztő: Tamásy Szabolcs
2013. 05. 04. 15:07

Hétvégén kerül sor a túraautó-világbajnokság magyarországi futamára a Hungaroringen. A szombati időmérőn Michelisz Norbert a második helyet szerezte meg, a nagyszerű teljesítményt Czollner Gyula, a sport365.hu állandó szakértője értékelte a rovatában.

A WTCC hungaroringi futamát természetesen kiemelt figyelem övezi idehaza, hiszen az idén Hondával induló Michelisz Norbert tavaly - még BMW-vel versenyezve - futamot nyert a Hungaroringen. A sport365.hu állandó szakértője, az ismert sportkommentátor Czollner Gyulát nem lepte meg a Zengő Motorsport versenyzőjének remek szereplése, hiszen ahogy már tegnap is várta, a magyar pilótának fekszik a hazai pálya.
 
"Sajnos nem megy. A Duna TV ingerküszöbét a túraautó világbajnokság magyar futamának időmérő edzése sem vitte át, helyette ment 1959-es amerikai western meg a Táncvarázs című műsor. Pedig sok nézőt nyertek volna, mert a konkurens Eurosport sem adta a kvalifikációs edzést. Na mindegy, csak egy világbajnoki második helyről maradtunk le.
Én nem tudtam kimenni a Hungaroringre, így az eredmények láttán tudom leírni a véleményemet. Michelisz második lett az időmérőn, ez fantasztikus! Megverte a két gyári Hondát és csak a háromszoros világbajnok Yvan Müller előzte meg. Azért most biztos néznek a japánok, mert szerintem arra nem számítottak, hogy Michelisz már a negyedik versenyhétvégén gyorsabb lesz a sztár pilótájuknál, Tarquininél. Persze, ahogy írtam tegnap, a hazai pályának van előnye, így a japánokkal ellentétben én nem is vagyok annyira meglepve. Szép volt Norbi!" - mondta a sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula

Legfrissebb híreink


Élő eredmények