Szerkesztő: Papp Bertalan
2012. 05. 06. 23:07

Egyes hírek szerint Dwayne "The Rock" Johnson július elején visszatérhet a WWE-be. A színész/pankrátor májusban két film forgatásán fog dolgozni, majd egy turné után minden bizonnyal célba veszi a WWE bajnoki címét.

A várakozásoknak megfelelően Dwayne "The Rock" Johnson a WrestleMania után ismét elhagyta a WWE-t, de az április 2-ai Raw adásban bejelentette, hogy egyszer visszatér, ugyanis volt egy látomása. Ebben a látomásban ő volt a WWE bajnoka. Mint ismert az ”Emberek Bajnoka” azon az estén megígérte, hogy egy szép napon visszatér és újra bajnok lesz.

Nos, a Rock leghamarabb július elején térhet vissza a WWE-be, ugyanis a következő hónapokban elfoglalt lesz. A színész/pankrátor Twitterén jelentette be, hogy befejezte a Michael Bay rendezésében készülő "Pain and Gain" című film forgatását. A Rock májusban a "Fast and the Furious 6" és az "Empire State" forgatásán fog dolgozni.

Június 29-én fogják bemutatni a G.I. Joe: Megtorlás című akciófilmet, ebben a hónapban egy világ körüli turnéra indul, hogy népszerűsítse a filmet. A Rock a forgatások után térhet vissza a WWE-be. A ”Brahma Bull” jövő évi WrestleManiás szereplése biztosra vehető. Egyes hírek szerint a 29. WM-en a Rock a WWE bajnoki övéért száll majd harcba.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények