Szerkesztő: Tamásy Szabolcs
2013. 05. 05. 19:36

Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság magyarországi futamain egy második és egy nyolcadik helyet szerzett. A nagyszerű teljesítményt Czollner Gyula, a sport365.hu álandó szakértője értékelte.

A WTCC hungaroringi futamát természetesen kiemelt figyelem övezte idehaza, hiszen az idén Hondával induló Michelisz Norbert tavaly - még BMW-vel versenyezve - futamot nyert a Hungaroringen. Ez sajnos most nem jött össze, de így is kiemelkedő versenyzést láthattunk a magyar pilótától.

"Figyelve Norbi arcát és reakcióit az első futamot követően, én úgy láttam, hogy a második hely legbelül, mélyen egy kicsit csalódás volt a számára. És ez az igazán jó jel. Mert Norbi megint nyerni akart a Hungaroringen és manapság már az sem jelent vigasztalást a számára, hogy a háromszoros világbajnok Yvan Muller végzett csak előtte. Most már ne végezzen senki előtte. Felnőtt a legnagyobbakhoz, kapott egy gyári technikát és tudja, hogy bárkit meg tud verni. Nagyon nehéz volt ideáig eljutni, de az évek során sikerült. Egy baj van csak, hogy ami ezután jön, az lesz a legnehezebb. Megcsinálni ugyanazt, mint az egyre kevésbé tisztelt Yvan Muller, a világbajnoki címet megnyerni. Szóval hosszú még az út a csúcsig, de Norbi végig érhet rajta." - mondta a sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények