NBA

NBA: a két klasszis újra egy csapatban varázsolt a gálán - videó

NBA: a két klasszis újra egy csapatban varázsolt a gálán - videó
Egyetlen estére újra összeállt a Durant-Westbrook show

Elképesztő rekord az All-Star gálán - videó

Elképesztő rekord az All-Star gálán - videó Anthony Davis nem viccelt, amikor előre bejelentette, hogy ő lesz a legértékesebb játékos.

Döbbenetes NBA csere

Döbbenetes NBA csere Míg a legnagyobb sztárok az All-Star gálán léptek pályára, egyikük máris csapatot váltott.

A legnagyobb kosárlabda show a földön

A legnagyobb kosárlabda show a földön Felejtsd el a csapatépítést, a komplex védekezési sémákat, ma éjszaka minden a látványról szól.

Látványos NBA hétvége vár ránk

Látványos NBA hétvége vár ránk A világ legjobb kosárlabda játékosai feszülnek egymásnak az NBA All-Star hétvégéjén.

A kongói spanyol válogatott Kanadába igazolt

A kongói spanyol válogatott Kanadába igazolt A Toronto Raptors Orlandoból szerezte meg a hiányzó láncszemet a négyes posztra.

Meccs közben, bilincsben vitték el az NBA-sztárt - videó

Meccs közben, bilincsben vitték el az NBA-sztárt - videó Bilincsben vitték el Charles Oakleyt, a New York Knicks korábbi kosárlabdázóját a Madison Square Gardenből, miután botrányt kavart a csapat szerdai, Los Angeles Clippers elleni mérkőzésén

NBA: újabb mérföldkőnél a liga legjobb edzője

NBA: újabb mérföldkőnél a liga legjobb edzője A San Antonio Spurs hazai pályán 102-86-ra legyőzte a Philadelphia 76ers együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

NBA: James Hardenék is behódoltak a Warriorsnak

NBA: James Hardenék is behódoltak a Warriorsnak A 2015-ös bajnok Golden State Warriors 17 ponttal nyert a Houston Rockets otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.

Hihetetlen, Westbrook nem lesz kezdő az All-Star-gálán

Hihetetlen, Westbrook nem lesz kezdő az All-Star-gálán Nem vicc, az Oklahoma City Thunder tripla duplákat zsinórban szállító irányítózsenijét a drukkerek nem találták elég jónak.

NBA: elfelejtett pattogtatni a liga egyik legjobb irányítója - videó

NBA: elfelejtett pattogtatni a liga egyik legjobb irányítója - videó Russell Westbrook és csapata, az Oklahoma Ctiy Thunder a Golden State Warriors otthonában vendégeskedett.

NBA: hiába Westbrook tripla duplája, Duranték nyerték a gigászok harcát

NBA: hiába Westbrook tripla duplája, Duranték nyerték a gigászok harcát A Golden State magabiztosan nyert az Oklahoma ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján.

Harden: Houston, van egy kis problémánk!

Harden: Houston, van egy kis problémánk! A Rockets csillaga 40 pontos tripla duplája is kevés volt a győzelemhez a liga egyik leggyengébb csapata ellen.

A rovat további friss hírei