Szerkesztő: Faragó Zoltán
2013. 04. 29. 10:45

Michelisz Norbert egy harmadik helyet szerzett vasárnap a WTCC szlovákiai futamán. A sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula szerint a magyar pilóta a jövő héten akár győzelmet is ünnepelhet a Hungaroringen.

Mint arról beszámoltunk, a Zengő Motorsport kiválósága, Michelisz Norbert harmadik lett a WTCC szlovákiai versenyhétvégéjének első futamán. A sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula szerint a pilótában és autójában még ennél is több van.

"Ezen a hétvégén a tévés személyiségem tört fel belőlem elsősorban. A vasárnapi első futamon végig azon bosszankodtam, hogy amikor Michelisz végre az élen küzdött a dobogóért, akkor a tévéadás rendezője szinte az egész futam alatt a középmezőnyt mutatta. Pedig az élen is nagy harc folyt, de abból alig láthattunk valamit. Nem baj, a harmadik hely azért jó kárpótlás volt. A második futam sajnos nem sült el jól, Norbi rosszul rajtolt és beragadt lassabb autók mögé. A slovakiaringen nehéz előzni, plusz Norbi sem az a túl agresszív fajta, így szenvedett, majd végül a kormányszervó meghibásodása véget vetett a versenyének. Összességében azért jó hír, hogy a Zengő Motorsport Hondája végre megmutatta erejét. Ezzel az autóval lehet futamot nyerni és erre jó hely lesz a Hungaroring jövő hétvégén." - értékelt a sport365.hu-nak Czollner Gyula.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények