NFL

Munka nélkül az egykori legnagyobb tehetség

Munka nélkül az egykori legnagyobb tehetség
Búcsút intett tavalyi nagynevű szerzeményének a Miami Dolphins.

Rekordösszegben fogadtak a Super Bowlra

Rekordösszegben fogadtak a Super Bowlra A Las Vegas-i fogadóirodáknál rekordösszeget, összesen 138,5 millió dollárt tettek fel a szerencsevadászok a vasárnapi Super Bowlra, a profi amerikaifutball-liga (NFL) fináléjára.

Elkészült a magyar művész szobra a Super Bowl-résztvevő stadionjához

Elkészült a magyar művész szobra a Super Bowl-résztvevő stadionjához Szőke Gábor Miklós legújabb szobra az atlantai stadion előtt fog állni.

Így örült a Pats sikerének Gisele Bündchen

Így örült a Pats sikerének Gisele Bündchen Gisele Bündchen, brazil topmodell, aki egyébként Tom Brady, a New England Patriots irányítójának felesége, a helyszínen tekintette meg a Super Bowlt.

Ez az elképesztő elkapás is kellett a Patriots sikeréhez

Ez az elképesztő elkapás is kellett a Patriots sikeréhez Julian Edelman neve minden bizonnyal beíródik a Super Bowlok történetébe.

Fantasztikus félidei show-t produkált Lady Gaga

Fantasztikus félidei show-t produkált Lady Gaga Drámai Super Bowl, fantasztikus halftime-show! Ezért az élményért megérte tegnap fent maradni.

Hihetetlen dráma, Tom Bradyék a sírból tértek vissza a Super Bowlban

Hihetetlen dráma, Tom Bradyék a sírból tértek vissza a Super Bowlban A New England Patriots és az Atlanta Falcons fantasztikus döntőt varázsolt, 25 pontos előny sem volt elég.

Super LI: Tom Brady ötödször, vagy Matt Ryan először?

Super LI: Tom Brady ötödször, vagy Matt Ryan először? Vasárnap éjszaka rendezik meg 51. Super Bowlt, vagyis az NFL döntőjét. A Falcons először emelheti magasba a Vince Lombardi trófeát, míg a Patriots már ötödik alkalommal lehet a bajnokság győztese.

Super Bowl: A New England ötödször vagy az Atlanta először?

Super Bowl: A New England ötödször vagy az Atlanta először? Houstonban magyar idő szerint hétfőn 0.30 órától rendezik a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 51. Super Bowlt, amelyben a New England Patriots és az Atlanta Falcons találkozik.

A legismertebb magyar kapus a Super Bowl-csapatban

A legismertebb magyar kapus a Super Bowl-csapatban Kapusként az ő arca lehet a legismertebb a képernyőről, de most teljesen más szerepkörben mutatja meg magát.

Döbbenet: színészkedtek az NFL-ben, mint az európai fociban

Döbbenet: színészkedtek az NFL-ben, mint az európai fociban Vasárnap este az NFL nemzeti főcsoport (NFC) döntőjében az Atlanta Falcons 44–21-re diadalmaskodott a Green Bay Packers fölött. A „Sajtfejek” teljesen kilátástalanul játszottak.

Megvan a houstoni Super Bowl két résztvevője

Megvan a houstoni Super Bowl két résztvevője Az Atlanta Falcons és a New England Patriots jutott be a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjébe.

Máshová tenné át a székhelyét a Raiders

Máshová tenné át a székhelyét a Raiders Amennyiben költözik az együttes, akkor egy új, 1,9 milliárd dollárért (551 milliárd forint) épülő, 65 ezer férőhelyes arénában vívhatja hazai meccseit.

A rovat további friss hírei