Szerkesztő: Papp Bertalan
2012. 06. 24. 23:24

A WWE minden bizonnyal pihentetés céljából nem alkalmazza John Cenát a szervezet következő előfizetéses adásán, a Money in the Banken. Egyes hírek szerint Cena hamarosan a bajnoki címért csatázhat.

Az előző öt előfizetéses adás főmérkőzését mindig John Cena vívta, de a július 15-i Money in the Bank elnevezésű PPV adáson állítólag nem vesz részt. A jelenlegi storyline-ok alakulása alapján Cenát sem a WWE bajnoki, sem pedig a Nehézsúlyú világbajnoki címért folytatott viszályba sem tudják belevonni.

A Money in the Bank mérkőzések nagyon veszélyesek szoktak lenni, így elővigyázatosságból a WWE ezekre a találkozókra nem nevezi. Állítólag Vince McMahonék elgondolkodtak azon, hogy Cenát betegyék az egyik MITB mérkőzésbe, de az imént említett ok miatt végül is elvetették ezt az ötletet.

Egyes hírek szerint Cena hamarosan visszakerül a WWE bajnoki címéért folytatott harcba és megpróbálhatja 11. alkalommal is elhódítani a díszes övet. A szervezet legnagyobb nyári előfizetéses adására, a SummerSlamre egy CM Punk – John Cena mérkőzést álmodott meg, igaz ehhez a ”Hangtalanok Hangjának” meg kell védenie bajnoki címét a MITB-en.

Érdekesség, hogy Punk és Cena a 2011-es SummerSlamen is összecsapott egymással, akkor Punk nyert, de megjelent Alberto Del Rio, aki beváltotta MITB-táskáját és elhódította a WWE bajnoki címét. A 2012-es SummerSlam egyik főmérkőzése minden bizonnyal Triple H és Brock Lesnar összecsapása lesz.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények