NFL

Hatalmas küzdelem árán főcsoportdöntőben a Green Bay és a Pittsburgh

Hatalmas küzdelem árán főcsoportdöntőben a Green Bay és a Pittsburgh
A Green Bay Packers a Dallas Cowboys, a Pittsburgh Steelers pedig a Kansas City Chiefs vendégeként győzött vasárnap, s jutott főcsoport-döntőbe a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában.

A Packers hihetetlen touchdownjától hangos az NFL

A Packers hihetetlen touchdownjától hangos az NFL Nem indult jól a New York Giants elleni mérkőzés, de aztán jött Aaron Rodgers...

A Raiders nem bírta el a kezdő irányítója elvesztését

A Raiders nem bírta el a kezdő irányítója elvesztését A Houston Texans és a Seattle Seahawks is bejutott a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának második fordulójába.

Megkezdik a rájátszást az NFL-ben

Megkezdik a rájátszást az NFL-ben A hétvégén az első fordulóval megkezdődik a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszása, az úgynevezett wild card körben a két főcsoport két-két legjobbja még nem lép pályára.

A Dallas végképp bejelentkezett a Super Bowlra

A Dallas végképp bejelentkezett a Super Bowlra 9 touchdown volt a Dallas-Detroit mérkőzésen az NFL-ben.

Szenteste a tojáslabda bűvöletében - program

Szenteste a tojáslabda bűvöletében - program Vannak olyanok a sport világában, akik december 24-én este is szakmájuknak élnek - az NFL teljes fordulót rendez Szenteste. A tojáslabda szerelmesei az ajándékozás közepette kiváló mérkőzéseket láthatnak.

Megint bizonyította tehetségét a fiatal irányító – videó

Megint bizonyította tehetségét a fiatal irányító – videó A Dallas úgy nyerte meg a csoportját, hogy még pályára sem lépett a fordulóban.

Kijózanították a Redskinst

Kijózanították a Redskinst A Washington Redskins hazai pályán 26-15-re kikapott a Carolina Panthers együttesétől a profi amerikaifutball-liga (NFL) 15. játékhetének hétfő esti zárómérkőzésén.

Újabb rekordot döntött, már rájátszásban a Patriots

Újabb rekordot döntött, már rájátszásban a Patriots A New England Patriots és az Oakland Raiders is biztosította helyét a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában.

Brady átadta a múltnak Manning rekordját

Brady átadta a múltnak Manning rekordját Tom Brady, a New England Patriots irányítója karrierje 201. győzelmét aratta a profi amerikaifutball-ligában (NFL), amivel megelőzte az örökranglista élén Peyton Manninget.

A Dallas továbbra is kirobbanó formában

A Dallas továbbra is kirobbanó formában A ligaelső Dallas Cowboys óriási csatában 17-15-re győzött a Minnesota Vikings vendégeként, ezzel sorozatban 11. meccsét nyerte meg a profi amerikaifutball-ligában (NFL).

A szezon újonca ellen maradtak életben Rodgersék

A szezon újonca ellen maradtak életben Rodgersék A meccs, ahol a rutin legyőzte a fiatalságot.

Tom Brady utolérte Manninget, csak ketten jutottak ilyen magasságba

Tom Brady utolérte Manninget, csak ketten jutottak ilyen magasságba Megszerezte pályafutása 200. győzelmét Tom Brady, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots irányítója.

A rovat további friss hírei