Szerkesztő: Sebesta András
2017. 02. 17. 13:00

A világ legjobb kosárlabda játékosai feszülnek egymásnak az NBA All-Star hétvégéjén.

Az idei All-Star hétvégén is minden a nézőkről és a látványról szól majd. A keleti és nyugati főcsoport legjobbjai feszülnek egymásnak vasárnap éjszaka egy látványos mérkőzésen, ahol sok védekezésre nem számíthatunk, látványos zsákolásokra annál inkább. Előtte azonban számos program színesíti a hétvégét.
 
Péntek este a jövő nagy tehetségei játszanak egymás ellen, ezúttal az Egyesült Államok a világ ellen felosztásban. Az amerikai csapatot a következő nagy center Karl-Anthony Towns és a kinti dobások mestere Devin Booker vezeti, míg az ifjú világválogatottban a két magas ember Kristaps Porzingis (Lettország) és Nikola Jokić (Szerbia) hozza majd lázba a közönséget.
 
 
A szombat este a nagy hagyománnyal bíró és méltán népszerű versenyeké. a program az ügyességi versennyel kezdődik, ahol a sztárok megmutathatják sebességüket, pontosságukat. Ezt követi a három pontos dobó versen, a címvédő Klay Thompson részvételével. Az este fénypontja minden évben a zsákoló verseny, amely résztvevői látszólag felülírják a gravitáció szabályait. A tavalyi győztes Zach LaVine sérülés miatt nem tud idén részt venni, így minden bizonnyal Aaron Gordon a favorit kíváncsian várjuk, mivel készült legyőzésére a kevésbé ismert Derrick Jones Jr., az indianai Glenn Robinson III. és a nagy meccsen is résztvevő DeAndre Jordan.
 
Vasárnap éjszaka pedig jöhet a nagy összecsapás kelet és nyugat 12-12 legjobb játékosa között.
 

 

Cimkék: nba , allstar

Legfrissebb híreink


Élő eredmények