Pankráció

Hőstett: égő házából mentette ki édesanyját a pankrátor - fotók!

Hőstett: égő házából mentette ki édesanyját a pankrátor - fotók!
Igazi hőssé vált a korábbi WWE-pankrátor, Chris Masters, miután megmentette saját édesanyja életét. A sportoló égő házából menekítette ki anyját.

WWE: McMahon kiakadt John Cenára és CM Punkra!

WWE: McMahon kiakadt John Cenára és CM Punkra! A hétfő esti Raw adásában John Cena és CM Punk remek mérkőzést vívott egymással, igaz az egyik mozdulattal magukra haragították Vince McMahon-t.

WWE: Cena legyőzte Punkot, Triple H véresre verte Lesnar-t!

WWE: Cena legyőzte Punkot, Triple H véresre verte Lesnar-t! Dallasban rendezték meg a hétfő esti Raw 1031. adását, amelyben John Cena megverte CM Punkot, míg Triple H visszatért és megtámadta Brock Lesnar-t.

TNA: Hulk Hogan kritizálta a tulajt és Jeff Hardyt!

TNA: Hulk Hogan kritizálta a tulajt és Jeff Hardyt! Hulk Hogannek nem tetszett az, hogy a szervezet világbajnoka, Jeff Hardy kihagyta az angliai turnét. Szerinte ebben az esetben Dixie Carter is hibázott.

WWE: Undertaker visszatért!

WWE: Undertaker visszatért! A WWE szombati house show-ján visszatért a szervezet egyik legismertebb pankrátora, Undertaker, aki elképzelhető, hogy hétfőn a Raw adásában is megjelenik majd.

WWE: Del Rio kegyetlen üzenete, Orton újabb veresége

WWE: Del Rio kegyetlen üzenete, Orton újabb veresége A Mississippi államban található Biloxiban rendezték meg a péntek esti SmackDown 705. adását, amelyben Alberto Del Rio legyőzte Wade Barrettet.

WWE: Dolph Ziggler hatalmas lehetősége

WWE: Dolph Ziggler hatalmas lehetősége Jack Swagger ballépése után Dolph Ziggler kerülhet előtérbe. A tehetséges pankrátor lehet majd a WrestleManián Alberto Del Rio ellenfele.

WWE: a világbajnok kihívójának befellegzett!

WWE: a világbajnok kihívójának befellegzett! Jack Swagger letartóztatása miatt a WWE úgy döntött, hogy nem szerepelteti a pankrátort a hétvégi eseményeken, ezen felül a push-tól is megfoszthatják.

WWE: letartóztatták a világbajnok kihívóját!

WWE: letartóztatták a világbajnok kihívóját! A TMZ.com értesülése szerint kedd este a Biloxi-i rendőrség letartóztatta a Nehézsúlyú világbajnok hivatalos kihívóját, Jack Swagger-t.

WWE: Cena és Punk vitája, a Rock komoly változtatása

WWE: Cena és Punk vitája, a Rock komoly változtatása A Louisiana államban található Lafayetteben rendezték meg a hétfő esti Raw 1030. részét, amelyben John Cena és CM Punk összeakaszkodott egymással.

WWE: a Rock legyőzte CM Punkot, John Cena-ék kikaptak!

WWE: a Rock legyőzte CM Punkot, John Cena-ék kikaptak! Az Elimination Chamber elnevezésű előfizetéses adásban a Rock megvédte a címét CM Punk ellen, míg a Shield legyőzte a John Cena, Sheamus, Ryback csapatot.

John Cena és a Rock a WWE hatalmas bejelentésén!

John Cena és a Rock a WWE hatalmas bejelentésén! A hétfő esti Raw előtt a WWE egy hatalmas bejelentésre készül. A sajtótájékoztatón részt vesz Vince McMahon, Triple H, John Cena és a Rock is.

WWE: Show kiütötte Jerichót, a Rock figyelmeztette Punkot!

WWE: Show kiütötte Jerichót, a Rock figyelmeztette Punkot! Az arkansasi Little Rockban rendendezték meg a péntek esti SmackDown 704. adását, amelyben a Rock és Big Show is üzent az ellenfelének.

A rovat további friss hírei